Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no ja už som to skúšal Tempom a ručne leštiť, ale nakoniec to bolo ešte horšie. Mám v pláne to vyskúšať tak ako to popísal Tom406 - leštenie predných svetiel, ale stále neviem zohnať šmirgel 1000, 1500. Alebo je ešte jedna možnosť (vraj) kolega na čistenie plexiskla kdesi v inej firme používal horák. Umelina sa vraj natavila a vyčistila :) ale to už je dosť brutál. Našťastie mám jedno náhradné (skúšobné) svetlo.

Odesláno
Původně zaslal: dalibor307

ani by som nepovedal ze to je spinave skor rozpukane, popraskane, taky mliecny nadych...co je ten forstinger a ma to niekto realne vyskusane?

Myslel som tým špinavým to, že sa tam vytvoria ryhy, trhlinky, škrabance vo vrchnej vrstve a potom sa tam chytá špina, resp. má to mliečny nádych.:mrk

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

Původně zaslal: dalibor307

ani by som nepovedal ze to je spinave skor rozpukane, popraskane, taky mliecny nadych...co je ten forstinger a ma to niekto realne vyskusane?

Myslel som tým špinavým to, že sa tam vytvoria ryhy, trhlinky, škrabance vo vrchnej vrstve a potom sa tam chytá špina, resp. má to mliečny nádych.:mrk

jj presne tak :)
Odesláno

ja mam skor ten problem ze mam uschnute kvapky vo vnutri svetla....raz zacas sa mi tam dostane voda :bacha...chcel som to preplachnut ale to by siel dole naraznik a vsetka elektronika so svetiel :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...