rado407sw Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 Původně zaslal: minimaxa http://www.autoservisnonstop.cz/chiptunning.htm :papaDakujem:super Citovat
Kawa Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Taky sem přemýšlel o chipu a taky mám strach mu nacpat dalších 21kw. Citovat
brade Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 U mě je to taky aktuální téma, ale mám verzi bez fapu a bojím se, že by to pak čudilo jako střelený... máte s tím někdo zkušenosti? Přema psal, že by mi z toho lítaly brikety Nějaký ten NM navíc by se hodil, stejně tak alespoň pár KW Citovat
Přema Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Původně zaslal: Kawa Taky sem přemýšlel o chipu a taky mám strach mu nacpat dalších 21kw. 21KW z 1,6tky......Hmmmm to se potom s tímto motorem fakt rozluč a o spojce ani nemluvím........a už to tu píši po několikáté.....u tak těžkého auta jak 407 je, je důležitější krouťák(Nm) než Kw......něčím tu váhu potřebuješ rozhýbat a to Kw moc nepomůžou....... Citovat
Přema Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Původně zaslal: brade Přema psal, že by mi z toho lítaly brikety Vím jak mírně dýmí 407 2.0 HDI bez Fap, bez chipu....tak si umím představit jak bude dýmit s chipem...... Citovat
Milan407 Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Mám chip, dle Vin kódu bez FAPu (dle servisu tam FAP je) a dýmí to opravdu trochu víc, hlavně pokud si nedám pozor a přidám víc plynu v hodně malých otáčkách ( cca 1500), tak za mnou zůstane takový tmavší oblak. Na druhou stranu se podstatně zvedl kroutící moment a je to dost znát, dokonce v oblasti otáček cca 1800-2100 je krouťák tak velký, že občas má spojka problém to přenést a na 5ku nebo 6ku proklouzne (ne vždy, záleží na počasí). Na nižší stupně to tímhle kritickým polem projde tak rychle, že si toho nikdo nevšimne. Mám s chipem najeto cca 130 000 km bez problémů, na dálnici v podstatě neřadím i do kopců to na 6ku zrychluje. Maximálku s chipem nevím, testoval jsem v Německu na 3 proudé dálnici u Chemnitz a vždy jsem musel ubrat při tachometrových cca 235, protože mi někdo vjel do pruhu a tak nevím na kolik by to nakonec vylezlo. Od 210 už to moc zrychlovat nechce, ale 180-190 je po Německu moje normální cestovní rychlost, při níž šestka slušně akceleruje a máte pocit, že máte rezervu výkonu a pojede to ještě o hodně víc. Citovat
rado407sw Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Kawa Taky sem přemýšlel o chipu a taky mám strach mu nacpat dalších 21kw. 21KW z 1,6tky......Hmmmm to se potom s tímto motorem fakt rozluč a o spojce ani nemluvím........a už to tu píši po několikáté.....u tak těžkého auta jak 407 je, je důležitější krouťák(Nm) než Kw......něčím tu váhu potřebuješ rozhýbat a to Kw moc nepomůžou....... Ahoj:papa takze neodporucas chip? Citovat
Přema Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Píši jen můj názor....já bych 1,6tku moc nechipoval......max. jen o trochu zvednout krouták(Nm) ale možná bych se i toho bál.....kamarád co dělá v servise Peugeot říkal že jim začalo jezdit na servis docela dost 1,6tek...ale nechci tady sýčkovat a strašit Citovat
rado407sw Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Jasne-ok ja som mal tiez v plane to samozrejme neprehnat,ale to mi potom unika vyznam toho chipu, no nic uvidime... ale kazdopadne dakujem za podelenie sa so skusenostami:super Citovat
rado407sw Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Přema a este jedna vec:roll nemas nahodou schemu el. zapojenia celych zadnych dveri 407sw? dik:papa Citovat
Přema Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Myslím že HonzaZ bude rychlejší než já.....už sem to téma četl....ale kdyby ne tak až jedině večer...ted mi to tady v práci nejde.....večer určo ano Citovat
brade Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Tak sám PP205 mi napsal názor. A to je ten, že tenhle motor nemá sílu na chiptunning, mám to nechat tak, jak to je, jinak by šel do věčnejch lovišť. Uff, ještě, že jsem do toho nešel Citovat
rado407sw Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Původně zaslal: brade Tak sám PP205 mi napsal názor. A to je ten, že tenhle motor nemá sílu na chiptunning, mám to nechat tak, jak to je, jinak by šel do věčnejch lovišť. Uff, ještě, že jsem do toho nešel no ja to tiez zvazujem... lebo chipnut som to chcel len tak s citom a na druhej strane to zdvyhne vykon len o kusok a za tie prachy sa to asi naozaj neoplati:myslim a hlavne budem v klidku,ze si nedo...em Peugeot car:potlesk a ked budem potrebovat citit pod zadkom silu - tak na to mam uz dohodnute leto 2010 v Brne na okruhu:potlesk jeden chalan tam ma \"ustajneny\" ten dual monopost - a uz sme sa aj dohodli:P:P:P:potlesk:potlesk:potlesk dufam ze sa to podari!!! jooj ako sa tesim..... [upravil dne 12/5/10 rado407sw] Citovat
Přema Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Však to samé jsem psal i já.......:papa Citovat
brade Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Já jen čím dál víc lituju, že jsem nekoupil 407 2.7HDi... ale pořád je čas to změnit, než bude ten méďa Citovat
rado407sw Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 ja ani nie Levik je moja laska - to chces vymenit Leva za medveda:roker Citovat
rybaadal Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Taky se chci na něco zeptat, chip na 2,O HDI 100 Kw, jestli je to v pohodě a o kolik se tak zvedne v průměru spotřeba. Citovat
Raky Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 chalani znami ma ML-ko a vravim kolko krat som ho stretol furt plakal ze bol z niecim v servise no mozno je to tym ze tam tej elektriky ma asi troska viac nez ja Citovat
kovma Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Zdravím přátelé,má někdo zkušenosti s touto firmou ? www.chiptuning.cz Je to jen pro zvědavost Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.