Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: rado407sw

a potom si ju predal? či?

Prodal, uviděl jsem lásku na první pohled a musel ji mít:D

[upravil dne 10/5/10 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

dal jsem odkaz na diskuzi, zaroven vim, ze tu byli na klubu minimalne dva nebo tri clenove, kterym tenhle motor odesel, nic vic, nic min, jestli je v mem prispevku napsano neco vic, asi cteme kazdej jiny forum nebo je problem v prekladu z CZ do SK

nie v preklade problem nieje...................................... koncim

Odesláno
Původně zaslal: elton

Původně zaslal: rado407sw

a potom si ju predal? či?

Prodal, uviděl jsem lásku na první pohled a musel ji mít:D

[upravil dne 10/5/10 Ferry]

:D chapem :super to podobne sa stalo aj mne:potlesk mal som velku lasku 306sw a potom prisla ta naozajstna 407mova:aut

inak velmi pekna ta 5008:super minule okolo mna presla a aj som sa otocil:mrk

takze hovoris ze s chipom na 407me - bez problemou? a kolko ta to stalo?

[upravil dne 10/5/10 rado407sw]

Odesláno

Tam kde jsem nechal čipovat můj 2.0 uvádějí: Průměrná životnost motoru se po úpravě může snížit maximálně o cca 3-5%, což samozřejmě neřešim. Tak dlouho abych se dostal na ty 3-5% auto mít stejně nebudu tak co;)

Přesně jak psal elton nejvíce trpí akorát spojka.

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Tam kde jsem nechal čipovat můj 2.0 uvádějí: Průměrná životnost motoru se po úpravě může snížit maximálně o cca 3-5%, což samozřejmě neřešim. Tak dlouho abych se dostal na ty 3-5% auto mít stejně nebudu tak co;)

Přesně jak psal elton nejvíce trpí akorát spojka.

:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: shark734

kamarat chcel dat cipnut 1.6HDi 80kw u znameho a ten mu to neodporucal, ze uz ajtak ma dost vysoky vykon...keby to ma 66kw verziu tak by sa este dalo

to ano na to ake je to velke auto tak je dost zive:potlesk

ale sem tam:bacha trosku \"vytnut\":D ......

i ked neviem ci by to po chip-e bolo az tak citelne... nemam skusenost:myslim

Odesláno

Měl jsem čiplou 1,6hdi. Jezdilo to pěkně, akorát ta spojka nějak dřív odešla:myslim:)

elton:papa a po chipe bol citelny narast vykonu ci ako?:myslim

Odesláno

rado407sw, jo jo bylo to cítit, ale raketa to úplně nebyla. Co člověk může chtít po 1,6.

jasne jasne ,len som chcel vediet ci to bolo citelne:super diky:papa

Odesláno

:D ale jo, přeplňovaný diesel se dá dobře chipovat - jakýkoli turbo diesel s RJ, pokud je to s rozumem, v rozumných mezích, proč ne :cool:

větší plnící tlak, větší množství nafty, to vydrží ledasjakej motor :roker akorát ti nesmí vadit sem tam černej čmoudík z vejfuku.

[upravil dne 11/5/10 minimaxa]

Odesláno

ale hlavně tam nedávej víš, co :D protože pak by to turbo s daleko větším plnícím tlakem mohlo vyletět vejfukem ven :cool:

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

ale hlavně tam nedávej víš, co :D protože pak by to turbo s daleko větším plnícím tlakem mohlo vyletět vejfukem ven :cool:

:papa a mas nejaky typ ze kolko mu cca mozem pritlacit???:myslim

Odesláno

Mě čipoval auto PP205, tady z klubu, už jsme s chipem najel 50tis km a v pohodě, a myslím že většího odborníka tady nenajdeš :super

Chtěl jsem to čipnout v určitém rozmezí otáček, hlavně v pásmu 1500-3000, tedy v režimu jízdy mimo město na 3-5 rych.stupeň, poku jedu na dálnici na 5 nad 3000 ot/min pak už jedu mimo chip - to kvuli spotřebě.

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Mě čipoval auto PP205, tady z klubu, už jsme s chipem najel 50tis km a v pohodě, a myslím že většího odborníka tady nenajdeš :super

Chtěl jsem to čipnout v určitém rozmezí otáček, hlavně v pásmu 1500-3000, tedy v režimu jízdy mimo město na 3-5 rych.stupeň, poku jedu na dálnici na 5 nad 3000 ot/min pak už jedu mimo chip - to kvuli spotřebě.

to sa mi pozdava:super budem musiet pozbierat este nejake skusenosti a dat to chipnu tak přimneřene:super

Odesláno

ve městě do 50km v hodině moc nepředjíždíš a na dálnici nad 130-140km taky ne, to co jsem chtěl, tak hlavně nárůst výkonu ve středních otáčkách kvůli jízdě mimo město, když potřebuješ předjet strejdy s fobiema a vochcávkama co jedou mimo obec 70-80km/h a hlavně to potřebuješ udělat rychle - tj. bezpečně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...