Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mam takový dotaz...chtěl by si udělat nahradní klíč na 307 a našel jsem na aukru dvojtlačítkový klíč za 4OOkč.akorat se chci zeptat,jestli mi ten klíč udělají u kličnika???protože jsem volal do peugeotu a tam mi řekli,že když jim přinesu svuj,tak mi to neudělají,protože oni si nechávaji už načipovany a udělany přímo z peugeotu..a nevíte jak je to s tím chipem??zvládne to někdo v servise?

Odesláno

V autoklíčích by Ti ho měli bezproblému vybrousit. Jen budeš potřebovat ještě koupit chip (třeba zde), kterej vložíš do toho obalu a přes diagnostiku jej přihlásíš na imo v autě jinak s tím náhradním nenastartuješ. :papa

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Taky potřebuju druhej klíč tak mě to zajímá koupím tedy obal a planžetu tu mi vybrousí podle mého klíče a čip koupím. No ale problém je že nemam kartičku s číslem imo. Ta co pak?:myslim

Odesláno

Ne jenom obal......musíš mit i vevnitř celou eletroniku, kde bude čip a tlačítka na centrál.......č.immo ti za poplatek zjistí v pežo po předložení TP a občanky

[upravil dne 2-2-11 16:44 Přema]

Odesláno

Jestli kupuješ funglovku tak vím jen to, že planžeta s obalem (bez chipu a elektroniky) se pohybuje cenově kolem 400,-.

S elektronikou a chipem to podle mne určitě pod 1000,- nepůjde. :myslim

Odesláno

Tak to jo. Jsem netušil,že v Peugeotu může být něco tak lacinýho:D. Tak za 70 to jde. Takže půjdu,koupím klíč komplet i s čipem a nechám si vybrousit planžetu a pak nahrát kód a přihlásit do řj? A co takhle mam tu dva komplet klíče z VW nechám jen udělat jinou planžetu a pujde to přihlásit do řj?

Odesláno

Takže jakej ten čip je pro moje auto poznamjak?!! A s těma kl. z VW uvidím zkusím je rozhodit a dát tam vnitřky z bejvalího vystř. klíče dodělával jsem si tam jinej centrál (ovladač a tam byli vystřelovací klíče jenže vydrželi tak půl roku a šli s... . Obal se rozlámal. A je to skoro stejný jako to VW tak uvidím jen bych právě potřeboval ještě jeden čip.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...