Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jestli se to tady už někde řešilo, ale já to nenašel... mám dotaz jsou tyhle 2 nárazníky zaměnitelné ?? Jestli maj stejné úchyty, připojení mlhovek, díru na oko ve stejné výšce atd.. prostě jestli se dá vyměnit jen kus za kus,, díky ;)

Odesláno

ano pasuje to mozem potvrdit..nedavno som to robil a bez problemov,a tiez som musel trochu podblatniky upravit . a tiez treba pevne nervy:super......

[upravil dne 8.5.2010 lopuCH]

Odesláno
Původně zaslal: lopuCH

ano pasuje to mozem potvrdit..nedavno som to robil a bez problemov,a tiez som musel trochu podblatniky upravit . a tiez treba pevne nervy:super......

[upravil dne 8.5.2010 lopuCH]

podblatníky ? Myslíš jako podběhy ?? :myslim

Odesláno
:xvul : tusite nekdo kolik by mohlo +- stat nalakovani predniho narazniku v lakovne ? Klidne jen hodne hrubej odhad pls
Odesláno
Původně zaslal: Stibto

:xvul : tusite nekdo kolik by mohlo +- stat nalakovani predniho narazniku v lakovne ? Klidne jen hodne hrubej odhad pls

2000-2500,- ;) ale třeba nějakej \"živnostník\" ti to udělá levněji

Odesláno
Původně zaslal: GRiMxpodblatníky ? Myslíš jako podběhy ?? :myslim

Podblatník by měl být stejný, ale nebude tam pasovat ten trojúhelník, co jde od podblatník k nárazníku. Já osobně ho tam vůbec nemám a taky mám předělávaný nárazník.

Odesláno

Podblatník by měl být stejný, ale nebude tam pasovat ten trojúhelník, co jde od podblatník k nárazníku. Já osobně ho tam vůbec nemám a taky mám předělávaný nárazník.

zástěrky.. ;)

Odesláno

GRIMx : 2000-2500 ?.. Fuj.. to si raději koupím příslušnou barvu ve spreji a stříknu to sám :D

Btw a ty uvažuješ o výměně nárazníku za ten novější typ ? :)

Odesláno

GRIMx : 2000-2500 ?.. Fuj.. to si raději koupím příslušnou barvu ve spreji a stříknu to sám :D

Btw a ty uvažuješ o výměně nárazníku za ten novější typ ? :)

no novější se říct nedá.. ;) s kulatými mlhovkami se montoval před i po roce 99 takže nemám starší typ nárazníku, pouze jiný ;) no a jako nějak mi to tak v hlavě proběhlo no :myslim ale tenhle má rok starej lak tak nevím nevím..

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

zástěrky.. ;)

Já vím, co jsou zástěrky. Ale o těch opravdu nemluvím:P Prostě části těch podběhů, které zakrývají mlhovky zespoda:myslim

Odesláno

Já vím, co jsou zástěrky. Ale o těch opravdu nemluvím:P Prostě části těch podběhů, které zakrývají mlhovky zespoda:myslim

jo já už vím co myslíš ;):super

Odesláno

Já nevím teda ale nepřijde mi že by ten s kulatými mlhovkami byl zase bůhvíjak úžasný proti tomu druhému....

Odesláno

Já nevím teda ale nepřijde mi že by ten s kulatými mlhovkami byl zase bůhvíjak úžasný proti tomu druhému....

Tak si ho vyměň s GRiMxem:D A zabiješ dvě mouchy jednou ranou.

Za mě rozhodně lepší nový s kulatýma mlhama, které se navíc lépe hodí k čiré optice:super

Odesláno

Andreww : to by GRIMx prohloupil ja to mam vespod na asi 3 mistech popraskany a mlhovku jednu kruply sklo :D

proto jsem tady (jinde) resil svarovani plastu/porizeni novyho narazniku/atd. atp.

Odesláno

pravda,kulaty osklivy nejsou .. Slysel jsem ted o typkovi (znamej znamyho,znate to),co snad ma 50% slevu v Auto Kelly (ze tam hodne nakupuje nebo co) tak me to nahlodalo protoze to by me fungl novej naraznik na my auto vysel na asi 3.000 nebo kolik .. ovsem jeste pak lakovna,no ..

Odesláno

pravda,kulaty osklivy nejsou .. Slysel jsem ted o typkovi (znamej znamyho,znate to),co snad ma 50% slevu v Auto Kelly (ze tam hodne nakupuje nebo co) tak me to nahlodalo protoze to by me fungl novej naraznik na my auto vysel na asi 3.000 nebo kolik .. ovsem jeste pak lakovna,no ..

to rači hledej na vrakovišti v barvě... ;) tam za něj dáš 2-3tis i s lakem.. když najdeš stejnou barvu co máš...

[upravil dne 10/5/10 GRiMx]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...