GRiMx Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Nevím jestli se to tady už někde řešilo, ale já to nenašel... mám dotaz jsou tyhle 2 nárazníky zaměnitelné ?? Jestli maj stejné úchyty, připojení mlhovek, díru na oko ve stejné výšce atd.. prostě jestli se dá vyměnit jen kus za kus,, díky Citovat
MilanF1 Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Já ti to nepovím, ale tvůj nápad naprosto chápu, ty kulaté jsou prostě hezčí ... svůj nárazník ti ale nenechám Citovat
Qcko Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Myslim ze budu uplne rovnake, rozdiel je len v tej dolnej mriezke Citovat
lopuCH Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 ano pasuje to mozem potvrdit..nedavno som to robil a bez problemov,a tiez som musel trochu podblatniky upravit . a tiez treba pevne nervy:super...... [upravil dne 8.5.2010 lopuCH] Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: lopuCH ano pasuje to mozem potvrdit..nedavno som to robil a bez problemov,a tiez som musel trochu podblatniky upravit . a tiez treba pevne nervy:super...... [upravil dne 8.5.2010 lopuCH] podblatníky ? Myslíš jako podběhy ?? Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 : tusite nekdo kolik by mohlo +- stat nalakovani predniho narazniku v lakovne ? Klidne jen hodne hrubej odhad pls Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: Stibto : tusite nekdo kolik by mohlo +- stat nalakovani predniho narazniku v lakovne ? Klidne jen hodne hrubej odhad pls 2000-2500,- ale třeba nějakej \"živnostník\" ti to udělá levněji Citovat
Andreww Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: GRiMxpodblatníky ? Myslíš jako podběhy ?? Podblatník by měl být stejný, ale nebude tam pasovat ten trojúhelník, co jde od podblatník k nárazníku. Já osobně ho tam vůbec nemám a taky mám předělávaný nárazník. Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Podblatník by měl být stejný, ale nebude tam pasovat ten trojúhelník, co jde od podblatník k nárazníku. Já osobně ho tam vůbec nemám a taky mám předělávaný nárazník. zástěrky.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 GRIMx : 2000-2500 ?.. Fuj.. to si raději koupím příslušnou barvu ve spreji a stříknu to sám Btw a ty uvažuješ o výměně nárazníku za ten novější typ ? Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: Stibto GRIMx : 2000-2500 ?.. Fuj.. to si raději koupím příslušnou barvu ve spreji a stříknu to sám Btw a ty uvažuješ o výměně nárazníku za ten novější typ ? no novější se říct nedá.. s kulatými mlhovkami se montoval před i po roce 99 takže nemám starší typ nárazníku, pouze jiný no a jako nějak mi to tak v hlavě proběhlo no ale tenhle má rok starej lak tak nevím nevím.. Citovat
Andreww Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: GRiMx Podblatník by měl být stejný, ale nebude tam pasovat ten trojúhelník, co jde od podblatník k nárazníku. Já osobně ho tam vůbec nemám a taky mám předělávaný nárazník. zástěrky.. Já vím, co jsou zástěrky. Ale o těch opravdu nemluvím:P Prostě části těch podběhů, které zakrývají mlhovky zespoda:myslim Citovat
GRiMx Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Já vím, co jsou zástěrky. Ale o těch opravdu nemluvím:P Prostě části těch podběhů, které zakrývají mlhovky zespoda:myslim jo já už vím co myslíš Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Já nevím teda ale nepřijde mi že by ten s kulatými mlhovkami byl zase bůhvíjak úžasný proti tomu druhému.... Citovat
Andreww Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Původně zaslal: Stibto Já nevím teda ale nepřijde mi že by ten s kulatými mlhovkami byl zase bůhvíjak úžasný proti tomu druhému.... Tak si ho vyměň s GRiMxem:D A zabiješ dvě mouchy jednou ranou. Za mě rozhodně lepší nový s kulatýma mlhama, které se navíc lépe hodí k čiré optice:super Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Andreww : to by GRIMx prohloupil ja to mam vespod na asi 3 mistech popraskany a mlhovku jednu kruply sklo proto jsem tady (jinde) resil svarovani plastu/porizeni novyho narazniku/atd. atp. Citovat
GRiMx Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 to mě se zase víc líbí ten můj.. jediné co mi vadí je ten tvar mlhovek Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 pravda,kulaty osklivy nejsou .. Slysel jsem ted o typkovi (znamej znamyho,znate to),co snad ma 50% slevu v Auto Kelly (ze tam hodne nakupuje nebo co) tak me to nahlodalo protoze to by me fungl novej naraznik na my auto vysel na asi 3.000 nebo kolik .. ovsem jeste pak lakovna,no .. Citovat
GRiMx Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Původně zaslal: Stibto pravda,kulaty osklivy nejsou .. Slysel jsem ted o typkovi (znamej znamyho,znate to),co snad ma 50% slevu v Auto Kelly (ze tam hodne nakupuje nebo co) tak me to nahlodalo protoze to by me fungl novej naraznik na my auto vysel na asi 3.000 nebo kolik .. ovsem jeste pak lakovna,no .. to rači hledej na vrakovišti v barvě... tam za něj dáš 2-3tis i s lakem.. když najdeš stejnou barvu co máš... [upravil dne 10/5/10 GRiMx] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.