Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak včera sem zjistil že mi klape převodovka, když vyšlápnu spojku přestane, když ji povolim jenom malinko tak to začne klapat, což vylučuje spojkový ložisko, páč je pořád v záběru????? co mám dělat asi dolej olej, a čekat až odejde uplně a pomalu shánět jinou asi co??

Odesláno

no podľa mňa je to spojkové ložisko. Keď vyšlapneš spojku tak neni pod záťažou a netočí sa tak prestane a pri záťaži sa ozýva.

[upravil dne 8/5/10 marko306]

Odesláno

no právě že když spojka neni vyšláplá, tak pod zátěží neni, a když na ni začneš šlapat tak se pod zátěž dostává....ale mě to klape až do uplnýho přerušušení, pak to přestane

Odesláno
:bojim podle woodyho popisu je to v převodovce--měl jsem něco podobného na jedné 205ce a jezdila furt bez problémů...,klepalo mi to jen na volnoběh--při trochu přidání plynu klapot přestal...:myslim
Odesláno

hele ja to mam taky a jeste mi to k tomu piska jako opravdu lozisko,takze to je lozisko, uz jsem si na to zvyknul... kdzy vyslapnu,prestane to,kdyz pustim,zase to zacne. jinak tyhle lisovany loziska, to mohou delat,i kdyz malinko povolis pedal.. jak rikam,mam uplne stejne priznaky, jen to piskani mam navic. delalo mi to uz pred tim,vymenilo se lozisko a prestalo to. ted to zacalo znova,to je tak kdyz se setri tam kde se nema.

Odesláno

No ja mam tiez taky isty problem, na neutrale a pri vyslapnuti spojky (vsetky pedale su zarovno) pocut riadne klepanie, po zoslapnuti to nerobi. A hlavne sa to deje ak je zimny motor.

A spojku s loziskom som menil pred 2 mesiacmi, cize tym to neni.

A k tomu este mam riadne problemy zaradit jednotku, vraj to vyzera na synchrony prevodovky, co stoji vraj riadne vela. :D

Odesláno

lubikpo

zkus dát prve trojku a pak jedničku (pedál spojky je furt sešlápnutý)--jestli půjde jednička dobře,je to synchron jedničky (když máš novou spojku)

Odesláno

a to proč? když popojíždíš v koloně a dvojka by to nebrala tak úplně zastavíš a pak dáš jedničku?? k tomu je právě synchron,abys mohl dát jedničku když jedeš pomalu krokem v koloně a nemusel pokaždé zastavit a pak řadit

[upravil dne 8/5/10 ozzy56]

Odesláno

lidi tedko když sem jel tak se mi zdálo že to klape jenom když je čumák směrem nahoru, když je dolu tak to skoro neslyšim, zkusim dolejt olej

Odesláno

Olej v prevodovke by pomohol, je to mozne, normalne skus skontrolovat hladinu :) ...

ozzy: hej, vzdy davam neutral a radim ked sa zastavim, ked sa auto hybe nikdy nedavam jednotku, tak som zvyknuty:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...