Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute,

v najblizsej dobe sa chystam kupit 17-ky elektrony a k nim pneumatiky 215/55/R17. Nemoze mi prosim Vas niekto poradit, ake elektrony vyzeraju na nasich 407-ckach pekne (moja predstava su cierne z vnutra a lestene z vonku) a ake typy pneumatik by ste mi k nim hned odporucili? Nechcel by som investovat do nejakeho cinana, ci repliky, ktora sa pri prejdeni prvej diery skrivi a pod... Ak mozte poprosim Vas aj foto..

Dakujem

[upravil dne 7/5/10 djbrano]

Odesláno

Pozri toto vlákno máš tam aj popísané na čo si dať pozor. A dnes sa väčšina diskov vyrába v Číne totižto veľké firmy tam majú svoje závody kvôli lacnej pracovnej sile. Ja mám takisto Japonské (KOSEI) a vyrobené v Číne, pre zaujímavosť origo Peugeot disky mám Madi in Afrika. Toľko o diskoch.

Odesláno
Původně zaslal: djbrano

(moja predstava su cierne z vnutra a lestene z vonku)

ono je to těžky radit ktery jsou pekny a ktery ne každymu se libi něco jinyho třeba ten styl co chceš ty se mi moc nelibi tak bych ho na auto nechtěl.

Odesláno

ja som kupil matadory hectora 2 215-55-17,musim povedat ze ma prijeme prekvapili,po vymene som to bol vyskusat na dialnici-vyborne,v zadu mam pirelli p 7,tie hucia

Odesláno
Původně zaslal: Judes

Pozri toto vlákno máš tam aj popísané na čo si dať pozor. A dnes sa väčšina diskov vyrába v Číne totižto veľké firmy tam majú svoje závody kvôli lacnej pracovnej sile. Ja mám takisto Japonské (KOSEI) a vyrobené v Číne, pre zaujímavosť origo Peugeot disky mám Madi in Afrika. Toľko o diskoch.

No to viem, ze vacsina diskov su vyrobene v Cine... ale co sa tyka ich kvality, myslis ze su na tom rovnako ako z Nemecka, alebo inych statov? :myslim

Odesláno

Myslím že kvalita bude rovnaká, majú tam vlastné technológie a nemyslím si že by sa im oplatilo riskovať nižšou kvalitou (kvôli výrobe v Číne) dlhoročné postavenie na trhu a meno vlastnej firmy.

Odesláno

Ahoj co sa tyka vzhladu elektronov je to individualne ako

tu uz niekto povedal,preto sa pozri na stranku napr http://www.elektrony.cz/ a tam si najdi svoje auto,elektrony a priamo vidis ako to bude na nom vyzerat a inak mas tam aj vela technickych info,prip.skus ine stranky

• O 7 měsíců později...
Odesláno
ja som kupil matadory hectora 2 215-55-17,musim povedat ze ma prijeme prekvapili,po vymene som to bol vyskusat na dialnici-vyborne,v zadu mam pirelli p 7,tie hucia

troska to tu oprasim, nakolko sme v polovici zimy a uz zacinam uvazovat nad letnymi pneu pre moje 17\" kola, tak ma zaujalo ze sa tu spomina model od matadoru Hectorra2 (MP46).

Tiez planujem tieto pneumatiky, nakolko si myslim ze na bezne vozenie po meste, obcas dovolenku, no a pomer cena/vykon je na mieste. Ako si s odstupom casu na tom? stale si stojis za tym ze su fajn? Mna trocha mrzi ze tento jediny rozmer nema ochranu rafika. Odhliadnuc od tohoto sa mi v celku pozdavaju.

Hectorra2

post-31067-14109614508873_thumb.jpg

[upravil dne 8/1/11 17:15 Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...