Jindras Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Měl bych takový dotaz na mé podivné centrální zamykání.Ze zadních motorků je slyšet-vrčení(podivný dojezd).Pokud otvírám auto z místa řidiče většinou se otevřou všechny 4 dveře,pokud otvírám z místa spolujezdce otevřou se třeba jenom troje atd.konektory k jednotkám jsou o.k.-měl jsem to rozdělané.Jediné co můžu zkusit,je tam dát jinou jednotku do dveří co mám náhradní z jiné 306... Citovat
Jindras Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 Zatím co pozoruji-pokud přestane pršet atd.-funguje zavírání u všech dveří... Citovat
wooody Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 zkoukni kabeláž mezi dveřma a kastlí, rádo se to v tý průchodce láme, a dělá to divy, já třeba neotevřu spolujezdcový okno když mám otevřený řidičovy dveře :-D Citovat
Jindras Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Pokud to je průchodka mezi dveřmi předními a a sloupkem,tak ty mám spravované-tam to je klasika-vypadávají okna,centrál atd-to mě už co mám druhou 306-vyučilo-pokud to je průchodka u zadních dveří to jsem ještě nedělal... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.