Guest StibTo Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Nevite nekdo, kde bych sehnal neco podobneho jako je ke stazeni tady : http://www.tuningclub206.com/forum/viewtopic.php?t=1023 ???? Dikes moc Citovat
Guest Ludweek Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 tu knihu mam v papirovy podobe pokud bys mel zajem...ted uz je mi k nicemu Citovat
GRiMx Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 já jí mám v elektrické podobě v PC má to celkově nějakých 357MB kdyby jsi chtěl Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Eh ... Ludweek : Sorry,ale v dnesni dobe dam asi prednost el.podobe (vytisknout si to v praci muzu vzdy). Ale diky moc ! GRIMx : A stvalo by Te to hodne uploadnout mi to napr. na www.sendspace.com a zadat tam mail stibal@seznam.cz aby mi dosel link ? Predem diiiik... Citovat
GRiMx Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: Stibto Eh ... Ludweek : Sorry,ale v dnesni dobe dam asi prednost el.podobe (vytisknout si to v praci muzu vzdy). Ale diky moc ! GRIMx : A stvalo by Te to hodne uploadnout mi to napr. na www.sendspace.com a zadat tam mail stibal@seznam.cz aby mi dosel link ? Predem diiiik... Sorry, the file exceeds the maximum allowed size of 300MB. neveme to..hodím to na ulož.to a pošlu ti link.. Citovat
vendelinek Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 mu to dej na eDisk,ten by to utahnul ,ne:myslim Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 heh .. ja sem debil .. sem zapomnel ze Sendspace pojme jen 300MB .. oka .. edisk nebo uloz to .. Jeste jednou dekan [upravil dne 6/5/10 Stibto] Citovat
AKCZ Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: GRiMx já jí mám v elektrické podobě v PC Neprobiji? Citovat
Speedy306 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Jestli můžu poprosit, já bych to chtěl taky:) Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 snad sem GRIMx hodí nějaký ten link mno .. Citovat
GRiMx Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 hmm tak na edisku se mi to na 99% seklo... =/ takže to hážu na uloz.to Citovat
GRiMx Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Tak to zkuste a dejte vědět jestli je vše OK! http://www.uloz.to/4757392/jak-na-to-peugeot-306.zip Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Speedy 306 - jen ze zvedavosti - kolik platis povinny ruceni na ten dvoulitr a kolik Ti to zere ? [upravil dne 7/5/10 Stibto] Citovat
dolly1010 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: Ludweek tu knihu mam v papirovy podobe pokud bys mel zajem...ted uz je mi k nicemu na kolik by asi přišla ta papírová od tebe? Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Já taky děkuji za link, už to běží Stibto: odpovím já, snad nevadí, mám stejný auto (alespon motorizací). Povinný ti nepovím, to mám napsaný na tátu, který má 10 let bez nehody , co se týče spotřeby, ted jezdím za 5-5,5 litru na sto. Je fakt, vůbec to nehoním, točím max. 2500, spíše ale do 2200. Ale na druhou stranu hlavně jezdím krátký trasy (do osmi km - na nádraží a zpátky, nákup atd.) a mám děravý výfuk (před zadním tlumičem) . Myslím, že po zavaření výfuku (spíše asi uříznout a navařit tam něco ) bych se mohl dostat pod 5. To by bylo hodně příjemné, jezdil bych s tím za ty samý prachy jako se starou dobrou P309 v dieselu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 MilanF1 : tyyyjo.. netusil jsem, ze dira ve vyfuku muze AZ TAKHLE zahybat se spotrebou .. ja menil na 306 pred rokem cely vyfuk od motoru az na konec .. 6.500,- penez zahucelo .. pecka.. Jinak dik za info GRIMx : stazeno, rozbaleno, DIKY ! Citovat
GRiMx Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: Stibto MilanF1 : tyyyjo.. netusil jsem, ze dira ve vyfuku muze AZ TAKHLE zahybat se spotrebou .. ja menil na 306 pred rokem cely vyfuk od motoru az na konec .. 6.500,- penez zahucelo .. pecka.. Jinak dik za info GRIMx : stazeno, rozbaleno, DIKY ! jj nemáš zač Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Stibto: nevím, co to udělá na HDI, ale počítám, že o ten půl litr by to mohlo jít dolů. Já měl deravý zadní díl na P309 v naftě a jezdil jsem okolo 5,5, po výměně to spadlo skoro o litr dolů (ale možná tomu pomohlo i to, že končila zima, takže reálně asi tak půl litru). Ale s P306 jsem já najezdil asi jen 3000 km. V zimě jsem jezdil tak za 6-6,5 litru (hlavně, když jsem jenom \"popojížděl\"), ale to tam byly ještě starý filtry a ty byly . Ted se mi blíží další výpočet spotřeby, až mi ručička na budíku padne na 1/4, tak to bude znamenat spotřebu 35 litrů (od posledního tankování), zatím mám na to najeto 620 km a ještě tam nějaký litřík je, takže uvidíme. Navíc jakmile je větší teplo, zapínám klimu. Rád si v autě pustím hudbu nahlas (to by mělo taky zvyšovat spotřebu, někde jsem viděl radu, že na křižovat raději dát ručku než stát na brzdě, protože vzadu svítí světla ...). A co tobě udělal nový výfuk se spotřebou? Já tam mám ďouru jak vrata, přikládám foto. [upravil dne 7/5/10 MilanF1] [upravil dne 7/5/10 MilanF1] Citovat
Speedy306 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: Stibto Speedy 306 - jen ze zvedavosti - kolik platis povinny ruceni na ten dvoulitr a kolik Ti to zere ? [upravil dne 7/5/10 Stibto] Čau čau, nechal jsem si pojistku napsat přes mamku co má plnej bonus a to to ročně vyjde 3800kč i s předním oknem na 5000kč a mám to u Aliansky no a spotřeba po ošetření RVS při průměru 110km/h kolem 4-4,5l Když jezdím na spotřebu do těch 110 tak i pod 4l a při 140km/h kolem 6l a před ošetřením o cca 0,5-0,75l víc. Docela se tady v těch vecech vyžívám a jezdím často, takže to mám docela v merku:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.