Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak na to - 306

Recommended Posts

Odesláno

tu knihu mam v papirovy podobe pokud bys mel zajem...ted uz je mi k nicemu :)

Odesláno

Eh ...

Ludweek : Sorry,ale v dnesni dobe dam asi prednost el.podobe (vytisknout si to v praci muzu vzdy). Ale diky moc !

GRIMx : A stvalo by Te to hodne uploadnout mi to napr. na www.sendspace.com a zadat tam mail stibal@seznam.cz aby mi dosel link ? :super Predem diiiik...

Odesláno
Původně zaslal: Stibto

Eh ...

Ludweek : Sorry,ale v dnesni dobe dam asi prednost el.podobe (vytisknout si to v praci muzu vzdy). Ale diky moc !

GRIMx : A stvalo by Te to hodne uploadnout mi to napr. na www.sendspace.com a zadat tam mail stibal@seznam.cz aby mi dosel link ? :super Predem diiiik...

Sorry, the file exceeds the maximum allowed size of 300MB. :myslim neveme to..hodím to na ulož.to a pošlu ti link..

Odesláno

heh .. ja sem debil .. sem zapomnel ze Sendspace pojme jen 300MB :D .. oka .. edisk nebo uloz to .. Jeste jednou dekan

[upravil dne 6/5/10 Stibto]

Odesláno

Speedy 306 - jen ze zvedavosti - kolik platis povinny ruceni na ten dvoulitr a kolik Ti to zere ? :)

[upravil dne 7/5/10 Stibto]

Odesláno

Já taky děkuji za link, už to běží ;)

Stibto: odpovím já, snad nevadí, mám stejný auto (alespon motorizací). Povinný ti nepovím, to mám napsaný na tátu, který má 10 let bez nehody :D, co se týče spotřeby, ted jezdím za 5-5,5 litru na sto. Je fakt, vůbec to nehoním, točím max. 2500, spíše ale do 2200. Ale na druhou stranu hlavně jezdím krátký trasy (do osmi km - na nádraží a zpátky, nákup atd.) a mám děravý výfuk (před zadním tlumičem) :D. Myslím, že po zavaření výfuku (spíše asi uříznout a navařit tam něco :myslim) bych se mohl dostat pod 5. To by bylo hodně příjemné, jezdil bych s tím za ty samý prachy jako se starou dobrou P309 v dieselu. :)

Odesláno

MilanF1 : tyyyjo.. netusil jsem, ze dira ve vyfuku muze AZ TAKHLE zahybat se spotrebou .. ja menil na 306 pred rokem cely vyfuk od motoru az na konec .. 6.500,- penez zahucelo .. pecka..

Jinak dik za info :)

GRIMx : stazeno, rozbaleno, DIKY ! ;)

Odesláno

MilanF1 : tyyyjo.. netusil jsem, ze dira ve vyfuku muze AZ TAKHLE zahybat se spotrebou .. ja menil na 306 pred rokem cely vyfuk od motoru az na konec .. 6.500,- penez zahucelo .. pecka..

Jinak dik za info :)

GRIMx : stazeno, rozbaleno, DIKY ! ;)

jj nemáš zač :super:papa

Odesláno

Stibto: nevím, co to udělá na HDI, ale počítám, že o ten půl litr by to mohlo jít dolů. Já měl deravý zadní díl na P309 v naftě a jezdil jsem okolo 5,5, po výměně to spadlo skoro o litr dolů (ale možná tomu pomohlo i to, že končila zima, takže reálně asi tak půl litru). Ale s P306 jsem já najezdil asi jen 3000 km. V zimě jsem jezdil tak za 6-6,5 litru (hlavně, když jsem jenom \"popojížděl\"), ale to tam byly ještě starý filtry a ty byly :blicismajlik. Ted se mi blíží další výpočet spotřeby, až mi ručička na budíku padne na 1/4, tak to bude znamenat spotřebu 35 litrů (od posledního tankování), zatím mám na to najeto 620 km a ještě tam nějaký litřík je, takže uvidíme. Navíc jakmile je větší teplo, zapínám klimu. Rád si v autě pustím hudbu nahlas (to by mělo taky zvyšovat spotřebu, někde jsem viděl radu, že na křižovat raději dát ručku než stát na brzdě, protože vzadu svítí světla ...:o).

A co tobě udělal nový výfuk se spotřebou? Já tam mám ďouru jak vrata, přikládám foto.

[upravil dne 7/5/10 MilanF1]

[upravil dne 7/5/10 MilanF1]

Odesláno

Speedy 306 - jen ze zvedavosti - kolik platis povinny ruceni na ten dvoulitr a kolik Ti to zere ? :)

[upravil dne 7/5/10 Stibto]

Čau čau, nechal jsem si pojistku napsat přes mamku co má plnej bonus a to to ročně vyjde 3800kč i s předním oknem na 5000kč a mám to u Aliansky no a spotřeba po ošetření RVS při průměru 110km/h kolem 4-4,5l Když jezdím na spotřebu do těch 110 tak i pod 4l a při 140km/h kolem 6l a před ošetřením o cca 0,5-0,75l víc. :) Docela se tady v těch vecech vyžívám a jezdím často, takže to mám docela v merku:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...