Qcko Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 V aute som mal aj telefonnu sadu, ktoru som vymontoval, ale ked mi to tak lezi v policke, tak ma sem tam napadne, ci by sa to nedalo nejako zneuzit Mam origo mikrofon, antenu, jednotku ktora je na obrazku, napajaci kabel a aj kabel k telefonu, ledine co nemam je telefon, ma niekto s takymito vecami skusenosti ci by sa to dalo sprevadzkovat? Citovat
Qcko Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 A takto vyzera zadny panel, z lava popis: MIC --> HANDSET --> PHONE --> POWER ... prave to handset ma zaujima Citovat
filas1 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Je to celkem k ničemu, vyhoď to. Je to hf sada ne nějaké staré Siemensy, myslím C35, nebo něco takového a s jiným telefonem to nezprovozníš. Do díry handset se strkalo takové sluchátko pro ruční příjem hovoru.... Citovat
MotoMoto Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 To vůbec není špatné řešení ja mám takhle napevno udělaný v Renaultu autotelefon. Koupil jsem ve výprodeji originál HF sanu k MT Motorola i se sluchátkem k tomu v bazaru za 100 příslušný telefon, ten jsem do držáku napevno zadělal pod sedadlo a bylo to. Neláká to ke krádeži. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.