marsalek Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Ahoj chlapi, kde (nejlepe na netu) koupit v CR brzdove desticky? Jake mate zkusenosti s ruznymi znackami/vyrobci? Cemu se mam velkym obloukem vyhnout? Diky, Kaja Citovat
Marek206 Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Já zastávám názor že na brzdách nemá cenu šetřit, takže sobě i zákazníkům ordinuju jen německý ATE (používá je v prvovýrobě i BMW), FERODO (americkej koncern Federal Mogul) vyrábí se u nás a jsou tam docela dobrý ceny, pak DELPHI (bývalej Lockheed) koupíš u auto Štangl a hodně kvalitní jsou i JURIDy. Kde je koupit na netu ti ale bohužel neporadím, protože mně je vozí na zavolání přímo k nám do servisu:D Citovat
vector Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Napsán autorem Marek206 Já zastávám názor že na brzdách nemá cenu šetřit, takže sobě i zákazníkům ordinuju jen německý ATE (používá je v prvovýrobě i BMW), FERODO (americkej koncern Federal Mogul) vyrábí se u nás a jsou tam docela dobrý ceny, pak DELPHI (bývalej Lockheed) koupíš u auto Štangl a hodně kvalitní jsou i JURIDy. Kde je koupit na netu ti ale bohužel neporadím, protože mně je vozí na zavolání přímo k nám do servisu:D Naposled když sem koupil DELPHI na 306 tak sem se málem pos... tvrdý jako skála smrděj, pískaj prášej neseděj, ale brzděj to je snad jediný + Citovat
cpt. CHIP Odesláno 13. říjen 2004 Odesláno 13. říjen 2004 Napsán autorem Marek206 Já zastávám názor že na brzdách nemá cenu šetřit, takže sobě i zákazníkům ordinuju jen německý ATE (používá je v prvovýrobě i BMW), FERODO (americkej koncern Federal Mogul) vyrábí se u nás a jsou tam docela dobrý ceny, pak DELPHI (bývalej Lockheed) koupíš u auto Štangl a hodně kvalitní jsou i JURIDy. Kde je koupit na netu ti ale bohužel neporadím, protože mně je vozí na zavolání přímo k nám do servisu:D Ze bych tu mel kolegu ? Ate rulez Citovat
Marek206 Odesláno 13. říjen 2004 Odesláno 13. říjen 2004 Vector: proto je dávám až na předposlední místo v oblíbenosti Cpt.Chip: Ty být kolega prodejce, já být kolega mechanik Citovat
cpt. CHIP Odesláno 14. říjen 2004 Odesláno 14. říjen 2004 Napsán autorem Marek206 Vector: proto je dávám až na předposlední místo v oblíbenosti Cpt.Chip: Ty být kolega prodejce, já být kolega mechanik Ja vim, pochopil jsem...ale oba mame oblibene stejne vyrobce a hlavne, porad je to o autech Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.