Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já zastávám názor že na brzdách nemá cenu šetřit, takže sobě i zákazníkům ordinuju jen německý ATE (používá je v prvovýrobě i BMW), FERODO (americkej koncern Federal Mogul) vyrábí se u nás a jsou tam docela dobrý ceny, pak DELPHI (bývalej Lockheed) koupíš u auto Štangl a hodně kvalitní jsou i JURIDy. Kde je koupit na netu ti ale bohužel neporadím, protože mně je vozí na zavolání přímo k nám do servisu:D

Odesláno
Napsán autorem Marek206

Já zastávám názor že na brzdách nemá cenu šetřit, takže sobě i zákazníkům ordinuju jen německý ATE (používá je v prvovýrobě i BMW), FERODO (americkej koncern Federal Mogul) vyrábí se u nás a jsou tam docela dobrý ceny, pak DELPHI (bývalej Lockheed) koupíš u auto Štangl a hodně kvalitní jsou i JURIDy. Kde je koupit na netu ti ale bohužel neporadím, protože mně je vozí na zavolání přímo k nám do servisu:D

Naposled když sem koupil DELPHI na 306 tak sem se málem pos... tvrdý jako skála smrděj, pískaj prášej neseděj, ale brzděj to je snad jediný +

Odesláno
Napsán autorem Marek206

Ze bych tu mel kolegu ? Ate rulez ;)

Odesláno
Napsán autorem Marek206

Vector: proto je dávám až na předposlední místo v oblíbenosti ;)

Cpt.Chip: Ty být kolega prodejce, já být kolega mechanik :D

Ja vim, pochopil jsem...ale oba mame oblibene stejne vyrobce :D a hlavne, porad je to o autech :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...