Martin 1981 Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 chalani ake cislo ma poistka ventilatora v kabine?alebo ktora to je ,nejde mi fukanie:myslim [upravil dne 3/5/10 Martin 1981] Citovat
martis Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 skor mas problem v spinacke! vsetko ti ide iba ventilator sa netoci ze?? Citovat
Martin 1981 Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 narmalne fukal,mal som ho na 3ke a prestal ist,ked zapnem klimu nezapne sa:myslim Citovat
Melandros Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 mam ten samy problem, nejde ventilator, nesepne mi klimatizace, ani vnitřní okruh.... kde hledat ? Citovat
Martin 1981 Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 a dakujem za ten rozpis:papa Citovat
martis Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 martin ty pises cisto o vnutornom ventilatore ze? teraz ti uz vobec nejde,aj ked das auto,alebo manualne a urcite ti nejde do neho ani 12v ze???? spinacka!!! premeraj si kabel co ide do poistiek pod volantom!!je to jeden kabel a mal by byt cerveny,nastartuj motor a premeraj na 95% ti tam nepojde 12V. zacina to byt bezna zavada. Citovat
Martin 1981 Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 Původně zaslal: martis martin ty pises cisto o vnutornom ventilatore ze? teraz ti uz vobec nejde,aj ked das auto,alebo manualne a urcite ti nejde do neho ani 12v ze???? spinacka!!! premeraj si kabel co ide do poistiek pod volantom!!je to jeden kabel a mal by byt cerveny,nastartuj motor a premeraj na 95% ti tam nepojde 12V. zacina to byt bezna zavada. taktak ,nejde mi vnutorny ventilator a klima ,ako sa to da odstranit? Citovat
martis Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 toto si zmeraj ci mas chybu na 100% tam a ak ano tak musis rozobrat spinacku a v nej je el cast spinacky a tam musis opravit kontakty,ocistit a ohnut 2 stocene pliesky,ak to budes mas v zlom stave,tak ma doma spinacku.ak sa ti to nepodari rozbehat napis mi sz a sa dohodneme Citovat
Martin 1981 Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 Původně zaslal: martis toto si zmeraj ci mas chybu na 100% tam a ak ano tak musis rozobrat spinacku a v nej je el cast spinacky a tam musis opravit kontakty,ocistit a ohnut 2 stocene pliesky,ak to budes mas v zlom stave,tak ma doma spinacku.ak sa ti to nepodari rozbehat napis mi sz a sa dohodneme OK:super Citovat
Martin 1981 Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 predbezna diagnoza ,nejde stava zo spinacky ,zajtra budem vediet co stym je a dam vediet Citovat
martis Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 cize mal som pravdu ?? musis to rozbrat a tam je ten pliesok a dva take stocene krucka vycisti konakty ja som trosku roztiahol aj krucka pre lepsi konakt a vsetko funguje daj vediet ako si dopadol Citovat
Martin 1981 Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 takze nieje to napojene od spinacky:myslim a cele riadenie ventilatora a klimy je roztopene a zaliate v umelej hmote,robi mi to kamos a povedal ze sa to bude dat opravit,este stale stym robi,potom sa ozvem ako to dopadlo Citovat
martis Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 ventilator je je zavisli aby islo od spinacky napetie do poistiek,bez toho ti vsetko bude fungovat,ale ventilator ti nepojde,nechapem co tam mas roztopene?? a zaliatee??? vsetko sa tam da rozobrat,schvalne daj foto!!! ked nie tak dam foto ja mojej spinacky a ten co ti to robi vie co robi??? lebo vies su vselijaky ludia!! ty hadam nemyslis to co v v topeni?? tam je nieco take ako rj ventilatora a z nej ide do ventilatora.hadam nie do toho hrabete?? Citovat
Martin 1981 Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 ja som to nevidel,volal som snim a povedal ze riadiaca jednotka alebo take daco je roztopena, uz mi par veci opravoval,:)tak hadam vie co robi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.