Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

martin ty pises cisto o vnutornom ventilatore ze? teraz ti uz vobec nejde,aj ked das auto,alebo manualne a urcite ti nejde do neho ani 12v ze???? spinacka!!! premeraj si kabel co ide do poistiek pod volantom!!je to jeden kabel a mal by byt cerveny,nastartuj motor a premeraj na 95% ti tam nepojde 12V. zacina to byt bezna zavada.

Odesláno
Původně zaslal: martis

martin ty pises cisto o vnutornom ventilatore ze? teraz ti uz vobec nejde,aj ked das auto,alebo manualne a urcite ti nejde do neho ani 12v ze???? spinacka!!! premeraj si kabel co ide do poistiek pod volantom!!je to jeden kabel a mal by byt cerveny,nastartuj motor a premeraj na 95% ti tam nepojde 12V. zacina to byt bezna zavada.

taktak ,nejde mi vnutorny ventilator a klima ,ako sa to da odstranit?

Odesláno

toto si zmeraj ci mas chybu na 100% tam a ak ano tak musis rozobrat spinacku a v nej je el cast spinacky a tam musis opravit kontakty,ocistit a ohnut 2 stocene pliesky,ak to budes mas v zlom stave,tak ma doma spinacku.ak sa ti to nepodari rozbehat napis mi sz a sa dohodneme

Odesláno
Původně zaslal: martis

toto si zmeraj ci mas chybu na 100% tam a ak ano tak musis rozobrat spinacku a v nej je el cast spinacky a tam musis opravit kontakty,ocistit a ohnut 2 stocene pliesky,ak to budes mas v zlom stave,tak ma doma spinacku.ak sa ti to nepodari rozbehat napis mi sz a sa dohodneme

OK:super

Odesláno

cize mal som pravdu ?? :aut musis to rozbrat a tam je ten pliesok a dva take stocene krucka vycisti konakty ja som trosku roztiahol aj krucka pre lepsi konakt a vsetko funguje :) daj vediet ako si dopadol

Odesláno

takze nieje to napojene od spinacky:myslim

a cele riadenie ventilatora a klimy je roztopene a zaliate v umelej hmote,robi mi to kamos a povedal ze sa to bude dat opravit,este stale stym robi,potom sa ozvem ako to dopadlo

Odesláno

ventilator je je zavisli aby islo od spinacky napetie do poistiek,bez toho ti vsetko bude fungovat,ale ventilator ti nepojde,nechapem co tam mas roztopene?? a zaliatee??? vsetko sa tam da rozobrat,schvalne daj foto!!! ked nie tak dam foto ja mojej spinacky a ten co ti to robi vie co robi??? lebo vies su vselijaky ludia!!

ty hadam nemyslis to co v v topeni?? tam je nieco take ako rj ventilatora a z nej ide do ventilatora.hadam nie do toho hrabete??

Odesláno

ja som to nevidel,volal som snim a povedal ze riadiaca jednotka alebo take daco je roztopena,

uz mi par veci opravoval,:)tak hadam vie co robi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...