Qcko Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Este sem mozete napisat ako ma vyzerat prichod... necham auto na brane, najdem niekoho z vas, dostanem nejaku nalepku alebo nieco a auto si niekde vnutri odparkujem? Citovat
Chepp Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 mno.... jako ja tam zas prijedu jak oparena slepice... pocitam ze tak v 20:00 takze zu vsichni budou v podnapilym stavu... tak abych nemusel spat v coupe..... tam bcyh se asi nevyspal... hehe [upravil dne 4/6/10 Chepp] Citovat
Medvěd Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Džej - STAN má 5 metrov??? Nikde nebolo písané, že si máme zo sebou zabaliť aji garsonieru ........ Bežný stan (trebárs aký ja nechávam doma) má podlážku cca 200 x 210 cm, tomu sa bežně hovorí stan. ( http://eshop.r-sport.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&category_id=28&flypage=flypage.tpl&product_id=431 ) Citovat
pastorek Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 stan pre jednu osobu = ministan stan pre celú rodinu = maxistan stan pre celú armádu = afganistan Pridám zrejme posledné inštrukcie: Piatok: - príchod účastníkov predpokladáme cca od 14:00 - po príchode zaparkujte za bránou na parkovisku - vyhľadajte Lubka , rieši ubytovanie - vyhľadajte mňa, dostanete kartičku do auta a lístky na stravu (vtedy sa i platí ktorý neplatili na účet) - večera je plánovaná cca okolo 18:00 , guláš, chlieb, slivovica, hruškovica.... - po večeri posedenie pri ohni, opekanie klobások a slaninky - kto príde až po oficiálnej večeri nemusí sa báť, guláš prihrejeme Sobota: - čas raňajok si dohodneme ale predpokladám cca od 8:00 - oficiálne sú na raňajky párky ale bude i pár drobností pre tých čo to nejedia - do 10:00 by mali prísť i \"jednodňový\" účastníci. Pri vchode do areálu sa vyberá účastnícky poplatok a dostanú kartičku do auta - od cca 10:00 by mal začať oficiálny program jazdou zručnosti priamo v areáli - absolvovanie jazdy je zároveň štartom pre orientačnú súťaž - itinerár k orienťáku dostane každý až tesne pred odchodom - je vhodné mať pero a spolujazdca - oded si riešite individuálne na trase súťaže - príchod do kempu by mal byť medzi 14:00 a 16.00 - kto príde pred 14:00 dostane trestné body za nedodržiavanie rýchlostných limitov - kto príde po 16:00 dostane trestné body za spanie počas súťaže - zhruba od 14:00 budú pristavení i predvádzacie autá, 4007, 5008 a 207 SW. Je možná i testovacia jazda. - cca od 18:00 bude podávaná večera - cigánska s bravčového i kuracieho mäsa - po večeri bude vyhodnotenie súťaže, odovzdanie cien a voľná zábava - opäť možné opekanie klobások, slaninky a možno budú i špekáčiky Nedeľa - raňajky zase dohodneme ale zhruba o 8:00 formou švédskych stolov, šunka, vajíčko, syr a zase nejaké drobnosti - postupný rozchod a lúčenie Odporúčam zobrať si zo sebou: - hygienické potreby - dvoju obuv ( je tam tráva a zrejme budú vlhké noci ) - teplé oblečenie k ohňu Nieje to koniec sveta, hneď za rohom je civilizácia. Sledujeme predpovede počasia i hydrologické správy tak keby hrozili problémy spojené s vyšším stavom Váhu budeme včas upozornený. Prípadné otázky už zrejme iba telefonicky na Lubkovo a moje číslo, tak ako sú uvedené v pozvánke. Lubko má na starosti hlavne ubytovanie a súťaže ja hlavne stravovanie a financovanie Citovat
Qcko Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Hej ... idem povybavovat co musim, nabalim kufor a vyrazame Citovat
Džej Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Včera tu pršalo, všade je mokro, a zatiaľ iba 15 stupňov. Tak sa na to pripravte. Hlavne obuv, ktorá nepremokne bude vhodná. A želám šťastnú cestu všetkým, ktorí to majú ďalej ako ja;). Citovat
Qcko Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Sakris tu od rana svieti slnko a je 24°C ... co uz, som zbaleny, hadam nezmrznem Citovat
gedu Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 v Blave sa tiež už vyčasuje takže snad to počasie vyjde. do 15:30 som v práci a potom šup domov a hor sa na zraz:) Citovat
Džej Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Aj tu sa mraky rozišli, zasvietilo slnko a je 22 C. Takže predpoveď vychádza. V noci má byť 12 C a zajtra už poriadne horko 24 C. Pribaľujem kraťasy a pomaly sa zberáme. Citovat
Y2K Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Ja pridem troska neskorsie...ale ved hadam vam nebudem chybat Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 No uz idem dobalit aj ja a vyrazam Pocasie na jednotku Ake som objednal Citovat
Chepp Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 haha... ja balim posldni kufry.. zena konci v poraci okolo 18:00.. tak snad to do 20:00 stihnem.... ale u nas je cely den nadherne a nepredstavitelne vedro... Citovat
robozv Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Původně zaslal: jkmtrnava Původně zaslal: deddo306Break veď to spravil:D hurá bude malý dedo? tak to ešte v chatke snád vydrží,nech si ešte užije zrazu v PN a gratulácií, no nech učí mlade chodiť po zrazoch:super:super:super :potlesk:potlesk :papa:papa [upravil dne 2/6/10 jkmtrnava] Ako som ti dedo slubil dodatocne vam gratulujeme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.