max_payne Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 na margo detí z iného štátu ako SK je nutné mať ich zapísané v pase, rodné listy vám polícia nebude akceptovať Citovat
dzana.m Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 ja jedu na Blansko a Jedovice - Viškov - Koryčany - Bzenec - Veselí nad. Mor. - Myjava - Březová p. Bradl. - Vrbové - Pieštany snad se pojede dobře vyrážím kolem dvanástý s Trutnova už se moc teším:) Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 až by niekoho zaujimalo stav povodia váhu, tek je to to: http://www.povodia.sk/ozpn/sap/sk/index.htm a vypada to že sa to aktualizuje dosť často Citovat
winco Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 v Hlohovci dnes rano vyhlasili 3 stupeň ohrozenia ale nevidel som naživo ako je na tom haldian vahu bo som tam ndes nebol Citovat
obaf Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 No jo, uvidime ako to bude zajtra. kto nevie plavat, nech si postavi stan na strome:papa Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 alebo na \"streche jumpera\":D a bude minimálne 2m nad zemou, že obaf:P Citovat
Džej Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Kúpila som impregnačný sprej na stan, ale môže sa striekať iba na suchú látku. Takže... hneď ako nebude pršať staviame stan, postriekame ho a malo by to pomôcť, už by sme nemali v stane zmoknúť. Tak to by bolo. Len aby nepršalo celé poobedie:aut. V noci sa dosť blbo stavia stan. Horšie by to bolo keby sa vylial Váh. To by sme museli spať s potápačskými okuliarmi a šnorchlom:D:D. V tom sa fakt blbo spí Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 obaf:teda ak prídeš s ním [upravil dne 3/6/10 jkmtrnava] Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Džej: nechcem provokovať ale predpoveď počasia na víkend priamo v Pieštanoch: http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia/piestany neviem ale asi budeš impregnovať doma v obyvačke:D (ako tie kolá), alebo v povnici Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Původně zaslal: marko306 už mi je to až trápne, ale zas sa odhlasujem. Od včera sme stále na povodniach až do odvolania. Tož tomuto sa už hovorí smola, \"keď musíš ,tak musíš, nieje čo riešiť .... pomáhať asi treba, nepoznám to , ale tiež by som asi musel... Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Pas aby mi tam zapsali Týnu Mě stačí OP Daj sem foto malej a my ti všeci dosvečíme že je tvoja Citovat
Džej Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Ups, tak toť problém:myslim. Asi to budem musieť fakt spraviť ešte zajtra doma. Stan má 5 metrov, takže v pivnici určite nie, tá má ledva meter. Jedine teda v obývačke. Tá má 6 metrov. A potom sa budeme zabíjať na šmykľavej dlážke, presne ako keď som striekala gumy:D Citovat
Qcko Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 NO proste kto prezije noc z piatka na sobotu, prezije vsetko :D Ja dufam, ze do stanu mi nepotecie a ak hej, tak sa slahnem do kufra Džej: 5m stan? Wow, to je ako dom ... tak si svoj stan ak tak postavim v tvojom stane, moj ma iba 2 metre :D Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Původně zaslal: obaf jkm: 2,8metra tož máš vačšiu teda vyššiu výhodu:D Citovat
Džej Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Qčko: Môj stan je nazvaný kombík medzi stanmi. Preto som si k nemu dokúpila kombík auto:D. A v predsieni stanu spí pes, takže ak si s ním budeš rozumieť. a pustíš ho do svojho stanu.... Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Původně zaslal: Džej Ups, tak toť problém:myslim. Asi to budem musieť fakt spraviť ešte zajtra doma. Stan má 5 metrov, takže v pivnici určite nie, tá má ledva meter. Jedine teda v obývačke. Tá má 6 metrov. A potom sa budeme zabíjať na šmykľavej dlážke, presne ako keď som striekala gumy:D čo bojíš, aspoň si to natrenuješ, ako už tu spomenul pastorek o tom bojisku ..... Citovat
Qcko Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Ze v predsieni stanu ... a na druhom poschodi mas co:aut ... no som zajtra zvedavy (vlastne uz zajtra, huh:mrk) co to bude za opachu Citovat
Džej Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Qcko: Nechaj sa prekvapiť. Aj ja som zvedavá na všetkých a na všetko. Ľudia, už sa zozrazieva - jupí! jkmtrnava: Momentálne bojujem s druhým pohárom vína - trénujem na víkend:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.