Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. Slovenský zraz Peugeot Clubu – Piešťany, 4-6.6.2010

Recommended Posts

Odesláno

ja jedu na Blansko a Jedovice - Viškov - Koryčany - Bzenec - Veselí nad. Mor. - Myjava - Březová p. Bradl. - Vrbové - Pieštany snad se pojede dobře vyrážím kolem dvanástý s Trutnova už se moc teším:):)

Odesláno

Kúpila som impregnačný sprej na stan, ale môže sa striekať iba na suchú látku. Takže... hneď ako nebude pršať staviame stan, postriekame ho a malo by to pomôcť, už by sme nemali v stane zmoknúť:super. Tak to by bolo. Len aby nepršalo celé poobedie:aut. V noci sa dosť blbo stavia stan. Horšie by to bolo keby sa vylial Váh. To by sme museli spať s potápačskými okuliarmi a šnorchlom:D:D. V tom sa fakt blbo spí:D

Odesláno
Původně zaslal: marko306

už mi je to až trápne, ale zas sa odhlasujem. Od včera sme stále na povodniach až do odvolania. :(

Tož tomuto sa už hovorí smola, \"keď musíš ,tak musíš, nieje čo riešiť ....

pomáhať asi treba, nepoznám to , ale tiež by som asi musel...

Odesláno

Ups, tak toť problém:myslim. Asi to budem musieť fakt spraviť ešte zajtra doma. Stan má 5 metrov, takže v pivnici určite nie, tá má ledva meter. Jedine teda v obývačke. Tá má 6 metrov. A potom sa budeme zabíjať na šmykľavej dlážke, presne ako keď som striekala gumy:D

Odesláno

NO proste kto prezije noc z piatka na sobotu, prezije vsetko :D:D

Ja dufam, ze do stanu mi nepotecie a ak hej, tak sa slahnem do kufra :D

Džej: 5m stan? Wow, to je ako dom :D ... tak si svoj stan ak tak postavim v tvojom stane, moj ma iba 2 metre :D:D

Odesláno

Qčko: Môj stan je nazvaný kombík medzi stanmi. Preto som si k nemu dokúpila kombík auto:D.

A v predsieni stanu spí pes, takže ak si s ním budeš rozumieť. a pustíš ho do svojho stanu....;):D

Odesláno
Původně zaslal: Džej

Ups, tak toť problém:myslim. Asi to budem musieť fakt spraviť ešte zajtra doma. Stan má 5 metrov, takže v pivnici určite nie, tá má ledva meter. Jedine teda v obývačke. Tá má 6 metrov. A potom sa budeme zabíjať na šmykľavej dlážke, presne ako keď som striekala gumy:D

čo bojíš, aspoň si to natrenuješ, ako už tu spomenul pastorek o tom bojisku .....:D

Odesláno

Ze v predsieni stanu :D ... a na druhom poschodi mas co:aut ... no som zajtra zvedavy (vlastne uz zajtra, huh:mrk) co to bude za opachu :)

Odesláno

Qcko: Nechaj sa prekvapiť. Aj ja som zvedavá na všetkých a na všetko. Ľudia, už sa zozrazieva - jupí!

jkmtrnava: Momentálne bojujem s druhým pohárom vína - trénujem na víkend:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...