Free-style Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Cau panove, jelikoz se mi povedlo pocuchaty plechy na svem milackovi, nedelam v posledni dobe nic jineho nez shanim dily. Dneska jsem volal jednomu chlapkovi ktery ma spousta dilu,ale bohuzel nema blatnik na novy model ktery ja potrebuju avsak se dusoval,ze blatnik ze stareho modelu na novy pasuje akorat se musi dodelat dira na blinkr. Otazka zni: jde blatnik ze stareho modelu na novy? Citovat
Ferry Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 tvar a uchyceni je stejny, jediny rozdil je fakt ta dira na blinkr, rezat a pilovat by se mi ji asi teda nechtelo Citovat
Free-style Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 opet diky ferry..zajimave.. takze tam bude asi hodne identickych karosarskych dilu..mozna by sla pouzit i kapota ze stareho modelu akorat by se musela vymenit horni pricka za pricku s dvema zamky. podle me,kdyz by se ten blatnik narusil nejakym rezanim ci pilovanim,potom musi zacit reznout v miste uprav nebo ne? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Kapota celkom nepasuje, nezakriva potom dobre svetla s noveho modelu a musela by sa dovarit pokial sa nemylim ... Citovat
Dopiťák Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Cus ..tak kapota na facelift nepujde bez toho abys nevymenil nebo neupravoval dalsi veci ..neni to jako blatnik u kapoty je cely jiny to celo co prikriva lampy masku atd.. +pokud vyriznes diru na blinkr tak staci na to rezany mysto dat malinko zakladu + pozink ve spreji potom to budes mit jak origo a nic reznout nebude... Jen proste u peugeotu se musi vsechny karosarske dily ktere byly aspon malinko skrably nastrikat tim pozinkem jinak to zacne hnit..a neni to jen u peugeotu ..vlastne dela se to na vsech krom japonskejch kastli.. Citovat
Free-style Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 tomamas11: s kapotou to byla jen takove premysleni nahlas..nastesti se kapota na novy model da sehnat a zitra bych si pro ni mel jed,ale s tim pozinkem je to dobra vec..urcite bych to upotrebyl.. kde se da sehnat pozink a je ve spreji ci jen v plechovce na stetecek? Citovat
Dopiťák Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Cus ja ho kupuju pro lepsi aplikaci ve spreji nadavkujes si toho kolik chces a potom se nemusis jeste starat o plechovku ktera casem zatvrdne:( U me vede sprej Citovat
Free-style Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 Původně zaslal: tommas11 Cus ja ho kupuju pro lepsi aplikaci ve spreji nadavkujes si toho kolik chces a potom se nemusis jeste starat o plechovku ktera casem zatvrdne:( U me vede sprej Cus, a to se da koupit normalne v krame s barvama? Taky bych preferoval sprej nez se mazat se steteckem. Citovat
Dopiťák Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Jasny u nas v Šumperku je Obchod jmenem UNNO a tam maj snad vsechno od spreju az po stetce a michaj tam i barvy na prani..urco je v praze taky neco takovyho.. Citovat
Ferry Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 to zas ne, krome dveri a tech prednich blatniku (bez ohledu na blinkry) z plechariny nepasuje nic Citovat
Free-style Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 tommas11: v to doufam,ze to tu nekde budou mit. Na kolik to tak prijde. Jen abych vedelt orientacne. Ferry: urcite je dobry vedet co se da zamenit,ale cekal jsem,ze toho bude vic. Citovat
Qcko Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Zinkac kupis kdekolvek, ja mam matny aj leskly, 2 pixle vzdy poruke v garazi ... paradna vecicka, strasne rychlo schne a ten matny je paradny zaklad pre dalsie vrstvy:super Citovat
Free-style Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 tak jsem dneska zjisti,ze uplne vsude ho nekoupim. Byl jsem v Halfordsu,ale bohuzel vyprodano. Tak jsem zkusil OBI ( vubeeeec ) a v ostatnich podobnych obchodech to same.Hold v Praze postradam male prodejny typu barvy laky... Zitra boj pokracuje Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 zajed do autokelly, tam je 100% vcera jsem ho tam drzel v ruce Citovat
Free-style Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 ferry: super..vidis to, tam by me to nenapadlo. Diky za tip Citovat
Benžík Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Pokud ty blatniky budes menit oba, nech blinkry old model. To nicemu nevadi a spousta lidi ani nevi, ze new ma jiny nez old. A v ty liste jsou i hezci nez nad listou. Citovat
Free-style Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 mel jsem takovou myslenku,ze bych dal oba ze stareho,s tim,ze bych blinkry nenechal v blatnikach,ale upravil zpetna zrcatka a blinkry do nich. Uvidime jak dopadnu dneska se sundanim toho zniceneho a jestli pujde s nim neco udelat. To rozhodne co se bude dit dal. Citovat
Benžík Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Jak je to s homologaci, pokud chces dat blinkr do zpetaku? [upravil dne 5/5/10 Benžík] Citovat
Free-style Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Benžik: to vubec netusim...ale podle meho je to vec ktera by nikomu nemusel vadit na rozdil od nehomologovanych svetel pro denni sviceni po kterych docela jdou. jdu prohledat net jestli se o tom nekde neco pise tak jsem nasel nejakou homologaci E11 50R-00 1115 pro smerova svetla a E11 001095 pro zrcátka,ale zatim jsem to nasel jen ve spojeni s motorkama,ale jinak presne zneni teto homologace se mi nepodarilo najit. Jdu hledat dal at jsme chytrejsi [upravil dne 5/5/10 Free-style] Citovat
Benžík Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Myslim ze to ma š octavie II. Mohlo by se to najit podle nakyho cisla ze zrcatka z ni. Pokud bys to delal, nej snazsi by asi bylo sehnat kryty zrcatek z ty oktavky a pridelat, nabastlit misto original krytu na 406. Nebo cely zrcatka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.