Marcel505 Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Po sundání mřížky z kombíku jsem si z druhé strany všiml takových plastových ucpávek, přes které proudí asi hodně málo vzduchu. Je to na letní x zimní režim? Nebo je to tam z nějakého důvodu? Dle mě je to origo a je to tam asi i dlouho, je to přimontováno origo plech.svorkama (ty nasouvací) a jsou hodně zrezlé... Citovat
Brojta Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Jestli jsou to takoveé plastové obdelníčky, tak by to mohly být ucpávky na zimu, aby se to rychlej zahřálo, mám to taky.Myslím dokonce, že tady na fóru se na to už někdo ptal a přidal i foto:roker Citovat
BiFF Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Ja jsem to dal do pryc at tam jde vice vzduchu! Citovat
Dundee Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Je to fakt jenom na zimu, já to našel na masce z vrakáče a kdyby o to někdo měl zájem, je to jeho (možná najdu i ty svorky a v celkem solidnim stavu). Citovat
KingSpade Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 jj...to jsem byl já co se ptal...a jak říkají pánové přede mnou...je to ucpávka na zimu aby se rychleji ohřál motor..takže na léto zbytečnost..můžeš sundat:super Citovat
Marcel505 Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 Ok, díky, myslel jsem si to... Jen si ale myslím, že je to na tom autě od začátku, dle zarezlých svorek... Citovat
Dundee Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Je to možný, protože ne každej leze pod masku, když si koupí auto a sahary to v létě uchladěj, tak proč se starat;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.