Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pipistrelov vojtur 207 (little bit lower rolling on seventín inč bič)

Recommended Posts

Odesláno

citam to tu citam...

no jednak hej je pravda ze chyby su aj pri inych znackach aut...

lenze, uz ani neviem kde som pisal \"cely roman\" o tom ze ake vymeny som mal a niektore ako dlho trvaly kym to uznali na 2-krat napr.

a momentalne (nechcem klamat) uz mi druhy clovek hovoril, dokonca ten druhy z peugeotu, ze ten novy motor co mam ja, nie to co mas ty a mischko,

ale moj tym ze je repasovany znamena to ze blok, vonkajsok je stary a len vnutorne diely su nove..

tak ako \"dakujem pani z importu, ze som vam platil za predvadzacku a vam platil za optiway\"

este nieco k mojej \"spokojnosti\" milosii? :)

az sa to potvrdi, ja fakt nabehnem na import a mne je jedno ze mi zacnu tvrdit ze podla SB mali moznost dat aj tento motor a ze zavadu musia odstranit..ale ako citaj dalej.. ;)

no inak zavada..

nasraty som bol piatok, ked som sa toto dozvedel.. tak som po 1000km najazdenych aj nalozil autu mojmu

1. taha to stale len od 2000rpm, pod 2000 sa to nechyta vobec, ako pri kupe auta

2. nova zvlastnost!! zaradeny rychl.stupen 3 4 alebo 5 a plyn plny, pri dosiahnuti 3500 rpm auto dostane dieru a nasledne po zlomku sekundy taha zase.

z 10 pripadov 8krat spravi tuto chybu.. takze co a ako s tym dalej pani ??? zeby kvoli repasu ci novy motor to fixne? ci nieco ine mam v prdeli este okrem motora? takze ako dalej...:bojim

[upravil dne 16.1.2012 00:02 od buga]

Odesláno

presne tak, THP200 sme už menili...

Gabo, ja tie tvoje problémy poznám a ver mi, že by som nechcel byť v tvojej koži. Kukni si moju históriu závad a prevrátia sa ti panenky. Moje okolie by vedelo rozprávať o nervoch pri každej závade, lebo všetky autá (aj tie, čo prídu po mne) majú prednosť => \"šak Miloš počká\". Ver mi, že tento prístup ma štve ďaleko viac ako samotné problémy s motorom...

Guest mischko11
Odesláno
presne tak, THP200 sme už menili...

Gabo, ja tie tvoje problémy poznám a ver mi, že by som nechcel byť v tvojej koži. Kukni si moju históriu závad a prevrátia sa ti panenky. Moje okolie by vedelo rozprávať o nervoch pri každej závade, lebo všetky autá (aj tie, čo prídu po mne) majú prednosť => \"šak Miloš počká\". Ver mi, že tento prístup ma štve ďaleko viac ako samotné problémy s motorom...

poznam ten pristup ked vsetko ine ma prednost ....

Guest mischko11
Odesláno
citam to tu citam...

no jednak hej je pravda ze chyby su aj pri inych znackach aut...

lenze, uz ani neviem kde som pisal \"cely roman\" o tom ze ake vymeny som mal a niektore ako dlho trvaly kym to uznali na 2-krat napr.

a momentalne (nechcem klamat) uz mi druhy clovek hovoril, dokonca ten druhy z peugeotu, ze ten novy motor co mam ja, nie to co mas ty a mischko,

ale moj tym ze je repasovany znamena to ze blok, vonkajsok je stary a len vnutorne diely su nove..

tak ako \"dakujem pani z importu, ze som vam platil za predvadzacku a vam platil za optiway\"

este nieco k mojej \"spokojnosti\" milosii? :)

az sa to potvrdi, ja fakt nabehnem na import a mne je jedno ze mi zacnu tvrdit ze podla SB mali moznost dat aj tento motor a ze zavadu musia odstranit..ale ako citaj dalej.. ;)

no inak zavada..

nasraty som bol piatok, ked som sa toto dozvedel.. tak som po 1000km najazdenych aj nalozil autu mojmu

1. taha to stale len od 2000rpm, pod 2000 sa to nechyta vobec, ako pri kupe auta

2. nova zvlastnost!! zaradeny rychl.stupen 3 4 alebo 5 a plyn plny, pri dosiahnuti 3500 rpm auto dostane dieru a nasledne po zlomku sekundy taha zase.

z 10 pripadov 8krat spravi tuto chybu.. takze co a ako s tym dalej pani ??? zeby kvoli repasu ci novy motor to fixne? ci nieco ine mam v prdeli este okrem motora? takze ako dalej...:bojim

[upravil dne 16.1.2012 00:02 od buga]

vela stastia na importe aj ked viem uz vopred vysledok ......

Guest mischko11
Odesláno

pipi je na traumatolgii z tohto co mu sem piseme :D

alebo ako by povedal kolega Elton pipi co je s tymi llistami ?:D

Guest mischko11
Odesláno

mna by skor zaujimalo ako je to z jeho predlzenim zaruky :D vravel ze mu v begame pomozu no dako nist

Guest mischko11
Odesláno

konecne sa zmenila temaaa :super inac pipi co planujes tento rok menit ? a zveladovat ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...