buga Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 citam to tu citam... no jednak hej je pravda ze chyby su aj pri inych znackach aut... lenze, uz ani neviem kde som pisal \"cely roman\" o tom ze ake vymeny som mal a niektore ako dlho trvaly kym to uznali na 2-krat napr. a momentalne (nechcem klamat) uz mi druhy clovek hovoril, dokonca ten druhy z peugeotu, ze ten novy motor co mam ja, nie to co mas ty a mischko, ale moj tym ze je repasovany znamena to ze blok, vonkajsok je stary a len vnutorne diely su nove.. tak ako \"dakujem pani z importu, ze som vam platil za predvadzacku a vam platil za optiway\" este nieco k mojej \"spokojnosti\" milosii? az sa to potvrdi, ja fakt nabehnem na import a mne je jedno ze mi zacnu tvrdit ze podla SB mali moznost dat aj tento motor a ze zavadu musia odstranit..ale ako citaj dalej.. no inak zavada.. nasraty som bol piatok, ked som sa toto dozvedel.. tak som po 1000km najazdenych aj nalozil autu mojmu 1. taha to stale len od 2000rpm, pod 2000 sa to nechyta vobec, ako pri kupe auta 2. nova zvlastnost!! zaradeny rychl.stupen 3 4 alebo 5 a plyn plny, pri dosiahnuti 3500 rpm auto dostane dieru a nasledne po zlomku sekundy taha zase. z 10 pripadov 8krat spravi tuto chybu.. takze co a ako s tym dalej pani ??? zeby kvoli repasu ci novy motor to fixne? ci nieco ine mam v prdeli este okrem motora? takze ako dalej... [upravil dne 16.1.2012 00:02 od buga] Citovat
buga Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 co jeden menili ? motor menili v RCZ, THP 200, spominal som ti.. tusim kluka bola na vine tak sa to vymenilo preventivne Citovat
Modzillo Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 presne tak, THP200 sme už menili... Gabo, ja tie tvoje problémy poznám a ver mi, že by som nechcel byť v tvojej koži. Kukni si moju históriu závad a prevrátia sa ti panenky. Moje okolie by vedelo rozprávať o nervoch pri každej závade, lebo všetky autá (aj tie, čo prídu po mne) majú prednosť => \"šak Miloš počká\". Ver mi, že tento prístup ma štve ďaleko viac ako samotné problémy s motorom... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 presne tak, THP200 sme už menili... Gabo, ja tie tvoje problémy poznám a ver mi, že by som nechcel byť v tvojej koži. Kukni si moju históriu závad a prevrátia sa ti panenky. Moje okolie by vedelo rozprávať o nervoch pri každej závade, lebo všetky autá (aj tie, čo prídu po mne) majú prednosť => \"šak Miloš počká\". Ver mi, že tento prístup ma štve ďaleko viac ako samotné problémy s motorom... poznam ten pristup ked vsetko ine ma prednost .... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 citam to tu citam... no jednak hej je pravda ze chyby su aj pri inych znackach aut... lenze, uz ani neviem kde som pisal \"cely roman\" o tom ze ake vymeny som mal a niektore ako dlho trvaly kym to uznali na 2-krat napr. a momentalne (nechcem klamat) uz mi druhy clovek hovoril, dokonca ten druhy z peugeotu, ze ten novy motor co mam ja, nie to co mas ty a mischko, ale moj tym ze je repasovany znamena to ze blok, vonkajsok je stary a len vnutorne diely su nove.. tak ako \"dakujem pani z importu, ze som vam platil za predvadzacku a vam platil za optiway\" este nieco k mojej \"spokojnosti\" milosii? az sa to potvrdi, ja fakt nabehnem na import a mne je jedno ze mi zacnu tvrdit ze podla SB mali moznost dat aj tento motor a ze zavadu musia odstranit..ale ako citaj dalej.. no inak zavada.. nasraty som bol piatok, ked som sa toto dozvedel.. tak som po 1000km najazdenych aj nalozil autu mojmu 1. taha to stale len od 2000rpm, pod 2000 sa to nechyta vobec, ako pri kupe auta 2. nova zvlastnost!! zaradeny rychl.stupen 3 4 alebo 5 a plyn plny, pri dosiahnuti 3500 rpm auto dostane dieru a nasledne po zlomku sekundy taha zase. z 10 pripadov 8krat spravi tuto chybu.. takze co a ako s tym dalej pani ??? zeby kvoli repasu ci novy motor to fixne? ci nieco ine mam v prdeli este okrem motora? takze ako dalej... [upravil dne 16.1.2012 00:02 od buga] vela stastia na importe aj ked viem uz vopred vysledok ...... Citovat
Modzillo Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 ja by som chcel trochu pripomenúť autora tejto perfektnej diskusie - Pipistrel, kde si? Citovat
Guest mischko11 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 pipi je na traumatolgii z tohto co mu sem piseme alebo ako by povedal kolega Elton pipi co je s tymi llistami ? Citovat
Modzillo Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 ale inak, tie lišty zaujímajú aj mňa... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 mna by skor zaujimalo ako je to z jeho predlzenim zaruky vravel ze mu v begame pomozu no dako nist Citovat
pipistrel Odesláno 16. leden 2012 Autor Odesláno 16. leden 2012 no nechavam vam tu trochu priestoru na vase staznosti Citovat
Modzillo Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 keď už sme pri pipistrelovej záruke, stále som nedostal info o záujme ďalšieho predĺženia... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 konecne sa zmenila temaaa inac pipi co planujes tento rok menit ? a zveladovat ? Citovat
pipistrel Odesláno 16. leden 2012 Autor Odesláno 16. leden 2012 to este vobec netusim. uvidime podla napadov a hlavne podla penezi Citovat
gedu Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 ja si myslím že tento rok bude to bude chcieť upraviť na cabrio alebo kombi:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.