Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No počkaj!Že nie presné a da sa nań zvyknut mysliš ironicky, hej!?

A podla teba všade rovnake, to ako mysliš?

Lebo aj ja si myslim tieš že by to malo byt rovnake,ale ja to potrebujem vediet uplne presne!!!

Ja to potrebujem kupit, preto to musim vediet na 200% !!!

Odesláno

nemyslim nic ironicky... podívej se na několik testů které již proběhly v televizi a jsou k vidění i na internetu.. měl jsem možnost vyzkoušet 1,4, 1,6tku 16V VTI (tu mám) a 1,6 THP má mamka a ve všech je stejné nepřesné řazení.. páka působí tak trochu gumově..ale nakonec vždy vleze do dráhy.. pokud chceš něco kupovat tak se v tom nejdříve svez ne aby jsi to věděl na 200% :)

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

nemyslim nic ironicky... podívej se na několik testů které již proběhly v televizi a jsou k vidění i na internetu.. měl jsem možnost vyzkoušet 1,4, 1,6tku 16V VTI (tu mám) a 1,6 THP má mamka a ve všech je stejné nepřesné řazení.. páka působí tak trochu gumově..ale nakonec vždy vleze do dráhy.. pokud chceš něco kupovat tak se v tom nejdříve svez ne aby jsi to věděl na 200% :)

sobol ale on pise o riadeni nie o radeni ;) ci sa mylim?

Odesláno

riadenie ako volant a dalsie veci od neho az po napravu. ked teda dobre napisal co napisal. neviem ci sa nepomylil. ale riadenie je toto. radenie su prevody atd.

ako u vas řízení a řazení (ked som to dobre napisal :))

[upravil dne 29/4/10 pipistrel]

Odesláno
:D:D:D tak to se hluboce omlouvám.. za svoji \"slovenštinu\" řízení je citlivé, přesné.. i na seriovém podvozku.. škoda jen odskakování zadní nápravy v zatáčkách na nerovnostech... jinak je to ok
Odesláno

Chlapi ano pišem o riadení /volant/ nie radení - prevodovka.

Sabol to maš pravdu s radením-aj podľa mna je strašné.

Ale ja potrebujem vediet či je jedno ak dam riadenie-řízení,napr. z 1.4 benzin do 1.4 HDi,alebo z 1.6 HDi do 1.4HDi........

Mam 1.4 HDi a potrebujem riadenie a viem že podla vin čisla mi to povedia v Peugeote,ale ja chcem kupit riadenie od ruky a neviem či na všetkych 207 je rovnake.

Odesláno

no keby sa dala kupit nejaka čast tak by nebol problem,ale da sa kupit len komplet riadenie a za to chcu 1800 evra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na nete som našiel riadenie za 230 e ale z 1,4 benzin a neviem či mi to bude pasovat,ked to kupim.

vieš ja to kupim,rozhadže sa auto a potom zistim že nepasuje !!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Nazdar,

riadenie je ine na kazdom type auta. Zalezi podla motorizacie (vaha motora, sirka pneumatik ...)

Rozmery,uchytenie ... by mali byt rovnake,ale to bude asi vsetko.

A este - riadenie ma svoju riadiacu jednotku a teda aj software, cize pri vymene to bude treba vsetko zosuladit.

Odesláno

HW je rovnaky ako pisal James (teda okrem EP6DTS) na vsetkych...Ale SW je iny...Fungovat to bude len to bude mat trocha inu citlivost... co myslim ze az tak nevadi pretoze ludia si menia rozmery pneu (15,16,17 palcove) bez toho aby menili soft a nic sa nedeje.... Mam aj ja jedno nove na predaj ale za inu cenu..:D........

[upravil dne 4/5/10 Biliboy]

Odesláno

Biliboy

No ja by som ho nepotreboval celé ,ale ako ti to vysvetlim?!

Manžeta z pravej strany/spolujazdcova/zišla dole ,vytiekol od tial olej či vazelina,dostala sa tam voda prach-proste to cele vyschlo!

Je tam nejake puzdro/take dačo jak klb/a vlastne trením sa to vybilo-zvetšilo a to mi teraz bucha!

Ja neviem či som to vysvetlil OK,lebo ja som to na živo nevidel, ale tak mi to vysvetlili v servise.

V servise mi vraveli že by to vedeli spravit,keby predavali tu čast,ale predavaju len cele riadenie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...