Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

12 let to je slusnej vykon :o a to ja nabizim na dojeti za stovku Yokohama Parada 5 let starou gumu a prislo me to hodne stary :D Ale bohuzel 15ky.. takze nic pro Tebe.. ale nedalo mi to nenapsat sry :)

Odesláno

Je to hodně, co těm gumám bude? Tvrdý a nebudou držet = o hubu.

Já nepotřebuji vysoký vzorek, stačilo by mi 4 mm, mně totiž gumy neubývají. Na 309ku jsme koupili nové gumy, jezdilo se na nich asi 6 let a pořád tam je vzorku... - mohl bych je vyhrabat z kůlny, někdo by je možná vzal :)

Odesláno

Alu kola zůstávají doma, sehnal jsem pneu (205/45 R16 - byly na Fabii RS). Včera večer jsem je byl okouknout a OK, ještě pán musí dvě zout, takže budou až příští týden. Už mi to alespon nebude nikde drhnout.

Odesláno

Takže už nazuto na alu, trochu mi to poškrábaly, hold jsou stříkané a tolik to nedrží :(. Už jsem je hodil i na auto, asi až zítra dám foto. Doufám, že už nebude psát, že mám balony. :bacha

Odesláno

Sehnal, kousek od baráku, ale jsou to čínské Sunny. Chvilku jsem s nimi jel a hodně hučí, nicméně oproti dosavadním letním drží o poznání lépe. Škoda jen toho hluku. Nad 90 km/h je to už relativně tiché, ale tak rychle často nejezdím :( Hold si musím zesílit rádio :)

Prodejce gum mě na to upozorňoval: \"Doufám, že mi je nepřijdete omlátit o hlavu, že hučí.\" :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...