Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam takovej trosku problemek jak jsou ted ty mrazy tak kdyz chci nastartovat otocim klickem na startovani a jen to klapne a nic tak podruhy a to uz naskoci cim to muze byt? muze to byt slabsi baterka?

Odesláno

Prosimtě ty tlumiče stlačíš do maximální polohy a potom pootáčíš doprava až na doraz a to je nejtvrdší polha nastavení,aspon tak to mám já :-):super

Odesláno

306-Kubik-S16: jo to sem driv taky mel dotahnul sem a v poho ale to zhasnulo vsechno na budikach stopka atd a ted zhasne jen baterka! mozna to bude ve spinaci skrince kdyz klicem otocim rychleji tak to chytne hned tak nevim

derek: ok dik moc

Odesláno

umyvanie mi ani nespominajte, ja som to svoje nemyl najmen 2tyzdne, a dnes, ked to pocasie konecne dovolilo som v celom meste nemohol najst jednu otvorenu umyvarku s vapkou aby som to riadne vystriekal od toho bordelu co tu cestari sypu, nastastie som nasiel jednu bezdotykovu umyvarku, na kefy by som nesiel. ked je umyte hned je to o niecom inom..:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...