mablees Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Máte NĚKDO příčníky a současně 3 střešní okna ? Jde to vůbec ? [upravil dne 26/4/10 mablees] Citovat
mablees Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 POZOR , dobrá info (snad) , příčníky jsou v akci i s dalšími doplňky . . zhruba 7 + 7 tis. (příčníky + kolejnice) (asi + DPH) ale zas je to nový , na vrakovišti chtějí 10 tis. a to je ještě nemají ! Citovat
bibo807 Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 to ja koupil přičniky za 5 i s kolejnicema a doplnkama ale krom cca pul metrove lišty co je od předniho skla až ke kolejnici. a neumim ji sehnat asi budu muset řiznout do starych krytu co jsou přes celou střechu:( Citovat
MotoMoto Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Nevíte někdo jak ty příčníky rozebrat a opravit? Citovat
mablees Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Já chci taky příčníky i s kolejnicema za 5 tis. Kde je mám koupit ? Nestrašte mě že to fakt musím koupit nový Citovat
bibo807 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: MotoMoto Nevíte někdo jak ty příčníky rozebrat a opravit? Kladivem?: Citovat
bibo807 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: MotoMoto A nebo autogenem, viď ..no a zkoušel jsi nějaky odrezovač pak to odmastit a olejiček?ja jsem je tedka sundaval protože jsem tam do kolejnic dal šrouby a neutěsnil jsem zavity a asi troku šla voda protožýe na stropnici se udělala mala mapka na kraji.tak sem vzal silikon a bylo a lyže jak budu davat tak ty jezdce namažu vazelinkou a bude...nebo už počkam a dal si křidelko ale ted neni času.přistavuju novy servis takže ted 3 měsice min na auto snad nešahnu:grr Citovat
MotoMoto Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 To jsem skoušel, tady je závada v tom příčníku, když se povolí ty packy pro posun v kolejnicích tak se uvolní z jedné strany na táhle nějaký bazmek uvnitř, který umožňuje měnit rozteč kolejnic. A tady se to kouslo a nejde měnit šířku a tím to nemohu posunout dozadu. Citovat
bibo807 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: MotoMoto To jsem skoušel, tady je závada v tom příčníku, když se povolí ty packy pro posun v kolejnicích tak se uvolní z jedné strany na táhle nějaký bazmek uvnitř, který umožňuje měnit rozteč kolejnic. A tady se to kouslo a nejde měnit šířku a tím to nemohu posunout dozadu. ..tak pokud to chapu spravně tak neni problem v bazmeku v kolejnici ale ten nahoře co ti dovoli měnit šířku jo:myslim.zajimave Citovat
MotoMoto Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 JJ kolejnice jsou OK, postraní zámky také, ale uvnitř příčníku je další zámek napojený táhlem na jeden postraní zámek a ten se seknul a nejde měnit rozpětí příčníku. Takže se potřebuji nějak dostat dovnit a nevím jak. Citovat
mablees Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 prosím kdo je tady přímo z PEUGEOT servisu cena je teda kolik vč. DPH kolejnice + příčníky (vše nové ) bez montáže ? Já jen že už jsem se ptal na dvou místech a pokaždý jiná cena Citovat
mablees Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 Hmm , tak snad fakt je cena 10.200,- vč. DPH Citovat
Janeba Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 prosím kdo je tady přímo z PEUGEOT servisu cena je teda kolik vč. DPH kolejnice + příčníky (vše nové ) bez montáže ? Já jen že už jsem se ptal na dvou místech a pokaždý jiná cena Citovat
mablees Odesláno 25. duben 2011 Autor Odesláno 25. duben 2011 já platil vše nové 8.900,. vč DPH ( ale vloni ) tak to snad nešlo nahoru . . . . .montáž zmákneš za hodinku Citovat
janecek Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Ahoj peugeotaci dnes jsem si namontoval kolejnice a chtěl jsem tam dát příčníky,ale narazil jsem na zradu v podobě šroubů.Dal jsem tam ty co jsem měl pod gumou a jsou moc vysoký nejde posouvat příčníkama.Mám dotaz jestli se tam dávají jiný šrouby nebo jsem udělal někde chybu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.