Toho.Času Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 No, zohnal som volant na vymenu do stareho modelu,podla fotiek som predpokladal, ze je to ten spravny. ale teraz som sa tu docital ze niekto menil na novom modeli a vraj mu tam ten volant nesedel(kvoli inemu airbagu alebo co).este som nezistil, z akeho modelu povodne je tento \"novy\",ale cakam na odpoved. preto sa chcem opytat (este som zatial nemal otvoreny ten svoj takze to neviem porovnat) ci je teoreticky mozne, ze aj na stare modely vyrabali tie hovada viac druhov volantov (aj ked dizajnovo su zhodne) ? lebo ak hej,a nebudu jak naschval rovnake, tak ma si je8ne... dik [upravil dne 26/4/10 Toho.Času] Citovat
Toho.Času Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Původně zaslal: koblih69 Tady máš ty 3 typy i s popisem dik moc. skusal som to aj vyhladavat ale toto vlakno som nenasiel. pochopil som to tak, ze ten stary model je len jeden typ, ten volant bez tych hran a kedze tie volanty mam dizajnovo rovnake=aj ten novy je zo stareho modelu=malo by to sediet. dik moc:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.