novotass Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Zdravím, jsem tady nováček a na tomto fóru jsem našel zatím vše co jsem potřeboval. Ale chtěl bych se zeptat na boční lišty. Mám 407sw, ale ve výbavě, kde jsou pouze černé boční lišty bez chromové části. Jde to nějak vyměnit za ty s chromem nebo ne?? Já osobně ani nevím jak se to mění, ale chtěl bych ty stříbrné-lépe to totiž vypadá. Sehnat není problém, ale zajímá mě ta výměna. Díky za odp. Citovat
VIP3R Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Podle service boxu to vypadá, že jsou buď jen nacvaknuté přímo (nárazníky) nebo přes plastové kolíčky (dveře), takže výměna by neměla být složitá, pokud ty nové nebudou olámané... Citovat
jirka407 Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Ve dveřích jsou na bílých cvočkách nacvaknuté, jen pozor na přední dveře. Na začátku lišty je tam takový zobáček, tak ať ho při sundávání nerozlomíš... Zničil by jsi tu lištu. V náraznících je to taky jen na nacvaknutí, jde to víc ztuha a je to na jiných úchytech... Ale nic složitého to není... Citovat
novotass Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 to bych snad dokázal já hlavně chci vědět jestli jsou \"konstrukčně\" stejně s chrom lištou jako ty bez Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.