Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uvažuji o koupě 206 2.0 HDI a zajímala by mě spotřeba v praxi, které se dá dosáhnout abych nebyl brzda provozu- konkrétně jestli se dá jezdit za 4.5l/100km. Ze 106 1.5D v létě 4.2l a v zimě 4.5l .

Odesláno

Je to dvoulitr takže ty spotřeby co tu uvídíš prostě nehrozí, jenom při konstantní rychlosti na dálnici a hodně lehká noha volné okresky se dostaneš pod pět jinak trvale 6 a víc.

Odesláno

pocitej podle toho jak pojedes. mel jsem ji tri roky (absolutne bez zavad a bez problemu). a dalo se jezdit SKUTECNE za 4,5. ovsem taky jsem z toho dostal 8. ale jde jen a jen o jizdni styl. otacky tesne pod 2T a je to. netocit, a jen si uzivat.

Odesláno

Před čtrnácti dny jsem byl na šumavě najezdil jsem 490 km. a sežralo to půl nádrže. - a to jsem to spádky nešetřil. Nevim přesně kolik má nádrž lit.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mohu potvrdit, mam sice 306 Break, takze trochu tezsi auto.

Jezdit se dá opravdu i za 4,5 l, ale pouze vyjimečně, při delších trasách a poklidne jizde.

Jinak po meste jezdim za 6.8 l, zrovna jsem to pocital ;)

Při běžném provozu se da jezdit za 5,5 litru (mimo město a v poklidu) :D jinak jak rika Vector

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...