Guest Alpinka Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 tak to já se taky pochlubím se zážitkem volala mi nějaká paní z T-mobile, že má pro mě báječnou zprávu, že moje telefonní číslo bylo vybráno a já jsem vyhrála roční paušál úplně zdarma - volání, sms, mms vše v sítí T-mobile...... mělo to jen malinkou chybičku, už asi před třemi lety jsem od nich odešla k Vodafonu paní z toho byla trošku mimo, ale prý to tam kolegům poznačí Citovat
106sťák Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 do čeho nakonec půjde ten motor? do 205tky,přijel si pro to jeden z 205 clubu Citovat
jadek Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 neměl někdo problém s tímto ? Kujon mi říkal ze to bude asi poloosa. kdyby někoho něco napadlo, pište Citovat
309GT Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 TAk jsem v pořádku dorazil domů, ale řeknu vám (všichni to zajisté víte) že naše silnice jsou v katastrofálním stavu, lituju kluků co bydlí v okolí Havl. Brodu, to co sem tam dnes viděl a vymetl, to sem ještě v životě nezažil A to je jen začátek,teď to bude horší a horší.Já teď minule jel trasu Praha-Jihlava po starý (Běchovice,Úvaly,Kolín....) a z Prahy do Kolína taky mazec:bojim Citovat
Jimmy106 Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 309GT: tuhle trasu jsem absolvoval taky.. asi pred tydnem.. a najel jse ve tme do takove diry, ze jsem nechapal ze to vydrzelo kolo, natoz pneumatika.. jedina poklice to odnesla, ktera mi utekla... Citovat
106sťák Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 dnes sem konečně vyndal sedáky a koberec...kdyby měl někdo zájem Citovat
Rick-MX Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 dnes sem konečně vyndal sedáky a koberec...kdyby měl někdo zájem Ty máš ten koberec červenej že ? bych ho aji bral kdyby pasoval do mk2 Citovat
Guest Alpinka Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 a teď vybrat ty přední akorát se nemůžu rozhodnot jestli Angel nebo Devil Citovat
Rick-MX Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Devil neee... ten styl deního svícení jak u Audi se mi vůbec nelíbí ...ale Angely klidně jo ...radsi ale ty s dvouma kroužkama v jednom světle Citovat
kujon106 Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Mně se ty diodový krystaly nelíbí, resp. rozsvícený se mi to nelíbí. Ale hlavní je, že se líbí tobě. Tak ať slouží Citovat
106sťák Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 dnes sem konečně vyndal sedáky a koberec...kdyby měl někdo zájem Ty máš ten koberec červenej že ? bych ho aji bral kdyby pasoval do mk2 jí nevím já myslím že by pasoval,to bude určo stejné...odkaz zde: http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/cerveny-koberec-z-peugeot-106-chrudim-o5077885.html kdyžtak dohodě se nebráním Citovat
PAJA106 Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Přídávám se ke Kujonovi, trochu mne ty diodové crystaly zklamaly, mně se zamlouvají více původní. Předpokládám že výrobce je decanto, nebo tak nějak a udivuje mne, že neumí udělat světla tak, aby pasovaly, protože mám též takovou mezeru mezi kufrem a světlem. 2 Alpinka: Co se týče předních světel, zkus se tady poptat, která optika je Ok, já tu kdysi zakládal vlákno, ale z něj pouze vyplynulo, že nej. jsou originály. Jedná se o to, že též jsem zkoušel čirou optiku Angel eyes a bylo to hrozné, potkávačky nepoužitelné mimo město a dálkové svítily do strany. Takže jsem je rychle vrátil, pač jízda v noci byl sebevražedný zážitek, i přes výměnu původních žárovek za \"nejlepší\". Prostě ty paraboly v mém případě byly naprosto špatné a i na tech. když jsem si je nechal seřizovat mi řekli, že pak při STK s tím neprojdu. Citovat
Jimmy106 Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Alpinka: na predni paraboly bych se taky vyprdl.. navic se mi to moc nelibi.. ale to je kazdeho nazor... :-) a radji si dopredu kup nejaky lepsi zarovky a sestri si na opravy.. :-) ;-) Citovat
106sťák Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 JJ tam prej praskaj ty kroužky,jsou k prdu,koupit radši nějaký lepší zárovky a dát je do těhle origo světel,esli to vydrží a je to... Citovat
Guest Alpinka Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 No tak jste me ukecali a predni necham puvodni diky za pomoc s vyberem. Ledkove sviceni jsem si taky predstavovala jinak, ale zas tak strasne to neni a auti vypada trosku jinak Citovat
kujon106 Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Kdyby ty LEDky byly sklem rozptýlený, tak by to vypadalo super, ale takováhle svítící matice 7x4 se mi nepozdává. Aktuálně - hepy njů jýr všem ) Citovat
Jimmy106 Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 jj taky preju i s pritelkyni a hlavne s pazoutkem.. hepy ňů Jíííír a hlavne at se dari.. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.