Fr3sh Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 no tak 28, ale taky jsem byl jasnej...v posilce nebyl jen jednou..to bylo videt Citovat
106sťák Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 hm...njn to se zahojí,aspon že kára to neodprdla ne? Citovat
kujon106 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Tak co, opsat spzku, normálně se v klidu posadit do auta a na férovku zavolat policajty. Baseballka/teleskop taky dobrý řešení, jenže to se ti může krutě vymstít. Citovat
volvik Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Sakra mel si stesti ze si nedopadl hur ale i tak takovi magori nepatri za volant :bacha:bacha A udelal bych asi to co pise kujon opsat si SPZ a volat Jak to vidim tak si budu muset poridit taky neco na ochranu do auta Citovat
106sťák Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 nebo ho měl sklidnit paralyzérem,to je prej taky pěkná pecka:D Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 jj opsat SPZ je asi nejjednodussi reseni, ale myslim ze v ty situaci to napadne jenom malokoho v tom soku... ale paralyzer je naprd.. koupil jsem ho pritelkyni s 500 000 voltama a ta to jednou nasila do bezdomovce, co po ni chtel prachy ale ten se jenom trochu lekl, cuklo to s nim, pak se oklepal a utekl.. ale nic zasadnejsiho.. Citovat
Fr3sh Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 jasny, opsat spz a co pak? myslis ze mi to nenapadlo? reknu ze mi napad, copa myslis ze mi udela? copa udelaji jemu...si na me pocka jeste jednou nekdy...to mi za to prave nestoji Citovat
106sťák Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 To stebou musím souhlasit,řekneš že tě napad a on si může vymyslet proč to třeba udělal,nakonec to hodí na tebe a nemáš z toho nic...seber pár týpku a rozbijte mu hubu na oplátku Citovat
kujon106 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Co pak? Pak přijedou příslušníci a ty jim to všechno vyklopíš. Jestli to opravdu bylo \"pro nic\", tak si takovejhle ksindl trestní oznámení zaslouží, neb kdyby se takhle na silnicích choval každej, tak kde bysme to kua byli? 106sťák> Vymyslet si to může, ale k čemu mu to bude? Třeba výpověď typu \"rozbil sem mu hubu proto, protože mě zablokoval při předjíždění\" je z tohohle hlediska naprosto dostatečná pro usvědčení :-) A to předjíždění nikterak nedokáže. Co v daný chvíli bude, nějakej záznam tý jízdy, ...? Ne, budou jen 2 výpovědi (tipuju že rozdílné) a jedna rozbitá huba. Tak co z toho plyne? Citovat
106sťák Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 To máš pravdu vlastně...fresh má důkaz bohužel na sobě...já bych to osobně taky tak nenechal,dělal bych s tím něco,vlastne on jen předjížděl a nemohl zato že nějakou audinu brzdil...ale ted otázka jestli to číslo spz má? jj nahlaš to jako ublížení na zdraví [upravil dne 1/5/10 106sťák] Citovat
volvik Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Presne tak Ublizeni na zdravi a bude s tim mit problemu dost hajzl jeden Citovat
Fr3sh Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 v tom aute sedeli dva...ja myslim ze by nebyl problem ho najit...cervena audi a6 2.5 tdi quatro teplice znacka, s privesem pro dva kone. Vic nevim... Citovat
jan07 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 policie by nic neudelala.Ja branil jednou svoji partnerku na diskosce,protoze ji nechutne otravoval jeden typek,prvni mu to rekla ona,ale nepomohlo,tak jsem mu to rekl ja a prestal.Pak jsme stali venku,on vysel a hned bez nejakeho naznaku me jednu vrazil,tak jsem se branil a jednu mu vrazil taky,ale tak,ze jsem ho poslal k zemi a rostrhl mu oboci.Nechal me byt,tak jsme sli dom.Asi za tyden me prislo predvolani k policii,tak jsem tam sel a sdelili me obvineni za ublizeni na zdravi,a pry jsem to zacal ja.Musel jsem mu zaplatit odskodne a policii me udelila prestupek a pokutu.Vubec je nazajimalo ze jsem se jen branil a svoji pritelkyni Citovat
kujon106 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 No ale jak to tak popisuješ, tak policie toho udělala celkem dost akorát si byl v \"druhé\" roli. Citovat
Fr3sh Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 a co to je prestupek, pokuta a odskodny...to je hovno s prominutim... Citovat
Frozz Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Chlapi potřebuju radu Včera jsem jel, a najednou mi přestalo hrát rádio, zkusil jsem všechno ale nic nepomohlo. Vylezl jsem z auta, a ta špička u antény chyběla, prostě byla ulomená, takže to nechytalo signal. Budu muset koupit novou, jen nevím jaký mám závit, jestli M5 nebo M6 (P106 r.v.1995) a přemýšlím, jestli koupit krátkou 18cm nebo delší (24cm/40cm), bude rozdíl v přijímání singálu? http://www.dobry-obchod.cz/produkt/61m516-mgb-prut-m5-gumovy-pro-vozy-vw-fiat-peugeot-citroen-renault-18-cm/ http://www.dobry-obchod.cz/produkt/61m640-mgb-prut-m6-pro-vozy-vw-fiat-peugeot-citroen-renault-40cm/ Citovat
Jimmy106 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 ahoj, mam dalsi zahadny problemy kdyz mam studeny motor a seslapnu plyn, u spolujezdce jakoby za kastlikem slysim děsny čvachtání vody.. vubec to nechapu co by to mohlo byt.. adruhy problem je ten, že rucicka ukazatele stavu paliva v nadrzi mi uplne spadl, takze absolutne nevim, kolik tam je benzinu.. mohl by mi prosiim nekdo poradit?? Citovat
jiri106xs Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Tu vodu jsem u svého slyšel, když mi nepouštěl termostat... vyměněno a od té doby už jsem to neslyšel. Citovat
106sťák Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 ta voda mě taky šplouchala když sem to neměl ovzdušněný...nebo pak fakt ten termostat a ten ukazatel benzínu ..není špatnej plovák?nebo čidlo nějakýho ukazatele? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.