Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jj jinak mam pro vas perlicku.. :D to se mi vysmejete.. :D jel jsem s kamaradem na drifty, v mem pripade spise ručkování na strechu jednoho obchodaku (sestka v ruzyni), klouze to tam jako debil.. :D nejdriv jsem ve smyku najel na nejaky plech, takze mam rozriznutou gumu a pak jsme si vzali kosik a ja jsem ho roztlacil proti zabradli, a venku stal kamarad co me natacel.. :D ale najednou jsme se koukli jak se k nam vali nejakej mega typek, a ja jak jsem sedel v tom aute, uplne bezmocne, pripoutany, tak me zacal davat rany.. neco jsem vykryl, ale dostal jsem peknou tafku do spanku a do licni kosti.. a pak mi zevnitr otevrel dvere a kopl me, jenomze mel glady, nebo co to bylo.. :D a ja tu nohu mel zlomenou, takze to boli jako svine :D a pak jsme museli vymazat vsechno z toho fotaku a pak nas nechal odjet.. :D jako to zase jednou byla akce.. :D

Odesláno

Jimmy106: Ta Sajmonova narážka byla určitě směřovaná na mě. Prý se nesluší a nepatří se ptát ženy na věk...no ale co mám dělat, když mě to zajímá. :)

vojta.kr: Růžové brýle časem samy spadnou až zjistíš, že poctivou prací nezbohatneš. ;)

Odesláno

Nevím teda jak vám, ale zdá se mi, že poslední dobou jde úroveň této sekce od 10 k 5...:roll hodně lidí už sem kvůli tomu, že se tu řeší (s prominutím) samé hovadiny, přestává chodit, což je podle mě veliká škoda...

Někteří jedinci by se nad sebou měli zamyslet a nebo, jak již nedávno psal jeden moderátor, řešit některé problémy, absolutně se netýkající peugeot-klubu, někde na fb...

Odesláno

Tak já začnu mluvit k věci :)

Aktuálně - kdo chystá zazimování puga a kdo s nim bude jezdit přes zimu? Já osobně plánuju, díky předpovědi počasí, že pojezdim už tak leda zejtra + o víkendu a pak bude zas až do března šmitec :(

Odesláno

Tak ja mam prezuto na zimu, ale porad vubec nevim...je mi lito ho nicim v tom bilym hnusu... ikdyz dnes mi psal borec ze by mel zajem ho koupit.... tak se kluci ptam nevite o peknym 16v ? prosel sem snad vsechno a nic me nelaka :( ... cenovka tak do 70k kč... nemusi to bejt extra vonavka...pres zimu bych ho postavil do garaze a do jara ladil a vysperkovaval :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...