peter23p Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 stačit bude, já měl dokonce jen 40Ah 360A a taky stačila. Ale když už jí mám měnit tak se řídím podle cenového rozdílu. Naposledy sem se rozhodoval mezi 45 a 55Ah, rozdíl v ceně necelé 300kč takže sem bez váhání vzal tu silnější, už jenom pro ten pocit a hlavně trochu jistější starty v zimě. Citovat
Havoc Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Taky bych spíš vzal tu silnější, přece jen v zimě, nebo tak je ten start maličko náročnější a ze zkušeností vím, že se občas těch pár ampér navíc hodí Jinak bych se chtěl zeptat, nevíte někdo, jestli tvarově sedí na S1 přední podběhy od uchycení tlumičů dopředu s kastlí S2? Citovat
loki Odesláno 15. červen 2016 Odesláno 15. červen 2016 S1 má trochu jiný nárazník takže ten spodek podběhu,který jde do nárazníku je jiný než u S2 Citovat
Havoc Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 Ano, ale liší se jen v malých detailech, takže ty hlavní části jako je ten plech pod jednotkou jak je ten otvor na nádobku ostřiku a druhá strana to samé se dá použít. Šlo mi hlavně o to, že na mém Pežotu to bylo dost prohnilé a mám tu jednu S1 kastli kde to bylo skoro úplně zdravé, tak se to zkombinovalo a rozdíl mezi tím je prakticky nulový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.