odee Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Na tom těle to má i kámoš na Saxu, ale tuším, že má dokonce 99 rok... Třeba, když mu to po směru nepůjde, tak pak zkusí točit naopak... A nesmějte se mi, já mám už odmala čikitálky, tak mám holt troška bordel v tom, kerým směrem jdou ručičky, no...:D:D Citovat
Raweon Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 no tak odbornej popis sem ani necekal nemel sem cas se na to podivat kdyz sem psal dotaz ted uz to mam udelany a je to tak jak rikate mam ji primo na tel, povoleni proti smeru rucicek a slo skoro samo Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Taková fólie na světla asi nebude příliš legální co? Uvažuju o ní, alespoň na přídavny dálky Citovat
Benz106Rallye Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Legální to asi moc nebude ,ale dost lidí to dává třeba na mlhovky a tam by to asi vadit nemělo Citovat
jiri106xs Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Na dálky to nikomu vadit nebude... já měl letos chvíli folii i na hlavních světlech, ale šla dolů. Citovat
franus Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 To je nejaka special folie na svetla, nebo o je to zac? Fifa: nemel bys jeste nejake fotky toho Eva, nebo radeji odkaz? Citovat
jiri106xs Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Je to transparentní folie. Dělá v různých barvách, aniž by měla ovlivnit svítivost. Ale ve skutečnosti svítivost ovlivní (u tmavších folií znatelně) a PČR ti za to vezme i rodný list. Citovat
FiFa_cze Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Fotky evika nemám. Jen jsem na to narazil na netu Řekl bych, že to nebude speciální fólie na světla. Ale jde to na ně použít taky Ta ledově modrá je krásná, tak to chci zkusit, jak to bude s tou žlutou vypadat aspoň na těch dálkách Citovat
loki Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 klucí zkuste někdo poradit Mikollimu v tomto vlákně: nejsem si úplně jistej jestli jsem napsal vše správně,díky Citovat
FiFa_cze Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Vánoce už se nám blíží, tak přeju všem stošestkařům pohodové prožití vánočních svátků a úspěšný vstup do nového roku Citovat
FiFa_cze Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Konec světa nečekám, ale já odjíždím na hory, takže se sem asi nedostanu Citovat
neutral Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Vánoce nemají být někde k prdeli,ale v rodinném kruhu a doma Citovat
FiFa_cze Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Vánoce budou doma Ale před a po jsem každej den někde v pryč Citovat
Peta-k Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 hosi prosim vas mam takovou otazku.....kdyz prestane fungovat treti brzdový svetlo tak podle kamose by se mela rozsvitit diagnostika je to pravda?pry se s tim u peugeotu setkal....a asi to tak bude protoze se mi neco takovyho taky stalo..... Citovat
neutral Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Chalani zajtra máme Vianoce, tak pekné sviatky a príjemný vstup do nového roku 2013 bez nehôd. Citovat
Peta-k Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 hosi prosim vas mam takovou otazku.....kdyz prestane fungovat treti brzdový svetlo tak podle kamose by se mela rozsvitit diagnostika je to pravda?pry se s tim u peugeotu setkal....jeto vazne tak? Citovat
drahonak Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 ahoj lidi mam otazku prosim co to je pod pravym blatnikem z pohledu od ridice za blatnikem je takovej valecek k cemu to je prosim nejakej ****** me ho na parkovisti usapl a vytrhl z toho nejakou hadici Citovat
neutral Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 měl by to být uhlíkový filtr dle mě... co způsobí ucpání a odpojení netuším... Citovat
loki Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 hadice jde od podtlaku ze sání,a uhlikovej filtr ma funkci tu ,že ti nesmrdí benzín ve vnitř v autě,jinak pokud by jsi ho potřeboval tak mám asi doma 2x Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.