Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na tom těle to má i kámoš na Saxu, ale tuším, že má dokonce 99 rok... Třeba, když mu to po směru nepůjde, tak pak zkusí točit naopak... A nesmějte se mi, já mám už odmala čikitálky, tak mám holt troška bordel v tom, kerým směrem jdou ručičky, no...:D:D:D

Odesláno

no tak odbornej popis sem ani necekal :D nemel sem cas se na to podivat kdyz sem psal dotaz ted uz to mam udelany :) a je to tak jak rikate mam ji primo na tel, povoleni proti smeru rucicek a slo skoro samo :D

Odesláno

Je to transparentní folie. Dělá v různých barvách, aniž by měla ovlivnit svítivost. Ale ve skutečnosti svítivost ovlivní (u tmavších folií znatelně) a PČR ti za to vezme i rodný list. ;)

Odesláno

Fotky evika nemám. Jen jsem na to narazil na netu :) Řekl bych, že to nebude speciální fólie na světla. Ale jde to na ně použít taky :D Ta ledově modrá je krásná, tak to chci zkusit, jak to bude s tou žlutou vypadat aspoň na těch dálkách :)

Odesláno

hosi prosim vas mam takovou otazku.....kdyz prestane fungovat treti brzdový svetlo tak podle kamose by se mela rozsvitit diagnostika je to pravda?pry se s tim u peugeotu setkal....a asi to tak bude protoze se mi neco takovyho taky stalo.....

Odesláno

hosi prosim vas mam takovou otazku.....kdyz prestane fungovat treti brzdový svetlo tak podle kamose by se mela rozsvitit diagnostika je to pravda?pry se s tim u peugeotu setkal....jeto vazne tak?

Odesláno

ahoj lidi mam otazku prosim co to je pod pravym blatnikem z pohledu od ridice za blatnikem je takovej valecek k cemu to je prosim nejakej ****** me ho na parkovisti usapl a vytrhl z toho nejakou hadici

Odesláno

hadice jde od podtlaku ze sání,a uhlikovej filtr ma funkci tu ,že ti nesmrdí benzín ve vnitř v autě,jinak pokud by jsi ho potřeboval tak mám asi doma 2x

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...