Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak u me aktualne nalada uplne na houno. dozvedel jsem se, ze auto pojede do srotu (investice cca 25000 do takove plechovky mi prijde zcestna), takze ani na sraz nejedu.. bohuzel

Odesláno

nejak mi zacal probijet alternator, takze mam porad vybitou baterku plus eko pri prepisu je snad tech 10k a vyvareni kufru by bylo taky za cca 10k.. plus naprava zadni je ve spatnem stavu. ja uz hlavne na to auto nemam nervy. jen me mrzi, ze je jinak az na tyhle veci v temer 100% stavu.

pokud by byl zajem, mozna bych z auta vymontoval sedacky plus koberec.. s nicim vic se pitvat nehodlam

[upravil dne 15/6/12 21:34 od Jimmy106]

Odesláno

moje xsi už taky jenom čeká na to, až ho odvezu do lisu. Mam to auto rád, ale taky ta částka, kterou by potřebovalo, je celkem vysoká. Proto jsem pořídil punto a zatim jsem spokojenej:D

Odesláno

pokud na to nemas nervi tak to chapu, ale altik koupis na srotaku asi za 300 a pokud bys tam sehnal vrak s dobrym kufrem tak by sis ho proste vyrizil a dejme tommu ze by ti to nekdo za 500 zvaril a zadni napravu na starej model sezenes repasovanou kolem 2000. ja bych to az tak zle nevidel, ale je to ciste tvoje vec:)

Odesláno

Tak aktuálně jsme se s otcem dnes pokusili vyměnit pružiny a když jsme ohly dvě T z goly a pak málem zničili i ráčnu, tak jsem usoudili, že to bude chtít momenťák, takže se snižování přesouvá na další víkend :D

Jimmy: Za 25 tis. už seženeš sporta, nebo xsi. :) Ale je té tvojí škoda.

Odesláno

vidim to tak, že Kokořín asi nedám autem, ale budu muset na dvou kolech, protože jsem na*ranej a nechce se mi nandavat nárazník a až bych přijel tak zase sundavat, všechno se to podělalo

Odesláno

Fifa: prave.. proto mi prijde nesmysl rvat ty penize do tohohle... ale myslim ze 106ku uz mit nebudu.. premyslim prave nad tim, jestli to bude vubec pug. Vzdycky me stejne vice tahly stare Mercedesy. Ale kdo vi, pug je pro me rozhodne taky srdcovka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...