Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak ja nejdriv asi zkusim maminou baterku a kdyz to pujde, tak vymenim baterku a kdyztak si necham privezt ten starter.... kdyztak mam i altik, tak si radeji necham dovezt i to :D jinak vsem dekuju za rady ;)

Odesláno

Tak u mě aktuálně asi takto: Přišly peníze z pojišťovny, 50% protože byla vina na obou stranách a zároveň jsem dnes sehnal dveře v identické barvě, takže tím jsem ušetřil a to co přišlo by mělo bez problémů pokrýt klempířinu a lakování-přední blatník a zadní bok. Zbytek dílů-lišty... se přeleští, znova načerní a půjde z5. A \"Kuba\" (má 106) bude o5 fešák:cool:

Odesláno

Tak aktuálně... minulý týden jsem mamině sehnal nový povoz v podobě 1.4sport (v co nejbližší době hodím foto)

Teď ale budu shánět auto pro sebe. Kdyby jste věděli o něčem zajímavém, co se nevyskytuje v inzerci (tu mám prolezlou), tak sem s tím. :papa

Podmínky jsou:

1. 106 nebo Saxo ...u saxa jedině nový model

2. 1.6 16V (o nic jiného zájem nemam)

3. orginální vzhled.... žádné lamináty, křídla ala WRC apod. ;)

Odesláno

Jiri: mam radost, ze se vracis k pezo :) jinak myslim, ze tady minimalne valna vetsina vi, ze paskvil ala laminaty, kridla z letadel a tak.. ze na to tady nikdo moc neni :)

Odesláno

Aktualne u me bylo auti u \"doktora\" (kamarad automechanik) a potrebuju nove tesneni ventiloveho vika, nefunguje mi servo-motorek prave predni lampy, predni svetla si mam vlastne vymenit uplne, protoze je leve matne a vubec to mam prodat a poridit si gti verzi :D

Odesláno

Jimmy: tak chytry kamarad prej neni blondak :D takze mi nic nekoupi :(

[upravil dne 5/6/11 09:06 Alpinka]

Odesláno

tak rádio koupeno zapojeno a hraje opravdu jako nové :-D nakonec jsem šel do toho sencoru co jste mi doporučili. Zatím spoko na 100% a navíc mi jde podsvícení k barvě auta. jak bude možnost pošlu foto.

Odesláno

kujone a co KuIngu ??? :D

kdybyste náhodou někdo měli sundaný zadní kola, možete mě vyfotit brzdy detailně? co mám auto tak jezdim bez těch antivibračních pružin :D a chtěl bych je tam dát... třeba mi pak přestane vypádávat ta zarážka na destičky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...