PetrRS Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Asi teď budu za debila ale stala se mi taková nemilá věc (ještě jsem nestihnul přezout na letní), a to taková, že za jízdy mi vypadla rezerva s heverem autu se nic nestalo a za mnou taky naštěstí nikdo nejel, takže je vše OK, jen chci říci těm, co ani nevytahují hever a nekoukají na rezervu, ať občas na ni kouknou, jestli se nepovoluje ten držák, ať nedopadnete jako já... Citovat
neutral Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 no tak to je hodně nemilé. ale štěstí,že za tebou nikdo nejel Citovat
PAJA106 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Tak já aktuálně konečně zase hnul trochu s úpravama. Mám opravené budíky-palivoměr a počítadlo, oboje už ukazuje dobře. A pak jsem zprovoznil externí otáčkoměr + připojil k elektrice teploměr oleje + dal čidlo do olejové vany, už jen zbývá propojit a snad to bude fachčit. a ještě trochu pofackovat ty kabely, ať to vypadá. [upravil dne 4/4/11 21:02 PAJA106] Citovat
kujon106 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 A na co máš vůbec ten externí otáčkoměr? Citovat
Lentilka Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 rezervu jsem zahodil hever dal za sedačky a tu \"klec\" mam ve skříni... koupil jsem si sprej Citovat
PAJA106 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 A na co máš vůbec ten externí otáčkoměr? \"pro parádu\". Pač jsem chtěl původně externí + teploměr vody, jenže tenkrát jsem tomu ještě tolik nerozuměl (to ani teď) a neuměl to zapojit a hlavně se vyskytla možnost mít za levno origo budíky. Tak jsem je vzal, teploměr vody vyreklamoval za teploměr oleje a otáčkoměr mi zůstal a dnes jsem se konečně nějak dokopal k tomu, to pozapojovat. [upravil dne 4/4/11 21:42 PAJA106] Citovat
MyP106 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 tak já jsem aktuálně rád že zase jezdím a bez problémů.tak uvidím jak dlouho mi to vydrží co bude další co se vyse.e!jinak rezervu taky nemam taky mam sprej, sem zvedavej co budu delat az mi rupne kolo jako v praze v tunelu kdy sem ho rozparal po cely dylce. Citovat
go.play Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 aktuálně jsem si udělal radost strojem na dvou kolech, jede to o trochu líp než S16 Citovat
Pipisekr Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 aktuálně jsem si udělal radost strojem na dvou kolech, jede to o trochu líp než S16 Na kolik tě vyšla taková sranda? a co je to za typ a výkon atd. dej nějaké echo pls. Taky jsem nad tím přemšlel ale teď nějak asi nevyjdu tak ať vím s čím počítat. Citovat
PAJA106 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Tak dnes zprovozněn teploměr oleje a docela jsem byl překvapen, že se olej ohřívá tak pomalu(chyba v čidle není, dala se na vaně udržet ruka,takže teplota by odpovídala). Voda už je na provozní teplotě a olej je vlažný. Další důvod, proč to po městě tolik žere a že město solidně ničí motor. Citovat
Fr3sh Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 ale vis ze cidla se nedavaji na vanu? vis proc? protoze se tam olej chladi...cidlo oleje se dava nejlepe, kdyz uz se dodava, pod olejovy filtr, specialni priruba. Citovat
PetrRS Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 jenže na vanu je to nejjednodužší... A pokud Pajovi nevadí trošku zkreslená a nižší teplota, tak bych to neřešil... O kolik může být asi nižší teplota na dně vany než u filtru? [upravil dne 7/4/11 15:09 PetrRS] Citovat
Fr3sh Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 to nedokazu tipnout, ale vim je ze zacina byt problem chladit auto kdyz ma lyzinu pod motorem celou takze neco na tom bude...ja jsem to myslel na to ze rika ze jse nici motor, protoze neni ohraty olej... PS: jakou mas teplotu oleje? abych treba porovnal s audi a6 2.5 tdi quattro kdyz snim taham auta Citovat
Jimmy106 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 pojedete nekdo na 33. sraz pug clubu? ja bych tam jel moc rad.. a bylo by super kdyby nas tam s nasima krabickama jelo vice.. Citovat
PAJA106 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 2Fr3sh: no, tak vzhledem k tomu, že v původním záměru ani teploměr oleje nebyl, tak jsem to v závěru dal do vany, jelikož investovat dalších cca 700 už se mi nechtělo. Navíc u 1.0 to není nejdůležitější údaj (když vyjma posledního půlroku jezdila i bez teploty vody). Zatím jsem měl pouze 10 km po městě a na vaně jsem naměřil cca 70°C, což odpovídá tomu, jak jsem psal, že tam šla udržet ruka, tudiž, že čidlo ve vaně udává reálnou hodnotu. 2Jimmy106: já zřejmě pojedu, sice jen asi na den, přeci jen mi v tu dobu začíná zkouškové Citovat
Grim Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Já bych se chtěl taky ukázat pokuď to dopadne, ale nejspíš taky jen na den z podobnýho důvodu jako PAJA106 Citovat
Jimmy106 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 tak to by bylo supr kdyby nas jelo vic, abysme se poznali taky mimo net.. ale na jak dlouho pojedu ja, to nevim.. asi bude zalezet na financih, casu a skole.. holt maturita je svine.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 tak aktualne jsem se asi 3 hodiny mordoval s nalepenim protislunnecnich autofolii... dozadu 5%propustnost a dozadu na kufr 40%.... musim rict ze je to prace nejvic na pi*u co jsem kdy delal... takovyho srani a vysledek? 6metru role v popelnici, nervy v prdeli, nejvetsi na*ranost a brutalni bolest hlavy.... takze uz nikdy vice! Citovat
106sťák Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 foto foto,hele kluci chci se zeptat esli je to jen tím že mám 406 těžší než je 306,ted sem jel se sestry 306tkou a líta ji to jak sviňa a to máme stejné motory...že by to bylo tím?mám větší kola-gumy,je to těžší že by kuli tomu? Citovat
PAJA106 Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 Oboje dohromady. Váha i větší kola=váha na větším poloměru. Navíc můžete mít např. rozdílné převodovky, či koncový převod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.