Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No a já sem aktuálně včera na pugu zapracoval, vyndal opět budíky (tentokráte sem měl volant, plasty kolem a budíky venku asi za 2 minuty :) ), přidal k diodkám předřadný odpory (na můj vkus svítily v noci až moc) a srazil jim napětí, plus sem ještě vyřešil problém se špatně nasazenou ručičkou palivoměru. ;)

Odesláno

Máš to pěkný :super jen bych to dal do nějaké jiné barvy :aut

jen takový pitomý dotaz... kde se dají vlastně koupit diody a předřadné odpory? já to vždy seženu od někoho kdo má nějaké doma, ale v žádném obchodě s el. instalačním materiálem sem na ně nenarazil... :D

[upravil dne 25/3/11 22:07 PetrRS]

Odesláno

myslim ze v nejakym eshopu toho je dost.. treba dobry je obchod od vietnamcu dealextreme.com, maj tam plno picovinek a za smesny ceny.. :D a co se tyce tech budiku, tak me se prave libi, ze to je jako origo a nejaky tjunink.... ;)

Odesláno

Dík :) Co se barviček týče, tak já sem velmi konzervativní. Bílá mi přijde nej, tam je tam :)

Všechny elektrosoučástky by měli mít v elekto_shopu. Je možný že u vás se třeba specializujou jen na něco z eletra, ale většinou je běžná praxe že kvalitní shop nabízí od odpůrků až po solární panely všechno :) V CH máme jeden menší a ten bere zboží z GM Electronic.

Odesláno

kujon106 : budíky parádní ;)

Lentilka :Jezdim podvozek TA.Mám ten štelovák. Podvozek mi přijde v poho akorát je trochu tvrdší :D.Když to srovnám s podvozkama co jezděj kámoši na autech,ale může to bejt jen můj pocit.Jinak ho ještě má Wooody na 306ce.Jo a píšou že max je -65,ale je to něco přes 70;).Tak že pro mě jen plus:D:D:D

Odesláno

Ahoj Peugeoťáci, po delší odmlce se znovu hlásím, zimu jsme přežili bez jakékoliv ujmy na kráse, a je tu jaro, tak mě namlsalo letní počasí, že jsem se rozhodl přezout Peugeotka. A ejhle, problém na světě zadní náprava byla již unavená delší dobu, ale zima ji evidentně neprospěla, a tak kola dřeli, takže jsem nápravu v neděli sundal a dnes odvezl kousek od Uničova(Olomoucko) na repas, repas bude provádět pan Surala. Ve čtvrtek si pro ni jedu, tak pak dám echo. Dle referencí na internetu, a všech servisáků v Olomouci prý je nejlepší na Moravě. A jak to jezdí Vám?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...