Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Biffe, tys tuším byl na Ostravském pidi-midi srazíku....tam jsem je už měla :)

Odesláno

Tak jestli dobře koukám, tak ta 106 16V dojela na rally ve své třídě na 2. příčce a v celkovém hodnocení na 24. pozici (90 aut). Gratulace :)

A2

Kulička David, Koudela Jan

BK Racing team

objem 1587

Peugeot 106 16V

Odesláno

Biff: taky jste pořád koukali pod kapoty a ne po zadku nějaké 106ky :D a to představení určitě příště napravíme :)

Odesláno

muze mi nekdo prosim rict, proc mi nestartuje auto?? kdyz je studeny, tak nic, proste otocim klickem a ani netoci, ale jak je auto ohraty na provozni teplotu, tak je to v pohode.. :( asi je v haji starter, ze?

Odesláno

Vyměň palivovej filtr, třeba to bude tim.

Tak my dneska aktuálně s Vohonem v HB prohnali pár merglů. Jedno sociál Bčko, sedan Cčko a vcelku dobrý GLK (320 cdi), který jako jediný z těch aut alespoň kapku jelo (dle dat na netu srovnatelně s 16V pugem, ale samo výkon v trochu jinejch ot.). A tu elektrickou sviňu nám nepůjčili :(:)

Ale při troše snahy by mě to GLK slušelo, ne? :D

254466_1982498292970_1558610982_2033295_5438396_n.jpg

0800ed134639470.jpg e007cc134639506.jpg baaf4f134639542.jpg 327fc2134639579.jpg

Odesláno

no stojim pred barakem v 12% kopci.. takze zaradim dvojku, trochu se to rozjede, pak otocim klickem do startovaci polohy a hned to chytne.... pak jsem ujel asi 50km... auto jsem nechal u lesa ve stinu a po 3 hodinach jsem chtel odjet, ale zase to netocilo.... tak me kamaradka roztlacila a naskocilo to... pak jsem ujel cca 50km nazpatek a pred barakem jsem zkusil zase hnedka nastartovat.. a slo to uplne normalne.. pak jsem to zkusil po cca 10 minutach a taky v pohode.. ale po hodine uz zase nic.... :( dneska mi to takhle udelalo poprvy... :( a do prace ted taky nemuzu jet, protoze tam neni zadny kopec, tak to nemam jak nastartovat... koukal jsem i na pojistky ale taky nic, vsechny jsou oukej....

Odesláno

Altík by to mohl být. Máš, nebo můžeš si někde opatřit jinou (nabitou) baterku? Stačí na chvilku. Až to bude dýl stát, tak to zkus nastartovat. Pakliže to nechytne, tak tam prdni baterku jinou a jestli s ní t chytne, tak je v hajzlu buďto baterka tvá, nebo altík.

Odesláno

tak baterku bych mohl zkusit leda z maminy Octavky, ale je to diesel a ma asi o dost vyssi kapacitu, tak abych neposral jeste tu jeji baterku nebo neco v aute... a kdyby to byl alternator, tak by se rozsvitila kontrolka baterky (aspon tak se projevila zavada altiku na Oct...) tak proto jsem si myslel ze to muze byt starter, ktery uz nejak neni schopnej tocit.. ale nevim, ja se v tom fakt nevyznam :D

Odesláno

taky to bych typnul startér, taky jsme s tím mělo doma problémy (ne peugeot), občas točil a občas prostě ne... dal se na nějaký repas a pak to bylo OK, ale že by to bylo závislé od teploty to už nevím...

Odesláno

Já bych to typoval na baterku, jelikož když kousek jedeš tak ji tak nějak dobyješ a po chvilce bez problemu nastartuješ, ale po delší době se to v ní už nedokaže udržet a kiksne proto ti to nezatočí když delší dobu stojíš ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...