Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi teď budu za debila ale stala se mi taková nemilá věc (ještě jsem nestihnul přezout na letní), a to taková, že za jízdy mi vypadla rezerva s heverem :D autu se nic nestalo a za mnou taky naštěstí nikdo nejel, takže je vše OK, jen chci říci těm, co ani nevytahují hever a nekoukají na rezervu, ať občas na ni kouknou, jestli se nepovoluje ten držák, ať nedopadnete jako já... :aut

Odesláno

Tak já aktuálně konečně zase hnul trochu s úpravama. Mám opravené budíky-palivoměr a počítadlo, oboje už ukazuje dobře. A pak jsem zprovoznil externí otáčkoměr + připojil k elektrice teploměr oleje + dal čidlo do olejové vany, už jen zbývá propojit a snad to bude fachčit. a ještě trochu pofackovat ty kabely, ať to vypadá.

post-32199-14109616526946_thumb.jpg

[upravil dne 4/4/11 21:02 PAJA106]

Odesláno
A na co máš vůbec ten externí otáčkoměr?

\"pro parádu\". Pač jsem chtěl původně externí + teploměr vody, jenže tenkrát jsem tomu ještě tolik nerozuměl (to ani teď) a neuměl to zapojit a hlavně se vyskytla možnost mít za levno origo budíky. Tak jsem je vzal, teploměr vody vyreklamoval za teploměr oleje a otáčkoměr mi zůstal a dnes jsem se konečně nějak dokopal k tomu, to pozapojovat.

[upravil dne 4/4/11 21:42 PAJA106]

Odesláno

tak já jsem aktuálně rád že zase jezdím a bez problémů.tak uvidím jak dlouho mi to vydrží co bude další co se vyse.e!jinak rezervu taky nemam taky mam sprej, sem zvedavej co budu delat az mi rupne kolo jako v praze v tunelu kdy sem ho rozparal po cely dylce.

Odesláno
aktuálně jsem si udělal radost strojem na dvou kolech, jede to o trochu líp než S16 :)

Na kolik tě vyšla taková sranda? a co je to za typ a výkon atd. dej nějaké echo pls. Taky jsem nad tím přemšlel ale teď nějak asi nevyjdu tak ať vím s čím počítat.;)

Odesláno

Tak dnes zprovozněn teploměr oleje a docela jsem byl překvapen, že se olej ohřívá tak pomalu(chyba v čidle není, dala se na vaně udržet ruka,takže teplota by odpovídala). Voda už je na provozní teplotě a olej je vlažný. Další důvod, proč to po městě tolik žere a že město solidně ničí motor.

Odesláno

ale vis ze cidla se nedavaji na vanu? vis proc? protoze se tam olej chladi...cidlo oleje se dava nejlepe, kdyz uz se dodava, pod olejovy filtr, specialni priruba.

Odesláno

jenže na vanu je to nejjednodužší... :D A pokud Pajovi nevadí trošku zkreslená a nižší teplota, tak bych to neřešil...

O kolik může být asi nižší teplota na dně vany než u filtru? :myslim

[upravil dne 7/4/11 15:09 PetrRS]

Odesláno

to nedokazu tipnout, ale vim je ze zacina byt problem chladit auto kdyz ma lyzinu pod motorem celou :) takze neco na tom bude...ja jsem to myslel na to ze rika ze jse nici motor, protoze neni ohraty olej...

PS: jakou mas teplotu oleje? abych treba porovnal s audi a6 2.5 tdi quattro kdyz snim taham auta

Odesláno

2Fr3sh: no, tak vzhledem k tomu, že v původním záměru ani teploměr oleje nebyl, tak jsem to v závěru dal do vany, jelikož investovat dalších cca 700 už se mi nechtělo. Navíc u 1.0 to není nejdůležitější údaj (když vyjma posledního půlroku jezdila i bez teploty vody). Zatím jsem měl pouze 10 km po městě a na vaně jsem naměřil cca 70°C, což odpovídá tomu, jak jsem psal, že tam šla udržet ruka, tudiž, že čidlo ve vaně udává reálnou hodnotu.

2Jimmy106: já zřejmě pojedu, sice jen asi na den, přeci jen mi v tu dobu začíná zkouškové :(

Odesláno

tak to by bylo supr kdyby nas jelo vic, abysme se poznali taky mimo net.. :P ale na jak dlouho pojedu ja, to nevim.. asi bude zalezet na financih, casu a skole.. holt maturita je svine.. :D:P

Odesláno

tak aktualne jsem se asi 3 hodiny mordoval s nalepenim protislunnecnich autofolii... dozadu 5%propustnost a dozadu na kufr 40%.... musim rict ze je to prace nejvic na pi*u co jsem kdy delal... takovyho srani a vysledek? 6metru role v popelnici, nervy v prdeli, nejvetsi na*ranost a brutalni bolest hlavy.... takze uz nikdy vice!

Odesláno

foto foto,hele kluci chci se zeptat esli je to jen tím že mám 406 těžší než je 306,ted sem jel se sestry 306tkou a líta ji to jak sviňa a to máme stejné motory...že by to bylo tím?mám větší kola-gumy,je to těžší že by kuli tomu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...