Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

kupuju, bohužel neprodávám...

nemohl by jsi mi vyfotit, kde přesně jsou ty díry? Diky, ať vím, co mě čeká. :D Kámoš mi ji má přivézt až příští týden... :(

Odesláno

tak aktuálně mám zas auto na dílně po konečných opravách s vytékajícím olejem z převodovky nové poloose a guferu sme včera jezdili v moste na dromu a uvolnil se chladič a plácnul se na svody takže prasknul. zitra objednávám nový chladič a snad to už bude konečně v cajku.

Odesláno

Co novyho u me?

Porad premyslim o nejakym polepu...v hlave uz se formuje vize č. 2...

Ceka me koumani jak co nejlip usadit pridavny soutezacky Helly. Asi to nebude vrchol krasy, ale svitej paradne a o to jde...

A uz brzo bude usazenej anatom. Diky Pavlovi to bude driv nez sem planoval. Tak se tesim jak maly dite. Nicmene jsem vyndal pravou sedacku aby se neco udelalo s dirou po cigu. No a nasel sem 100 lir :D, bral sem lux, koukam a dalsich 500 lir...tak sem si vzpomnel na Kujona, kterymu se sypaly ecka jak z automatu. Klikar. :D Ikdyz se to da brat taky tak, ze zatimco on v aute nasel par kacek (byt eurokacek), tak ja tam nasel rovnou 600, slovy sest stovek :D

No a zejtra bude dalsi kolo battlu o zapsani sirsich gum. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...