Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mě by ten graf taky zajmal ve většim... ja to prej načipovaný mám ale graf žádnej:/

jinak nemáte někdo takovej ten plastovej rámeček co je okolo čudliku na zamykání dveří? potřebuju oba dva... dik:)

a vyfuk je k prodeji za 6tis na aukru...

ještě něco jsem chtěl ale už nevim co...:D

jo už vim:D potřeboval bych vyfocený antivibrační pružiny na zadních brzdách ( bendix ) sem študoval jak na to ale z těch obrazku jsem tak okorat debil... a sam jsem na to nepřišel jak tam mají být... diky

[upravil dne 10.3.2011 20:48 Lentilka]

Odesláno

Takže ty sis fakt nechal \"čipovat\" atmosféru?

Ty grafy vypadají zajímavě, nicméně to dole psaný tužkou \"140 hp / 6600 ot.\" evidentně není pravda - při 6600ot./min. to dle grafu vypadá na 137hp. U tý standardní křivky se mi zase nějak nezdá ten rychlej pokles výkonu na nějakejch cca 6800ot./min. - tam ještě zdaleka nemohli trefit limiter.

Každopádně teda nárůst nějakejch 11,4hp, jestli dobře koukám, takže 9,66% procenta sériovýho výkonu. To zas nezní tak úplně jako unreal, nicméně já budu pořád k tomu čipování atmosfér poměrně skeptickej :)

Odesláno

No, pokud ten graf nekecá, tak docela pěkné, nicméně mě zajímá několik věcí: V jakým stavu je motor a jaký má úpravy, že už původní výkon je 12 hp vyšší než série, stejně tak původní moment je o 6Nm vyšší než v sérii. A dále jakou dáváš životnost přenosovému ústrojí, když se celkem výrazně posunul max. krouťák??

Jinak ale pěkný, tvůj krouťák za volnoběhu nemám ani jako maximální:D:(

Odesláno

Životnost převodového ústrojí asi moc velká nebude, však tu v jiném tématu už zaznělo, že cestou z toho čipování něco ruplo a převodovej olej všude (hořký smích).

Odesláno

njn už je to tak, zatím nevím co to přesně odneslo auto jde na zvedák dneska a bude rozborka takže pak dám vědět ale 100% jistota je že to není motor. 100% vytekl převodový olej v motoru je ho lehce pod horní hranou a voda nemizela taže motorový to není. v servis boxu jsem si našel komplet převodovku tak uvidíme no co to bylo jesli jen nějaká píčovinka nebo budu shánět skříň. nevím co je na motoru jiného upraveného takle sem to koupil když už tam bylo těch 130hp ale co tam je vidět tak je filtr. cena byla bez měření 4118,- není to málo ale dá se to obětovat. až to bude zas po kupě a vše přidaný co sem doobjednal díly tak pojedu na brzdu do Chomutova diesel power, určitě někteří budete znát. tak pak dám graf od nich.

jinak by mě zajímalo dělal se někdy motor 1,6 16V s 96KW??? někdo ho tady na konci roku prodával tak mě zajímalo jesli je to blud nebo skutečnost. jestli se někdo nesekl a nebylo to 1,6 72kW coz je cca 96 koni

Odesláno

OK, jinak se zvedlo auto na dílně u známého a vypadá to jen na simering mezi převodovkou a poloosama proto to vyteklo. mimoto se zjistilo lozisko na LP kole že je kaňa takže taky výměna a již zmíněné úpravy a uvidíme jak to bude jezdit potom. časem dorazí kit sání a podvozek přitom se udělají zadní brzdy a pojede se znovu na zjištění výkonu. jsem zvědavej jak se projeví svody na dynamice a sání na výkonu.

Odesláno

Tak aktuálně jsem se dneska pustil do instalce upravenejch budíků do puga. Celkem pohodička, akorát dva ukazovaly kapku jinak, takže sem to vyřešil na místě :)

Proběhl taky první start a jak je vidět z následujícího videa, startuje pěkně (stálo to od listopadu do teď v garáži pod plachtou). ;)

Akorát že dneska sem to nedodělal - toho kokota, kterej projektoval plasty okolo volantu, bych nejradši nakopal ostrou botou do koulí. Nikdy to tam nešlo zrovna dvakrát dobře, ale tentokrát sem se s tim sral tak dlouho, až sem toho musel nechat, neb bych musel to rozštípat celý. Takže zas budu pokračovat zejtra až se uklidnim :)

Odesláno

Konečně jsem se i já po zimě dokopal k tomu, dát odřezat čelní sklo, kterým zatékalo dovnitř a koberec se měnil na houbu... :(

Koberec se už suší na sluníčku... Největší netěsnost mezi sklem byla asi 15cm dlouhá a jinak sem tam centimetr... To by mě zajímalo, jestli je to tak už z výroby a nebo čel ní sklo už bylo měněno u minulého majitele...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...