Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co sem kdysivá dělal průzkum, tak na druhym stupni těch nedotčených sukní moc nebylo :) Ale to nic nemění na tom, že ty kola jsou předražený. Pakliže někdo vysolí 2 a půl kolíka za kus, tak klobouk dolů, já bych to nedal :)

106ťák> Jestli se stane milá věc ta, ze během zejtřka z tý dnešní dávky vystřízlivim, tak tě možná zbavim toho čarpadla jak sme se domlouvali. Kdyžtak se ozvu ;]

Odesláno
Petr: to mel byt spis takovy for.. nesmis to brat tak doslova.. :D :D :-) mas snad dceru na druhem stupni? :-) jestli muzu vedet? :-)

naštěstí žádné dítě ještě nemám :D teda aspoň o tom nevim :D

Odesláno

jimmy106: ne nedotlo se mě to :D:D:D ale jj šokovalo, pač u nás se asi ty baby na tý základce styděly a k ničemu jsi je nedonutil... nebo mě asi rodiče dali do špatný základky... :D

Odesláno

PetrRS: co já si pamatuju útržky ze školního výletu z 9. třídy tak sem je kničemu nutit nemusel stačila jedna ktera to jednu noc začla a pak všichni chtěli být jako ona :-D škoda že to byl jen 3denní vylet :-D ale noci byli dlouhé :-D

All:

Kluci pátral sem po kabinovém pilovém filtru do 106taka a kde nic tu nic na místě kde by měl byt filtr je jaka si plastová dratenka cca 1cm na tloušťku a tak si říkám jesi to je jako všechno nebo jesi se dá sehnat něco efektivnějšího :-)

Odesláno
Pod parou sem byl jen včera, měli sme takovou menší párty :D

já sem taky byl teda koukám na ty překlepy co sem měl:D

dnes sem zaspal do práce:D

jj oki dej pak vědět esli to budeš chtít...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...