Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty jsou děsný ty sou tak ošklivý že když sem je viděl na 106 tak se mi chtělo zvracet fuj.. tohle mohl vymyslet schvalit a vyrobit jen blb :-D ... ble

jj ty druhý ty jsou docela pekny po tech sem taky pokukoval ale byli bez pneu tak sem si vzal ty s pneu :-)

[upravil dne 18.2.2011 17:22 Welis]

Odesláno
Ty jsou děsný ty sou tak ošklivý že když sem je viděl na 106 tak se mi chtělo zvracet fuj.. tohle mohl vymyslet schvalit a vyrobit jen blb :-D ... ble

jj ty druhý ty jsou docela pekny po tech sem taky pokukoval ale byli bez pneu tak sem si vzal ty s pneu :-)

[upravil dne 18.2.2011 17:22 Welis]

treba tyhle se mi libi uplne nejvic.. :-) by me zajimalo, jestli je cena za kus, nebo za vsechny.. :myslim ale asi za 1ks...

Odesláno
To bude za všechny, 1400kč za jedno jetý kolo 3x98 bez pneu, to bych se z duše zasmál :)

tyhle jsou treba drazsi.. a taky bez pneu.. mit tak jeste znak Puga tak je to libice...

[upravil dne 18/2/11 17:58 Jimmy106]

[upravil dne 18/2/11 17:58 Jimmy106]

Odesláno

Ty 14 jsou vážně krásny a jestli 1400 za všechny, tak libovka. Škoda, že mám sezónu jetý gumy, pač bych o tom i uvažoval a prohazovat stávající gumy a disky, abych to mohl prodat... To ne.

Odesláno

Je zvláštní, že někdo předpokládal, že i 1.0 a 1.1 s 3 dírou bude někdo tunit většíma kolama. Protože pro 3x98 jsou povolené (aspoň teda v čr) pouze 13 145 a 155 na 70.

Odesláno

Kujonek: to bys mohl zkusit, zajimala by me rakce :D :D :D

Paja106: nemas pravdu, videl jsem i alu s rozmerama 3x98 14\" a myslim ze 6j... ale to uz nevim... ale mozna mas pravdu ty a byla to nejaka chyba.. :-)

Odesláno

No né, ty kola nejsou špatný... Ale nejsou nový, jsou to 14\" a nejsou ničim zvláštní - čti jako \"jsou obyčejný\". 2500kč/ks je cena z říše snů. Třeba tohle v 16\" maj v prvnim shopu, na kterej sem kliknul za 1950kč/ks a dle mého se ty první s timhle nedaj vůbec srovnávat.

Takhle - všechno má svýho kupce. Tady jediná deviza těch 14\" je vcelku neobvyklá rozteč. Nicméně i tak si myslim, že jim tam v tom shopu budou smrdět hodně, hooodně dlouho.

Odesláno

jj mas pravdu.. :D ty dezenty jsou dobry, ale o tech kolech vim dlouho, uz v tom shopu jsou strasne dlouho.... uz kdyz jsme s pritelkyni meli prvniho pazouta 106, coz je pres rok a pul, tak je tam meli :D :D :-)

taky jsem se dneska byl divat v jednom bazaru na cervenou 106ku, 1.1 mk1 3dvirko s najetyma 80tkm.. :-) jezdim kolem toho bazaru temer porad a je mi strasne divny, proc tam to auto smrdi tak dlouho. :D tak jsem ho nasel i na inzeratech, kde bylo nalesteny a vyfocena cca 3x.. a stalo 14500,- dnes jsem se odvazil a sel jsem to omrnkout.. :-) z dalky celkem supr, narazniky a zrcatka v barve... ale kdyz jsem prisel bliz, tak jsem se musel smat.. :D plechace zrezly, kapota zrezla a necim postrikana, pravy bok byl bouchnuty presne mezi dvere a kastli( dira cca 30cm na delku a 5cm hluboka) inetrier spinavy, sedacky polite od neceho, no byly tam neskutecne mapy a byly potrhane.. a plato to melo jenom nejakou desku nebo co to bylo omotanou hadrem.. :D auto za tech 14 mesicu co tam stoji zlevnili na 9 900,- :D fakt jsem z toho bazaru vychazel s usmevem od ucha k uchu :D

Odesláno
Paja106: nemas pravdu, videl jsem i alu s rozmerama 3x98 14\" a myslim ze 6j... ale to uz nevim... ale mozna mas pravdu ty a byla to nejaka chyba.. :-)

Teď tě trochu nechápu. Já vím,že se dělaly i 14,ale jako v případě normálnějších roztečí,prostě legálně je tam nedostaneš. Mě dnes vyhodili z magistrátu,že byť jsou v servisce uvedené i jiné rozměry,tak pro motory 1.0 a 1.1 3-díru jsou legální jen 145 a 155 na 70. Na technické naštěstí ta serviska stačila.

Odesláno
Jimmy106> 2500kč/ks, jdu tam asi napsat úsměvnej email :D

sezen aspon 5 ruznych 14tek v tridire a pak muzes psat maily :D

Tridirova 14ka je stejna vzacnost jako panna na druhem stupni zakladky :D

Odesláno
Jimmy106> 2500kč/ks, jdu tam asi napsat úsměvnej email :D

sezen aspon 5 ruznych 14tek v tridire a pak muzes psat maily :D

Tridirova 14ka je stejna vzacnost jako panna na druhem stupni zakladky :D

:xvul

s tou pannou to nechápu... tam jsou panny snad až na výjimky všechny ne???

Odesláno
Je zvláštní, že někdo předpokládal, že i 1.0 a 1.1 s 3 dírou bude někdo tunit většíma kolama. Protože pro 3x98 jsou povolené (aspoň teda v čr) pouze 13 145 a 155 na 70.

Souhlasím že předpoklad tuningu litrovýho auta je dost malej :-D .. ale aut se třema dírama je asi hodne tak par kol vyrobily :-D ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...