Welis Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 popravde si to v cerne barve taky nedovedu predstavit, leda ve vicepaprskove verzi, jak pise Jeny... ja bych to nechal stribrny.. tak mi to prijde nej.. :-) a kdyby mel cerny auti, tak bych je mozna dal do matne bile.. [upravil dne 17/2/11 13:59 Jimmy106] Černej lak by nebyl špatnej ale takovejch už jezdí navíc by si mě pak pletli s kujonem :-)) .. a další věc je to jen 1.1 nad neakym jo tuningem moc nepřemýšlím spíš jen takovej ten čistej styl aby byl hezkej s co nejmin tuzingovyma upravama :-) nevim jak se to přesně jmenuje ale asi clean style nebo tak nevim :-D .. PS: na výsledek si jeste počkaš i když zítra nemam co delat tak uvidim jak budu nedočkavej ale možná je hned zkusim :-D u nás tu je docela pěkně :-D PS2: Ale vypadá to že předním tlumičům končí jejich životnost jsou tam jeste puvodni a na retardech vnich dost vrže tak tam zkusim dat nejdriv vazelínu a kdyz to nezabere tak pak mozna neakej tvrdší podvozek no uvidíme ) [upravil dne 17.2.2011 15:39 Welis] Citovat
kujon106 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Černej lak by to určitě nezabil, ba naopak Však hoď foto až to budeš mít na autě, přebarvíme to a zdejší pochybovači se chytnou za nos Ale samozřejmě, dle vkusu každého soudruha, já třeba vůbec nemusim bílá kola [upravil dne 17.2.11 17:08 kujon106] Citovat
go.play Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Kujon: \"já třeba vůbec nemusim bílá kola\" Tak kamaráde, s tebou já jsem zkončil Citovat
kujon106 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Mně se to prostě nelíbí, stejně jako celej rally-look - nálepky, zástěrky, zámky kapoty, klece, volanty, atd. Ale nikomu to nenutim, ať si každej vylepšuje dle svého Jediný, na co sem vyloženě alergickej, jsou morette světla. To je takovej hnůj, že to svět neviděl, pes to nežral a nepřál bych je ani nejhoršímu nepříteli Citovat
PetrRS Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Mně se to prostě nelíbí, stejně jako celej rally-look - nálepky, zástěrky, zámky kapoty, klece, volanty, atd. Ale nikomu to nenutim, ať si každej vylepšuje dle svého Jediný, na co sem vyloženě alergickej, jsou morette světla. To je takovej hnůj, že to svět neviděl, pes to nežral a nepřál bych je ani nejhoršímu nepříteli Morette světla - mno můj názor je, že nevypadají špatně na některých autech... ale na 106 bych si to nedokázal představit... :D:D Citovat
Welis Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Černej lak by to určitě nezabil, ba naopak Však hoď foto až to budeš mít na autě, přebarvíme to a zdejší pochybovači se chytnou za nos Ale samozřejmě, dle vkusu každého soudruha, já třeba vůbec nemusim bílá kola [upravil dne 17.2.11 17:08 kujon106] Ouka na jaře nebo zítra se uvidí jak se vyspím ale docela by mě ta černá zajímala ještě to bude ale po dlouhe době řádně očistit třmeny a bubny a nalakovat mimo jiné taky ještě nevím jakou barvou kvůli teplotě mi do barvy asi nepůjdou a tak si říkám bíla střibrná černá :-D Citovat
Welis Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 go.play: no na truc dobrý ale totálně by tio to zkazilo auto :-D Citovat
Welis Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 ješte bych ty rally plechy dal na modro a mělo by to korunu :-D Citovat
kujon106 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Že prej se k těm světlům dává zadarmo poukázka na víkendovej pobyt u Chocholouška. Osobně bych tomu věřil Citovat
Jimmy106 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 jako me se taky az tak rallye look nelibi, jenom ty bile kola.. bila se mi proste libi... neco jako Bílá Síla..!!!!! ale zamky kapoty, zasterky a klec, to jako fakt ne.... a ani Morette svetla se mi teda vubec nelibi.. je to divny.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Go.play a muzes si dat moretty treba i dozadu, to te pak Kujon bude vychvalovat do konce zivota :D http://www.autodoplnky.cz/picture/aktuality_shop/21_10_2004_morette/2.jpg Citovat
milda67 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 teda nevím,taky se mi ty světla nějak nelíbí,jsou nějaký divný na tom autě :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.