Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
popravde si to v cerne barve taky nedovedu predstavit, leda ve vicepaprskove verzi, jak pise Jeny... ja bych to nechal stribrny.. tak mi to prijde nej.. :-) a kdyby mel cerny auti, tak bych je mozna dal do matne bile.. :P

[upravil dne 17/2/11 13:59 Jimmy106]

Černej lak by nebyl špatnej ale takovejch už jezdí navíc by si mě pak pletli s kujonem :-)) .. a další věc je to jen 1.1 nad neakym jo tuningem moc nepřemýšlím spíš jen takovej ten čistej styl aby byl hezkej s co nejmin tuzingovyma upravama :-) nevim jak se to přesně jmenuje ale asi clean style nebo tak nevim :-D ..

PS: na výsledek si jeste počkaš i když zítra nemam co delat tak uvidim jak budu nedočkavej ale možná je hned zkusim :-D u nás tu je docela pěkně :-D

PS2:

Ale vypadá to že předním tlumičům končí jejich životnost jsou tam jeste puvodni a na retardech vnich dost vrže tak tam zkusim dat nejdriv vazelínu a kdyz to nezabere tak pak mozna neakej tvrdší podvozek no uvidíme :))

[upravil dne 17.2.2011 15:39 Welis]

Odesláno

Černej lak by to určitě nezabil, ba naopak ;) Však hoď foto až to budeš mít na autě, přebarvíme to a zdejší pochybovači se chytnou za nos :D Ale samozřejmě, dle vkusu každého soudruha, já třeba vůbec nemusim bílá kola ;)

[upravil dne 17.2.11 17:08 kujon106]

Odesláno

:D Mně se to prostě nelíbí, stejně jako celej rally-look - nálepky, zástěrky, zámky kapoty, klece, volanty, atd. Ale nikomu to nenutim, ať si každej vylepšuje dle svého :) Jediný, na co sem vyloženě alergickej, jsou morette světla. To je takovej hnůj, že to svět neviděl, pes to nežral a nepřál bych je ani nejhoršímu nepříteli :D

Odesláno
:D Mně se to prostě nelíbí, stejně jako celej rally-look - nálepky, zástěrky, zámky kapoty, klece, volanty, atd. Ale nikomu to nenutim, ať si každej vylepšuje dle svého :) Jediný, na co sem vyloženě alergickej, jsou morette světla. To je takovej hnůj, že to svět neviděl, pes to nežral a nepřál bych je ani nejhoršímu nepříteli :D

Morette světla - mno můj názor je, že nevypadají špatně na některých autech... ale na 106 bych si to nedokázal představit... :D:D:D

Odesláno
Černej lak by to určitě nezabil, ba naopak ;) Však hoď foto až to budeš mít na autě, přebarvíme to a zdejší pochybovači se chytnou za nos :D Ale samozřejmě, dle vkusu každého soudruha, já třeba vůbec nemusim bílá kola ;)

[upravil dne 17.2.11 17:08 kujon106]

Ouka na jaře nebo zítra se uvidí jak se vyspím ale docela by mě ta černá zajímala ještě to bude ale po dlouhe době řádně očistit třmeny a bubny a nalakovat mimo jiné taky ještě nevím jakou barvou kvůli teplotě mi do barvy asi nepůjdou a tak si říkám bíla střibrná černá :-D

Odesláno

jako me se taky az tak rallye look nelibi, jenom ty bile kola.. bila se mi proste libi... neco jako Bílá Síla..!!!!! ale zamky kapoty, zasterky a klec, to jako fakt ne.... a ani Morette svetla se mi teda vubec nelibi.. je to divny.. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...