go.play Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 a co s tim hodláš dělat teda všechno? jsou na tom nutný opravy nebo to budeš jen vylepšovat pro svůj vlastní dobrej pocit? Citovat
PetrRS Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Já mám většinu dodělávane elektriky nápojenou na kabel od žárovky v podsvětlení topení. z tama už mám natáhlé podsvětlení budíku, a radši bych, kdyby to bylo odněkud z jinama, nejlépe ze spínačky, ale nevím který drát mám ,,přefiknout\":D Poradí někdo prosííím? Citovat
kujon106 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Kdyby to někdo na facebooku neviděl, tak to musim hodit i sem :-) Dneska sem totiž přišel na to, že o pugu 106 už existuje i píseň :-) Já to věděl, že musí existovat! . [upravil dne 30.1.11 18:20 kujon106] Citovat
mattoni1425 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 a co s tim hodláš dělat teda všechno? jsou na tom nutný opravy nebo to budeš jen vylepšovat pro svůj vlastní dobrej pocit? spíš je to pro vlastní pocit bezpečí a tak, udělám nápravu přední časem azdni někdy v létě. brzdy kola pak začnu na kastli nárazníky plasty a tak uvidím co vše se projeví ježděním. ted jsme točili videjko takho sem pak nahodím až to bude sestříhaný. Citovat
jan07 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 ja ho chtel prodat co nejdriv,jinak bych si to rozmyslel a pak by to bylo horsi.Ted jsem zatim naladen z V6,sice to nema akceleraci jak GTI ale o tom to neni.Taky to pekne jede a hlavne ten zvuk motoru Citovat
PAJA106 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Tak crystaly budou snad zítra, sice už mohli být dnes, ale PPL asi šetří a člověk musí volat jim a ne oni jemu:grr Citovat
go.play Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 dámy a pánové, přidejte se taky na mapu já už jsem Kurtovi poslal SZ Citovat
Jimmy106 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 dámy a pánové, přidejte se taky na mapu já už jsem Kurtovi poslal SZ asi hloupa otazka, ale jak si tu mapku najdu? nejaky odkaz? nebo co musim zadat do te mapy, aby se mi ukazali clenove? :-) Citovat
PAJA106 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 aaa uz jsem na to priseel Tak se o to můžeš podělit s ostatními Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Nahore v te liste, jak je napr. Hledani, seznam clenu, registrace nebo pravidla fora, tak tam je i mapa clenu... a kdyz chces nekoho rychle najit rak nalevo od mapky je i seznam lidi, takze si nick jenom najdes, kliknes a uz vis odkud clovek je.. podle me je to uplne super :-) Citovat
PAJA106 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 No mě členové zobrazí tak jednou z pěti oteveření G-map. A to používám přímo ten odkaz z lišty, ale většinou jen klasická G-mapa a jednou za čas teda i se seznamem. Citovat
go.play Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 mě to teď ráno taky blblo už vim jak na to, když se ti zobrazí ta mapa a nebudou tam členové, tak dáš na liště ZPĚT a zobrazí se ti to tak jak má [upravil dne 1.2.2011 11:46 go.play] Citovat
kujon106 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Podle mě je to super jen v případě, že máte vlaječku píchlou na město odkud jste. Pakliže jí máte ale na ulici, nebo dokonce na baráku kde bydlíte, tak vlastně potencionálním zlodějům říkate, kde se může vaše auto přesně nacházet. S tim opatrně. Ale jinak nápad dobrej. Citovat
PAJA106 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 2 Kujon: Ano, s tím se dá souhlasit, ale je na každém, aby zvážil, kolik informací na sebe prozradí. Mimochodem, v dnešní době soc. sítí a všech vymožeností se to dá cokoliv celkem snadno dohledat. Citovat
kujon106 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 To je pravda, ale proč to zlodějíčkům ulehčovat Citovat
go.play Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 tak já to naštěstí nemám píchnutý přesně u bydliště, ale zas tak daleko to taky není a věřím že tyhle paštiky se nekradou Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 ja taky verim, ze za mnou nikdo nepojede, aby mi to ukradl... v ulici nam stoji auta za nekolik milionu... ani to nehodlam pocitat, pze bych pak byl akorat nasranej, kde na to ti lidi berou... jinak jsem taky oznacenej cca 500 metru jinde.. ale taky mi to vubec nevadii :-) [upravil dne 1/2/11 13:50 Jimmy106] Citovat
PAJA106 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Přátelé, nemožné se stalo skutečností. Dnes dorazil balík přes PPL a za 1400+ poštovné jsem dostal toto: P.s. jedná se pouze o náhradní skla, patice se žárovkami zůstane z původních světel, systém uchycení je vevntiř stejný jako u originálu. P.p.s: večer dodám fotky z auta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.