Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Já mám většinu dodělávane elektriky nápojenou na kabel od žárovky v podsvětlení topení.

z tama už mám natáhlé podsvětlení budíku, ;) a radši bych, kdyby to bylo odněkud z jinama, nejlépe ze spínačky, ale nevím který drát mám ,,přefiknout\":D Poradí někdo prosííím? :)

Odesláno

Kdyby to někdo na facebooku neviděl, tak to musim hodit i sem :-) Dneska sem totiž přišel na to, že o pugu 106 už existuje i píseň :-) Já to věděl, že musí existovat!

. :D

[upravil dne 30.1.11 18:20 kujon106]

Odesláno
a co s tim hodláš dělat teda všechno? jsou na tom nutný opravy nebo to budeš jen vylepšovat pro svůj vlastní dobrej pocit?

spíš je to pro vlastní pocit bezpečí a tak, udělám nápravu přední časem azdni někdy v létě. brzdy kola pak začnu na kastli nárazníky plasty a tak uvidím co vše se projeví ježděním. ted jsme točili videjko takho sem pak nahodím až to bude sestříhaný.

Odesláno

ja ho chtel prodat co nejdriv,jinak bych si to rozmyslel a pak by to bylo horsi.Ted jsem zatim naladen z V6,sice to nema akceleraci jak GTI ale o tom to neni.Taky to pekne jede a hlavne ten zvuk motoru :D

Odesláno
dámy a pánové, přidejte se taky na mapu já už jsem Kurtovi poslal SZ

asi hloupa otazka, ale jak si tu mapku najdu? nejaky odkaz? nebo co musim zadat do te mapy, aby se mi ukazali clenove? :-)

Odesláno

Nahore v te liste, jak je napr. Hledani, seznam clenu, registrace nebo pravidla fora, tak tam je i mapa clenu... a kdyz chces nekoho rychle najit rak nalevo od mapky je i seznam lidi, takze si nick jenom najdes, kliknes a uz vis odkud clovek je.. podle me je to uplne super :-)

Odesláno

No mě členové zobrazí tak jednou z pěti oteveření G-map. A to používám přímo ten odkaz z lišty, ale většinou jen klasická G-mapa a jednou za čas teda i se seznamem.:myslim

Odesláno

mě to teď ráno taky blblo

už vim jak na to, když se ti zobrazí ta mapa a nebudou tam členové, tak dáš na liště ZPĚT a zobrazí se ti to tak jak má :papa

[upravil dne 1.2.2011 11:46 go.play]

Odesláno

Podle mě je to super jen v případě, že máte vlaječku píchlou na město odkud jste. Pakliže jí máte ale na ulici, nebo dokonce na baráku kde bydlíte, tak vlastně potencionálním zlodějům říkate, kde se může vaše auto přesně nacházet. S tim opatrně. Ale jinak nápad dobrej.

Odesláno

2 Kujon: Ano, s tím se dá souhlasit, ale je na každém, aby zvážil, kolik informací na sebe prozradí. Mimochodem, v dnešní době soc. sítí a všech vymožeností se to dá cokoliv celkem snadno dohledat.

Odesláno

ja taky verim, ze za mnou nikdo nepojede, aby mi to ukradl... v ulici nam stoji auta za nekolik milionu... ani to nehodlam pocitat, pze bych pak byl akorat nasranej, kde na to ti lidi berou... jinak jsem taky oznacenej cca 500 metru jinde.. ale taky mi to vubec nevadii :-)

[upravil dne 1/2/11 13:50 Jimmy106]

Odesláno

Přátelé, nemožné se stalo skutečností. Dnes dorazil balík přes PPL a za 1400+ poštovné jsem dostal toto:

P.s. jedná se pouze o náhradní skla, patice se žárovkami zůstane z původních světel, systém uchycení je vevntiř stejný jako u originálu.

P.p.s: večer dodám fotky z auta.

post-32199-14109615254169_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...