Fr3sh Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Kdyby mel nekdo zajem, vali se mi doma vstrikovace z 1.4 a jednotka airbagu...jestli nekdo neshani Citovat
Grim Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Jeny: jj není zač a jn nejlevnější to zrovna nemaj to už bych řekl že se ti spíš vyplatí od racelandu. Citovat
Fr3sh Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 tak sjem si udelal na jaro radost zde jsou fotecky co jsem si poridil...aneb speedpro forever 1 2 3 Citovat
Lentilka Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 potřeboval bych sehnat dvě podobné krytky... nevíte někdo kde? Citovat
Lentilka Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Ondro a pásy se dávají dolů, ne nahoru;) Citovat
Frozz Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Mě vždycky zajímalo, jak se v takových sport sedačkách sedí. Nějak se mi nezdá ten \"hrbol\" vepředu. Jsou pohodlnější než klasické? Citovat
P-106! Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Mě vždycky zajímalo, jak se v takových sport sedačkách sedí. Nějak se mi nezdá ten \"hrbol\" vepředu. Jsou pohodlnější než klasické? to urcite nejsou kor na dlouhe trasy Citovat
Sajmon Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 No sedí se v tom perfektně. V zatáčkách to má skvělý boční držení, aby taky ne, že jo. A s trochou nadsázky se dá říct, že se v nich nedržíš volantu, ale volant ovládáš. Když do toho jednou sedneš, nebudeš chtít nic jinýho. Teda do doby, než z toho vylezeš po 100 kilácích. To bys to pak nejradši vytrh a seděl v autě klidně na zemi. :-D Citovat
cechic Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Mě vždycky zajímalo, jak se v takových sport sedačkách sedí. Nějak se mi nezdá ten \"hrbol\" vepředu. Jsou pohodlnější než klasické? to urcite nejsou kor na dlouhe trasy No ty tvoje určitě to je obrna jak vyšitá Citovat
P-106! Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 No sedí se v tom perfektně. V zatáčkách to má skvělý boční držení, aby taky ne, že jo. A s trochou nadsázky se dá říct, že se v nich nedržíš volantu, ale volant ovládáš. Když do toho jednou sedneš, nebudeš chtít nic jinýho. Teda do doby, než z toho vylezeš po 100 kilácích. To bys to pak nejradši vytrh a seděl v autě klidně na zemi. :-D jj mam z nich stejnej pocit dycky kdyz jedu nekam dal Citovat
kujon106 Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Tak to taky nikdy nebylo konstruovaný na dlouhý cestování. Kdo to tak používá je ..... (doplň si sám) Citovat
Sajmon Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Tak to taky nikdy nebylo konstruovaný na dlouhý cestování. Kdo to tak používá je ..... (doplň si sám) Fajnšmekr Citovat
Sajmon Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 A to jsme ještě nezmínili velkou výhodu při couvání ... Citovat
Frozz Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Když už se takhle pořídí sport. sedadla, tak je asi samozřejmost dokoupit i x-bodové pásy že? Jenže tu vidím problém - pásy se táhnou až k zadním sedadlům, což je docela nevýhoda, jak si tam pak někdo sedne, nedá se to vyřešit jiným způsobem? Je potřeba na sedadla nějaká atestace? Nejsou při STK problémy? Citovat
Fr3sh Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 jak si tam nekdo sedne? nesedne, ja tam zadni sedacky ani nemam Citovat
P-106! Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 ja mam 3.body a vzadu sedacky nemam ... ale jde to napojit na origo zadni do sloupku ... ale je to divny Citovat
Fr3sh Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 tam jsem to mel do ted...se sedackou to musim dat dolu... Citovat
Lentilka Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 ja jsem sedačky zezadu taky vyhodil, a pásy mám chycené dole tam kde byli pásy pro zadní sedačky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.