Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taky jsem na ně koukala. Ty moje objednané světla dorazila s poškozením, takže cestovaly poštou zpátky do PM-Stylu a teď už třetí týden čekám až je snad někde v německu \"vyrobí\" :( uvidíme do vánoc a pak asi budu hledat něco jiného

Odesláno

Mám přesně ty samý co ty a voser, poprvé se mi rozpadly, tak jsem čekal měsíc než je z německa přivezou, teď z nich mám slezlý ten chrom, takže budu posílat znova a už je nechci, pač každý dva měsíce na reklamaci, to je moc.

Crystaly s LED jsou od 2.4 výše, klasické krystaly jsem v česku nenašel, ale z dřívějších diskuzí vím, že cena byla v zahraničí kolem 2.5 + pošta.

Když už jsme u toho, tak nemám se značkou DECTANE moc dobré zkušenosti. První zvláštnost je, že všude píšou SONAR, nebo JOM a přitom je to DECTANE. A druhá, ty zadní se mi kazí a měl jsem i přední čirá a ty vůbec nesvítili.

[upravil dne 14/12/10 20:30 PAJA106]

Odesláno

tak to tam asi zítra zavolám a zruším objednávku :( Asi je lepší připlatit si za kvalitku :)

Odesláno

No, ono to s tou kvalitou nebude asi tak žhavé, ale rozhodně už vím, že ne \"celochromová\" světla. Ten jejich sprejem nastříkaný povlak se tam drží jen silou vůle. Proto raději crystaly, které jsou z venku jako origo světla, jen jiné oplastování.

Odesláno

a máš nějaký konkrétní tip? :) chtěla jsem konečně nějak autko ozvláštnit ...

Odesláno

2 Alpinka: Já chci do jít do těch crystalů, když se mi podaří vymlátit z nich peníze, to bude boj, už to vidím :nevim

2 106sťák: Rallyečka je mi líto, byla to rarita :(

Co se týče té 1.3 převodovky, tak ta je převodovýma poměrama skoro stejná jako GTI/VTS(jiná 1) a stejná jako 1,4 XSI, pouze má \"pomalejší\" stálý převod. Teoreticky by mohlo jít zkombinovat dobrou z GTI se stálým převodem z Rallye(ten bych řekl vydrží víc jak synchrony...).

[upravil dne 15/12/10 11:55 PAJA106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...