Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem se po 14 dnech nekonečného čekání dočkala objednaných světel a samozřejmě přišlo jedno prasklé :fnuk takže poštou zpátky a čekat další týden na nové :roll

Odesláno

tak zatím fotka jen mé maličkosti :D v tomhle počasí se auti moc fotit nedá :fnuk

post-21840-14109613644535_thumb.jpg

Odesláno

ty kola jsou dobre ujety :) ... vim, ze se davaly dvoupaprskovy kola s medvidkem koalou na Mazdu 121 version Koala ... docela masakr :D

Jeny - hele nevim jak ty ale ja dneska prijel z prace a kdyz sem prochazel okolo auta tak sem si vsiml, ze to kolo v kterym tak praska je hodne vyvaleny, jakoze do Áčka :( ... tak uz fakt nevim :( ...treba je to jenom tim, ze nejak stojim...ale prijde mi to hodne divny... je vyáčkovaný víc jak zadní :(

Odesláno
ty kola jsou dobre ujety :) ... vim, ze se davaly dvoupaprskovy kola s medvidkem koalou na Mazdu 121 version Koala ... docela masakr :D

Jeny - hele nevim jak ty ale ja dneska prijel z prace a kdyz sem prochazel okolo auta tak sem si vsiml, ze to kolo v kterym tak praska je hodne vyvaleny, jakoze do Áčka :( ... tak uz fakt nevim :( ...treba je to jenom tim, ze nejak stojim...ale prijde mi to hodne divny... je vyáčkovaný víc jak zadní :(

možná je to blbost ale mrkni na čep ramene a koukni na tlumič,esli ti neteče...:myslim

Odesláno

Tak, neodvratné se stalo skutečností a já sem byl nucem včera zazimovat. Resp. tak napůl zazimovat - SPZ do depozitu, vypovězení povinnýho ručení.

O víkendu sem peugeotka neposledy poškádlil a parádně se povozil. Pak už jen ta smutnější část :(

e1c5b0107844336.jpg 666cca107844345.jpg 53e086107844351.jpg d55f07107844357.jpg

V pátek vyjedu, umeju ho zevnitř i venku, zazimuju, nandám plachtu a pokračování zase v březnu 2011. Ach jo.

Odesláno

jestli vydržíš do víkendu optám se manžela, jeho fordík to bude mít za chvilku za sebou :(

[upravil dne 23/11/10 14:40 Alpinka]

Odesláno

Nevim jak se tyhle laguny pohybujou a sem línej to hledat, ale tohle asi fakt bude bude málo :-( Zkusil bych víc bazarů, mně za minulýho puga taky tehdá nabízeli 30-45, někdo se na to ani nepodival a od stolu dle roku výroby vybafnul cenovku... Holt bazarníci :)

[upravil dne 23.11.10 17:00 kujon106]

Odesláno

Zkusím ještě nějaký a uvidím. Je teď holt blbá doba na prodej a ceny jdou dolů... Nejvíc mě štve, že už na mě čeká jedna S16, víc jak měsíc zavřená v garáži a nemůžu si pro ní kvůli Laguně frčet :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...