106sťák Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Zdravím chci se zeptat jaký odpor má udávat čidlo teploty nasávaného vzduchu,chci ho totiž proměřit,tak ať vím co to má ukazovat,jinak sem ho za chodu motoru vypojil a nic se nezměnilo,a vyblikal sem chybu 13 a tím pádem by mohla navazovat i chyba 52 poměr vzduchu a paliva mimo toleranci-to by mohlo dělat ono...tak prosím ten odpor děkuji Citovat
go.play Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Rick-MX: já byl právě u kámoše, chtěl jsem ušetřit Citovat
106sťák Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Zdravím chci se zeptat jaký odpor má udávat čidlo teploty nasávaného vzduchu,chci ho totiž proměřit,tak ať vím co to má ukazovat,jinak sem ho za chodu motoru vypojil a nic se nezměnilo,a vyblikal sem chybu 13 a tím pádem by mohla navazovat i chyba 52 poměr vzduchu a paliva mimo toleranci-to by mohlo dělat ono...tak prosím ten odpor děkuji Citovat
vojta.kr Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Včera jsem byl nechat lepit gumu a ten debil mi na zouvačce domrdal barvu na kole, když zouval gumu, takže jsem strašně moc rád to znamená, že budu muset nechat zase jedno kolo otryskat a hodit na to komaxit, opravdu se mi to vyplatilo vojta.kr: jestli v pátek přijedeš, tak se můžem dohodnout a dáme ty kola společně na novej lak, tady u nás komaxit stříkaj a co to stojí tam u vás? Když to bdue za rozumný peníze tak určitě... ale teď má přijít hromadně sání takže peníze pofrčej Citovat
Rick-MX Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 go.play - tak to ja userim a nemam strach...vim ze je dobrej...delam s nim u par let v rallye teamu a ma doma novou prezouvacku i vyvazovacku Citovat
vojta.kr Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Rick-MX : až budeš mít našetřeno tak se příští rok na jaře ozvy prodám ti mé GTi Citovat
go.play Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Rick-MX: to on má taky všechno nový, ale zkušeností ještě moc nemá, proto už k němu nejdu Citovat
Fr3sh Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 aby ste nerekli ze jsem se na vas uplne vykaslal Citovat
go.play Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 to už sme si dávno řekli, teď už to nezachráníš :D Citovat
vojta.kr Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 go.play: hej chlape dneska musíš přijet na mimonský letiště se pojede... ta koktávka potřebuje dostat:D Citovat
go.play Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 já musim v 5 jet pryč, dneska to bohužel nepujde Citovat
106sťák Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Porád nikdo?tak zítra nakonec jedu na tu diagnostiku...jen mi je divný vyndal sem z klapky to čidlo teploty vzduchu a tu dírku zadělal a chová se to uplně stejně... Citovat
Jeny Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 dneska jsem si byl zařídit novou pojistku u generali a bude mě to stát na rok 2080:D:aut Citovat
kujon106 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 2080kč je pěkná cenovka já mam na 1,6ku 2700/ročně Citovat
Rick-MX Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 To chcu taky...já platím na 1.4 3500kč/rok Citovat
106sťák Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Mám dotaz,v tom servisu mi mechanik řekl že by to mohlo někde přisávat vzduch,kontroloval sem to vše krom sání,napadlo mě to vyndat a dát tam motorovej silikon,ale je tu zádrhel nevím jak vyšroubovat ty matky zespoda jsou 4 a 4 z vrchu na ty po odšroubování vstřiků dosáhnu,je na to nějakej fígl jak se tam dostat nebo jak se to děla? Citovat
106sťák Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Jaký fridex by měl být ve 106sce?když je hliníková hlava?jaká barva?a kolik by se tam tak mělo dát?myslím že modrý ale neim to jistě Citovat
106sťák Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 Tak sem dnes měl sundaný sání od hlavy a zjistil sem že mám v háji těsnění..kurna tak ještě to musím pořídit-to by mohlo dělat ten nepravidelnej :myslimchod Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.