Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chci se zeptat jaký odpor má udávat čidlo teploty nasávaného vzduchu,chci ho totiž proměřit,tak ať vím co to má ukazovat,jinak sem ho za chodu motoru vypojil a nic se nezměnilo,a vyblikal sem chybu 13 a tím pádem by mohla navazovat i chyba 52 poměr vzduchu a paliva mimo toleranci-to by mohlo dělat ono...tak prosím ten odpor děkuji

Odesláno

Zdravím chci se zeptat jaký odpor má udávat čidlo teploty nasávaného vzduchu,chci ho totiž proměřit,tak ať vím co to má ukazovat,jinak sem ho za chodu motoru vypojil a nic se nezměnilo,a vyblikal sem chybu 13 a tím pádem by mohla navazovat i chyba 52 poměr vzduchu a paliva mimo toleranci-to by mohlo dělat ono...tak prosím ten odpor děkuji

Odesláno
Včera jsem byl nechat lepit gumu a ten debil mi na zouvačce domrdal barvu na kole, když zouval gumu, takže jsem strašně moc rád :grr to znamená, že budu muset nechat zase jedno kolo otryskat a hodit na to komaxit, opravdu se mi to vyplatilo :grr

vojta.kr: jestli v pátek přijedeš, tak se můžem dohodnout a dáme ty kola společně na novej lak, tady u nás komaxit stříkaj

a co to stojí tam u vás? Když to bdue za rozumný peníze tak určitě... ale teď má přijít hromadně sání :D takže peníze pofrčej :D

Odesláno

Mám dotaz,v tom servisu mi mechanik řekl že by to mohlo někde přisávat vzduch,kontroloval sem to vše krom sání,napadlo mě to vyndat a dát tam motorovej silikon,ale je tu zádrhel nevím jak vyšroubovat ty matky zespoda jsou 4 a 4 z vrchu na ty po odšroubování vstřiků dosáhnu,je na to nějakej fígl jak se tam dostat nebo jak se to děla?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...