Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejenom že totálně zabiješ auto, ale taky dost možná zabiješ sebe :) Když to auto má třmeny na vnitřně chlazený kotouče, tak tam ty poloviční nechlazený dáš těžko. Resp. ono je tam určitě nabastlíš, ale bude ti to brzdit asi stejně jako kdybys brzdil podrážkama od bot.

Šetřit je možno na věcech jako rádio, repráky, řadička, koberečky, anténa, atd., atd. Ale šetřit na brzdách, to se nikdy nemůže vyplatit.

Odesláno
Nejenom že totálně zabiješ auto, ale taky dost možná zabiješ sebe :) Když to auto má třmeny na vnitřně chlazený kotouče, tak tam ty poloviční nechlazený dáš těžko. Resp. ono je tam určitě nabastlíš, ale bude ti to brzdit asi stejně jako kdybys brzdil podrážkama od bot.

Šetřit je možno na věcech jako rádio, repráky, řadička, koberečky, anténa, atd., atd. Ale šetřit na brzdách, to se nikdy nemůže vyplatit.

oki jen mě to zajímalo,tak i přiznám že sem o tom uvažoval ale v poho

Odesláno

Ještě když tady jte neví někdo jak se pozná že je zapalovací cívka v háji?má to vliv na chod motoru na volnoběh?startuje to dobře na poprvý a hned

[upravil dne 3/10/10 od 106sťák]

Odesláno

s tím ti mužu poradit ted sem ji měnil :D poznáš to tak že motor nemá pravidelný chod občas ti odskočí v nizkých otáčkach jeden valec na procházku nekam jinam a při přidání plynu se jen pomalu vrací z5. Musel sem měnit vyměnil sem...motor beží jak má jde krásně za plynem.. se startováním sem neměl problém ani s rozsekanou cívkou.;)

Odesláno
s tím ti mužu poradit ted sem ji měnil :D poznáš to tak že motor nemá pravidelný chod občas ti odskočí v nizkých otáčkach jeden valec na procházku nekam jinam a při přidání plynu se jen pomalu vrací z5. Musel sem měnit vyměnil sem...motor beží jak má jde krásně za plynem.. se startováním sem neměl problém ani s rozsekanou cívkou.;)

mám takovej nepravidelnej,trhavej chod na volnoběh a je pravda že mi třeba otáčky když stojím jdou pod 1000ot a pak se to srovná,tak díky vyměním uvidím:super

Odesláno

mám takovej nepravidelnej,trhavej chod na volnoběh a je pravda že mi třeba otáčky když stojím jdou pod 1000ot a pak se to srovná,tak díky vyměním uvidím:super

uvidíš jestli ji máš doma vyměnit já na 16V docela drahá sranda :D já mám teď ale pořád zas problém s tím že když je motor studenej tak šlápnu trochu na plyn a prostě jako by mi netekl benzín do motoru a umírá mi to takže spojka prošlápnout a chytne se a pak už to nedělá ale jen za studena. A to jen občas tak nevim jestli jen blbej palivovej filtr? :myslim

Odesláno

myslíš že až takhle jo:)) zkusím to vid benzina má docela přijatelný ceny ale ta kvalita newim newim OMV má jeste prej lepsi kvalitu jak shell podle tech testů ale čemu věřit že.

Odesláno

Tak sem dnes zkusil jinou cívku a porád to samé...nepravidelnej chod,kdyby to tak někdo viděl a poslechl si to...asi to dám do servisu k někomu...ještě sem neměnil čidlo teploty vzduchu co je ze strany v klapce...ale je to 1044kč za to...

Odesláno

čidlo tepltoy vzduchu:o hm tak to už je moc hustý já vyměnil cívku a dobry:D akorát ted mám zas problém s ložiskem bud na napínáku nebo někde v těch místech a budu to dávat taky do servisu ke kámošovi protože to si člověk doma sám asi jen tak neudela :D v kůlně místa je tam na jeden prst:D

Odesláno

Nevím jestli dám proměřit tlaky,nebo co ale řikám,za jízdy si to ani neškubne,táhne to jak krá... ale přijedu třeba na křižovatku zastavím a jako spadnou trochu otáčky pod 1000,pak hned trochu nad 1000 a ustálí se to ale je tam slyšet ten nepravidelnej chod...:bojim

Odesláno

nn je toto samý jako to bylo předtím,kámoš mechanik,a prej by to cukalo a nejelo tohle líta jak blázen :D

nebo podle Vás jak by se to projevovalo?

[upravil dne 4/10/10 od 106sťák]

Odesláno

Raptor, protože se ten typ kola tak jmenuje... Speedline Raptor :) taky jich mám doma 5 :) ...na čtyřech mám zimní s rozměrem 175/65 a na rezervě mám letní 175/60, takže kdybych pích tak cesta domů by byla asi zajímavá :) ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...