Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

olej 75w/80

například tuten

Jinak se spojkou to nebude mít vůbec nic společnýho. A zpátečka jde blbě dát snad u všech starších peugeotů s kterejma jsem jel:)

[upravil dne 2/10/10 od Jeny]

Odesláno

V zimě bych s16 taky nehuntoval. Jednou mi to stačilo, navíc na letních, to byla jízda bokem v každý zatáčce jako s nadupanym bmw :D

Přes tejden sem stejně 100km od baráku, takže gti jezdí o víkendech a to ještě někdy od konce března do listopadu :)

Odesláno

háá no mě třeba jde zpátečka docela bych řekl super oproti tomu co sem měl... je to kilometrama ty francouzsky prevodovky asi nic moc... jako když ti začne jít z tuha tak jsou naznutý synchrony a oprava neboli výměna za nový :D taková cena že se to nevyplatí. ;)

Odesláno

Zdravim chlapy, včera jsem zkoušel jen tak ze srandy, kolik mi to vytáhne (max).

Jel sem ve 4ech lidech v autě a víc jak 160km/h to prostě nejede, a to sem byl na dost dlouhý rovince ;)

čím to může být ? minulý rok sem jel tak ve 4ech a na podstatně menší vzzdálenosti jsem dal 165a kdyby byla delsi, dal bych víc..=)

[upravil dne 3/10/10 od jadek]

Odesláno

Jadek: mozna jsi vezl pred rokem nejaky lehci lidi a nebo za ten rok ztloustli :D ale styd se, ja se svym hektolitrem dal 172 ve dvou lidech, ale vic uz jsem jit nechtel, jednak to rvalo jako debil a jednak jsem se bal ze se mi to rozpadne pod zadkem :D

Odesláno

Já co mám tu převodovku z 1.4 tak to má vlastně delší kvalty a zkoušel sem taky max ale jen na 4ku ve dvou 185 na tacháku při 6000ot,a to motor točí 7500ot takže na 5ku by to dalo možná přes 200km ale to se mi už nechce bojim bojim

Odesláno

mě to přijde ve 150km/h stejný jako při 205km/h jel sem to když byla uplná tma... a dobrý :D honila mě nějaka octavia když sem se dostal k těm 200km/h tak už nestíhala:D

Odesláno

he oktávku mohli mít kluci zákona,neviděl si majáky?

Jinak se chci zeptat můžu dát na s1 rallye normální kotouče místo chlazených?šlo by to tam?nevím jestli není kůli těm chlazeným kotoučům větší třmen

Odesláno

Kvůli chlazeným kotoučům jsou jiné třmeny a plné kotouče tam asi nepůjdou... každopádně, jestli dáš na Rallye, po tom všem, ještě nechlazené kotouče, tak už to auto totálně zabiješ... :bojim

Odesláno
Kvůli chlazeným kotoučům jsou jiné třmeny a plné kotouče tam asi nepůjdou... každopádně, jestli dáš na Rallye, po tom všem, ještě nechlazené kotouče, tak už to auto totálně zabiješ... :bojim

jj jen sem se ptal,tak díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...