vojta.kr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 blbnout co to znamena? olej bys poznal že ti vyteče měl bys zasranej spodek já měl silentblok spodní uplně černej od oleje Citovat
Pipisekr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 začalo to jít ztuha a navíc mi přijde že to jde jakoby trochu přes zuby. nebo mě napadla spojka ale nevím jak to bez demontáže pozjištovat zda je ok. Citovat
vojta.kr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 zkoušel si ji trochu přitáhnout? spojka by měla bejt ok ta odejde ze dne na den jednou proklouzne a za tyden je ende.. Citovat
Pipisekr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 ee nezkoušel. ale zítra zkusím a uvidím jestli se to zlepší.a někde jinde by to nemohlo být?? hlavně zpátečka jde mizerně. Citovat
Jeny Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 olej 75w/80 například tuten Jinak se spojkou to nebude mít vůbec nic společnýho. A zpátečka jde blbě dát snad u všech starších peugeotů s kterejma jsem jel:) [upravil dne 2/10/10 od Jeny] Citovat
Pipisekr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 a nemohlo by to bý zespoda nějak zamr..né když teď tak pršelo a dostat se tam někde do ražení nějaké nečistoty?? Citovat
Jeny Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 že by se dostaly nějaký nečistoty do převodovky, to se mi zdá hodně nepravděpodobný Citovat
kujon106 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 V zimě bych s16 taky nehuntoval. Jednou mi to stačilo, navíc na letních, to byla jízda bokem v každý zatáčce jako s nadupanym bmw Přes tejden sem stejně 100km od baráku, takže gti jezdí o víkendech a to ještě někdy od konce března do listopadu Citovat
vojta.kr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 háá no mě třeba jde zpátečka docela bych řekl super oproti tomu co sem měl... je to kilometrama ty francouzsky prevodovky asi nic moc... jako když ti začne jít z tuha tak jsou naznutý synchrony a oprava neboli výměna za nový taková cena že se to nevyplatí. Citovat
jadek Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Zdravim chlapy, včera jsem zkoušel jen tak ze srandy, kolik mi to vytáhne (max). Jel sem ve 4ech lidech v autě a víc jak 160km/h to prostě nejede, a to sem byl na dost dlouhý rovince čím to může být ? minulý rok sem jel tak ve 4ech a na podstatně menší vzzdálenosti jsem dal 165a kdyby byla delsi, dal bych víc..=) [upravil dne 3/10/10 od jadek] Citovat
Jimmy106 Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Jadek: mozna jsi vezl pred rokem nejaky lehci lidi a nebo za ten rok ztloustli ale styd se, ja se svym hektolitrem dal 172 ve dvou lidech, ale vic uz jsem jit nechtel, jednak to rvalo jako debil a jednak jsem se bal ze se mi to rozpadne pod zadkem Citovat
jadek Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 váhově to je skoro stejny prave. .. nevim kvuli cemu by to mohlo byt je pravda ze sem boural, ale to odnesl jen chladic a plechy .. Citovat
vojta.kr Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 joo 1,4 já myslel 1,6 16V já dal zatím na rovince mezi Zákupama a Českou Lípou (možná to tam někdo z vás zná) ve dvouch lidech 205 km/h tachometrovejch. Citovat
go.play Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 to já jsem ještě maximálku nezkoušel, není kde Citovat
106sťák Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Já co mám tu převodovku z 1.4 tak to má vlastně delší kvalty a zkoušel sem taky max ale jen na 4ku ve dvou 185 na tacháku při 6000ot,a to motor točí 7500ot takže na 5ku by to dalo možná přes 200km ale to se mi už nechce bojim bojim Citovat
vojta.kr Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 mě to přijde ve 150km/h stejný jako při 205km/h jel sem to když byla uplná tma... a dobrý honila mě nějaka octavia když sem se dostal k těm 200km/h tak už nestíhala:D Citovat
106sťák Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 he oktávku mohli mít kluci zákona,neviděl si majáky? Jinak se chci zeptat můžu dát na s1 rallye normální kotouče místo chlazených?šlo by to tam?nevím jestli není kůli těm chlazeným kotoučům větší třmen Citovat
jiri106xs Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Kvůli chlazeným kotoučům jsou jiné třmeny a plné kotouče tam asi nepůjdou... každopádně, jestli dáš na Rallye, po tom všem, ještě nechlazené kotouče, tak už to auto totálně zabiješ... Citovat
106sťák Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Kvůli chlazeným kotoučům jsou jiné třmeny a plné kotouče tam asi nepůjdou... každopádně, jestli dáš na Rallye, po tom všem, ještě nechlazené kotouče, tak už to auto totálně zabiješ... jj jen sem se ptal,tak díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.