Fr3sh Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Zdravim vsechny po delsi dobe....mam otazecku. Za kolik se tedka 1.4 prodavaji? Kdybych dal svoji do serieoveho stavu..tzn. bez kol, vyfuku, pasu, volantu a vsech dilu...proste origo...diiiiky Citovat
Lentilka Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 vyfuk chci... jestli je v dobrém stavu jako že je tak si myslim že tak za 40-50 by mohla jít do světa, ale musel by to koupit někdo kdo to ocení... Citovat
Lentilka Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 vyhoda uzkych gum platila v dobe S105... protoze nebyly schopne prohrabnout vetsi profil a 16V patri na zimu do garaze... :super:super Citovat
kujon106 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 vyhoda uzkych gum platila v dobe S105... protoze nebyly schopne prohrabnout vetsi profil a 16V patri na zimu do garaze... Heh Nemyslím si že by to bylo tak jak říkáš, stačí se podivat na kola aut sk. B, kupříkladu tady. A tyhle mašiny určitě měly výkon na prohrábnutí větší šířky pneu Ale s tim, že 16V patří na zimu pod plachtu do garáže, souhlasim Citovat
Jimmy106 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 http://www.axa-oleje.cz/militec-1-250-ml mate nekdo s timto zkusenosti?? jeden kamarad z prace si to do auta doava pravidelne a nemuze si to vynachvalit.. rikal ze spotreba cca o 0.3l mensi a ma lepsi tah motoru.. takze nikdo nic?? Citovat
Jeny Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Jimmy106: radši než tuto rádoby aditivum si kup novej olej Citovat
vojta.kr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 takže jak tak koukám určite s GTičkama jezdíte i celou zimu já jezdim denně do práce tak nevim jestli to bez abs přežiju Citovat
vojta.kr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 jojo to já vim ale ty zas máš další auto na normální jezdění jezdíš vůbec i v zimě? já mám návrh vyměnit GTI za 316 coupe v plný palbě. Citovat
Rick-MX Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 To není dobrej nápad...oproti s16 to nepojede.... ...a proc se chces 106 zbavit ??? dyt ji mas chvilku... PS. : Báwo má každej... nechtel bych to ani zadarmo... Citovat
vojta.kr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 no je to jen možnost kterou nevyužiju nemá to takovou cenu. S16 jede ukrutně akorát na denní jezdění tvrdy žravý nepohodlný. Citovat
go.play Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 kdybych měl druhý auto, tak S16 taky zazimuju, ale takovej pán nejsem Citovat
vojta.kr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 jo tak to sme na tom stejně jestli ji neprodám tak zima je naše Citovat
go.play Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 vojta.kr : nedáme někde sraz, jsem z Vanďáku Citovat
vojta.kr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 jojo říkal mi to beráně můžem můžem... občas jezdíme zajezdit na mimonský letiště... ale můžem i jinde zajímá mě jak chodí jiná S16 nemám s čim porovnávat Citovat
go.play Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 pošli mi do zprávy tvoje číslo a třeba zítra můžem dát někde spicha, jdu teď pryč Citovat
Pipisekr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 zdarec lidi. potřebuju radu. jak zjistím kolik mám oleje v převodovce a jaký mám případně koupit? pokud by měl někdo nějaké foto kontroly bych bych rád (pokud je to šroub jako u š120 nebo tak). díky moc Citovat
vojta.kr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 zíítra určitě néé mám toho nad hlavu pošli ti icq domluvíme přisti tyden třeba... možná bych zajel do vdf nebo na studánku chci se podívat za beráněm Citovat
vojta.kr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 zdarec lidi. potřebuju radu. jak zjistím kolik mám oleje v převodovce a jaký mám případně koupit? pokud by měl někdo nějaké foto kontroly bych bych rád (pokud je to šroub jako u š120 nebo tak). díky moc hochu já ted měnil převodovku nalil sem tam dva litry prevodovyho oleje a vyteklo mi trochu přes tachonáhon neřešil sem nějakou hladinu Citovat
Pipisekr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 zdá se mi že mi začalo nějak blbnout řazení.olej je první co chci zkontrolovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.