Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny po delsi dobe....mam otazecku. Za kolik se tedka 1.4 prodavaji? Kdybych dal svoji do serieoveho stavu..tzn. bez kol, vyfuku, pasu, volantu a vsech dilu...proste origo...diiiiky

Odesláno
vyhoda uzkych gum platila v dobe S105... protoze nebyly schopne prohrabnout vetsi profil :D a 16V patri na zimu do garaze...

Heh :) Nemyslím si že by to bylo tak jak říkáš, stačí se podivat na kola aut sk. B, kupříkladu tady. A tyhle mašiny určitě měly výkon na prohrábnutí větší šířky pneu :D Ale s tim, že 16V patří na zimu pod plachtu do garáže, souhlasim :)

Odesláno

To není dobrej nápad...oproti s16 to nepojede....:D ...a proc se chces 106 zbavit ??? dyt ji mas chvilku... :(

PS. : Báwo má každej... nechtel bych to ani zadarmo...

Odesláno

jojo říkal mi to beráně :D můžem můžem... občas jezdíme zajezdit na mimonský letiště... ale můžem i jinde :D zajímá mě jak chodí jiná S16 nemám s čim porovnávat :D

Odesláno

zdarec lidi. potřebuju radu. jak zjistím kolik mám oleje v převodovce a jaký mám případně koupit? pokud by měl někdo nějaké foto kontroly bych bych rád (pokud je to šroub jako u š120 nebo tak). díky moc

Odesláno
zdarec lidi. potřebuju radu. jak zjistím kolik mám oleje v převodovce a jaký mám případně koupit? pokud by měl někdo nějaké foto kontroly bych bych rád (pokud je to šroub jako u š120 nebo tak). díky moc

hochu já ted měnil převodovku nalil sem tam dva litry prevodovyho oleje a vyteklo mi trochu přes tachonáhon neřešil sem nějakou hladinu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...