Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přesně tak, já jsem dával za repas 2500,- včetně montáže a demontáže, a prodal jsem ho nakonec asi za 800,- zdejšímu členovi. takže 2000,- bych řekl že je moc.

Odesláno

no dnes jedu za znamym tak mi zkusi říct co je špatně... a uvidim... psal mi kluk na saxoclubu ze ho mel za 3000 ale necha mi ho za dva ze ho nepouzil... napišu chlupatemu... stejně doufam že to bude jen nějaka blbost...

no a večer budu zjišťovat kolik utratim za přetěsnění motoru a regeneraci napravy a když to pujde tak co nejdřív vezu auto do rožnova do servisu:)

Odesláno

chci se jen zeptat,nema nekdo v planu jet do Trencina v sobotu?Samozrejme kdo to nema moc daleko.Takovych vas tu asi moc neni :(,ja to mam cca 30km tak tam jedu si zasprintovat

Odesláno

Takže aktuálně... od pondělí jsem na špalkách... měním stabilizátory, uložení tlumičů, manžety na poloosách, ložiska, ramena, převodový olej a instaluji stavitelný podvozek od TA-Technix. Zítra už by jsme mohli zase vyjet :)

Odesláno

Taky jsem na něj zvědavej, ale zatím jsem slyšel spíš chválu, tak uvidíme :)

Ramena klasika Febi ;) Už jsem dával na minulou 106 a naprostá spokojenost :)

[upravil dne 11.6.2010 jiri106xs]

Odesláno

a jinak jsem pred chvili dojel z Trencina,byly tam supr kary.Dal jsem si par sprintu,byl tam i ten borec s tou s16 co je pry naprodej,jak psal Lentilka

Odesláno

lákal mě zdenda ať jedu taky ale byl jsem v praci a auto není v kondici:/ Po slušovicích ho dodělám:P Honzo ty pojedeš zase do slušovic? že bysme dali sraz jak loni... a fotky z trebčína nemáš?

Odesláno

fotky nemam,je to tam porad to same.Klidne jsi mohl jet,ja auto taky nemam moc ok.

Jeste nevim jestli pojedu,nebude met kdo hlidat malu,moja bude dopoledne v praci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...